Acteurs

Jermaine Jackson Jr's Wiki Bio, vermogen, broers en zussen, vrouw, baby

Wie is Jermaine Jackson Jr?

Jermaine La Juane ‘Jay’ Jackson Jr. is geboren op 27 januari 1977, dus onder het geboorteteken Waterman in USA; echter, de werkelijke plaats van zijn geboorte is onbekend. Hoewel hij een acteur is, wordt Jermaine waarschijnlijk het best erkend als een van de leden van de Jackson-familie, als de oudste zoon van Jermaine Jackson en de neef van Michael Jackson. Daarnaast staat hij ook bekend als de oude partner van Asa Soltan Rahmati.

Asa Soltan Rahmati & Jermaine Jackson Jr. verwelkomen hun eerste kind samen. De kaftanontwerper #Shahs en haar oude liefde Jermaine Jackson Jr. zijn de trotse ouders van een jongetje.

Gepost door Mychaeltodd Robinson-Hokerk Aan zondag 10 september 2017

Hoe rijk is hij? Jermaine Jackson Jr. Netto waarde

Hij is al op jonge leeftijd actief in de entertainmentindustrie. Dus, als iemand van jullie zich ooit heeft afgevraagd hoe rijk Jermaine Jackson Jr. is, wordt door gezaghebbende bronnen geschat dat de totale omvang van zijn vermogen meer dan $ 1,2 miljoen is, verzameld tijdens zijn succesvolle carrière. Als hij zijn carrière verder uitbreidt, lijdt het geen twijfel dat zijn vermogen de komende jaren zal toenemen.

Het vroege leven, ouders, broers en zussen - de familie Jackson

Zoals gezegd komt Jermaine uit een beroemde familie. Geboren als zoon van Jermaine Jackson en zijn eerste vrouw, Hazel Gordy, groeide hij op samen met twee broers en zussen en vier halfbroers en -zussen. Zijn vader is een bekende muzikant, zanger, songwriter en bassist, die samen met zijn vier broers, waaronder de King of Pop Michael Jackson, deel uitmaakte van de zanggroep The Jackson Five. Hij is de broer van Autumn en Jaimy, en de halfbroer van Jeremy, Jourdynn, Jaafar en Jermajesty.

Asa Soltan Rahmati en Jermaine Jackson Jr

Carrière - Moonwalker, The Jacksons: An American Dream

Over zijn carrière gesproken, Jermaine Jackson Jr. is al sinds zijn vroege jaren betrokken bij de showbusiness, vanwege de enorme populariteit van zijn familie. Dus verscheen hij voor het eerst op het scherm in de korte video voor de hitsingle Wanneer de regen begint te vallen , opgenomen door zijn vader, Jermaine Jackson, en Pia Zadora in 1986. Twee jaar later verscheen hij in het segment Badder van de experimentele bloemlezing musicalfilm Moonwalker (1988), met in de hoofdrol zijn oom Michael Jackson.

Zijn grote doorbraak in de entertainmentindustrie kwam in 1992, toen hij schitterde als de tienerincarnatie van zijn vader in de televisieminiserie The Jacksons: An American Dream. Hij is ook verschenen in andere projecten, zoals CMT Insider, The Jacksons: A Family Dynasty en Shahs of Sunset, naast Asa Soltan Rahmati, die allemaal een aanzienlijk bedrag aan zijn vermogen hebben toegevoegd.

Persoonlijk leven - Asa Soltan Rahmati, hun zoon, residentie

Als het gaat om zijn persoonlijke leven, heeft Jermaine Jackson Jr. al enkele jaren een relatie met Asa Soltan Rahmati.

Loove @AsaKaftans nieuwe lange gewaden met capuchon? pic.twitter.com/iRRoSuSn7u

— Asa Soltan Rahmati (@AsaSoltan) 16 september 2019

Het stel ontmoette elkaar terwijl ze allebei naar de Beverly Hills High School gingen, werden al snel verliefd en begonnen te daten in 2010. Ze zijn gezegend met een kind, toen ze beviel van hun zoon, genaamd Soltan Soul Jackson , in januari 2017. De huidige woning van het gezin is in Venetië, Los Angeles, Californië.

Wie is Asa Soltan Rahmati? Korte Wiki/Bio

Ziba Asa Soltan Rahmati werd op 1 september 1976 geboren onder het geboorteteken Ram in Ahwaz, Iran. Ze bracht een deel van haar jeugd door in Iran totdat haar familie besloot te migreren toen ze nog een jong meisje was.

Ze woonden een paar jaar als vluchteling in Duitsland, voordat ze zich als tiener opnieuw vestigden in Los Angeles, Californië, VS. Na haar toelatingsexamen aan de Beverly Hills High School, schreef ze zich in aan de University of California, Los Angeles (UCLA), waar ze afstudeerde met een dubbele graad in filosofie en psychologie.

Professionele carriere

Over haar professionele carrière en betrokkenheid bij de entertainmentindustrie gesproken, werd Asa populair toen ze in 2012 deelnam aan Bravo's reality-tv-serie Shahs of Sunset, die het leven volgt van een groep Iraans-Amerikaanse vrienden in het Beverly Hills-gebied.

De enorme populariteit van de show verhoogde haar vermogen aanzienlijk. Daarnaast probeerde Asa zichzelf ook als zakenvrouw en ondernemer, want ze lanceerde niet alleen Diamond Water, een flessenwaterbedrijf dat alkalisch water in contact brengt met diamanten voordat het wordt gebotteld, maar ook haar eigen kledinglijn genaamd Asa Kaftans. Om verder over haar carrière te praten, raakte Asa ook betrokken bij de muziekindustrie, aangezien ze hitsingles als Gold en Tehrangeles uitbracht.

Ze wordt ook erkend als kunstenaar en schilder - sommige van haar schilderijen zijn gepubliceerd in het kunstboek Imagining Ourselves.

Hoe oud is hij? Uiterlijk, vitale statistieken, nationaliteit, etniciteit

Over de leeftijd van Jermaine Jackson Jr. gesproken, zoals gezegd, hij werd geboren in 1977, wat hem 42 jaar oud maakt. Wat zijn uiterlijk betreft, is hij blijkbaar een knappe man met donkerbruin haar en donkerbruin gekleurde ogen. Hij heeft een gespierd lichaam, maar informatie over zijn lengte en gewicht is niet beschikbaar in de media. Jermaine heeft de Amerikaanse nationaliteit en is van zwarte etniciteit.

Aanbevolen