Atleten

Jess Lockwood's Wiki Biografie, leeftijd, vermogen, vriendin, familie, lengte

Wie is Jess Lockwood?

Stierenrijden is niet zo populair als sommige andere sporten, zoals voetbal, voetbal, basketbal of zelfs tennis, maar er zijn een paar stierenrijders die het sterrendom hebben bereikt, en een van hen is de jonge Jess Lockwood. Meest recentelijk won Jess op slechts 20-jarige leeftijd de 2017 PBR (Professional Bull Riders) titel.

Dus, wil je meer te weten komen over Jess Lockwood, van zijn kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons terwijl we je voorstellen aan deze prominente stierenrijder.

Bekijk dit bericht op Instagram

@thegarden Ik kom voor je, grote dank aan een van mijn beste vrienden en handigste mannen ter wereld @kaseyvanhoose om me er goed uit te laten zien voor het nieuwe seizoen, opgewonden om bij @borderpatrolhq te zijn #NYC #NewYearReady #NoQuit

Een bericht gedeeld door Jess Lockwood (@jesslockwood7) op 4 januari 2019 om 8:03 uur PST

Jess Lockwood Wiki Bio: Leeftijd, Jeugd, Onderwijs

Jess Lockwood werd geboren op 28 september 1997 in Volborg, Montana, de zoon van Ed Lockwood, een voormalig Helldorado zadelbronckampioen. en zijn vrouw Angie, die barrelracer was. Verder was zijn tante Lisa Lockhart een achtvoudig NFR-kwalificatiebarrelracer. Hij bracht zijn jeugd door in Volborg naast zijn broer Jake Lockwood, en ging naar Powder River High School, waarna hij besloot zijn professionele carrière te starten.

Carrièrebegin

Beïnvloed door zijn familie was het slechts een kwestie van tijd voordat Jess zijn categorie, stieren of paarden zou kiezen. Hij groeide op met het kijken naar rodeo's terwijl zijn vader en moeder professionals waren, en hij koos voor stierenrijden. Zijn debuut kwam in 2016 en hij toonde meteen zijn volledige potentieel door in april van datzelfde jaar het evenement Built Ford Tough Series (BFTS) te winnen in slechts derde evenement, waarmee hij $ 44.000 mee naar huis nam, wat zeker zijn rijkdom vestigde. Jess ging redelijk succesvol verder, verdiende een naam voor zichzelf in de sport en werd uitgeroepen tot Rookie of the Year voor het seizoen 2016.

Stijgen naar het sterrendom

Het jaar daarop veranderde er niets voor Jess, alleen dat zijn succes nog groter werd. Na een aantal overwinningen op het circuit sloot Jess het seizoen af ​​als de best beoordeelde stierenrijder en werd daarmee een van de jongsten ooit die zoiets bereikte, wat hem tot een ster maakte en vele deuren voor hem opende. Hij kreeg de kans om de openingsbel van de New York Stock Exchange te luiden, misschien niet toevallig aangezien hij dat jaar een extravagante $ 1,5 miljoen mee naar huis nam voor zijn prestaties op de PBR-tour.

Jess Lockwood Netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière heeft Jess zijn talenten al bewezen en miljoenen verdiend. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Jess Lockwood is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Lockwood zo hoog is als $ 2,5 miljoen, wat nogal indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren nog groter worden, ervan uitgaande dat hij zijn enigszins gevaarlijke carrière met succes voortzet.

Jess Lockwood

Jess Lockwood Persoonlijk leven, uitgaan, vriendin

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze succesvolle stierenrijder? Welnu, Jess heeft sinds 2015 een relatie met Hailey Kinsel; Hailey is ook een rodeo ruiter en ruiter. Ze is gefocust op barrelrace-evenementen. Meest recentelijk heeft Jess Hailey ten huwelijk gevraagd en... ze zei ja .

Jess Lockwood Internet Fame

In de loop der jaren is Jess behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, vooral Instagram en Facebook, hoewel hij ook op Twitter te vinden is. Zijn officiële Instagram-pagina heeft meer dan 210.000 volgers, met wie hij details uit zijn persoonlijke leven heeft gedeeld, zoals tijd doorgebracht met zijn vriendin en nu verloofde, Hailey , maar ook zijn recente carrièreprestaties, waaronder zijn optreden bij de Chicago genodigden , naast tal van andere berichten. Jess is te vinden op Facebook, waar hij wordt gevolgd door meer dan 30.000 fans, terwijl Jess op Twitter ongeveer 20.000 trouwe fans heeft met wie hij interactie heeft gehad met fans, en zijn gedachten en ideeën deelt, zoals de punt in het leven waar alles geweldig is .

. @jesslockwood2 bevestigde dat hij op tempo is voor een terugkeer naar de competitie op 23 maart tijdens de Caterpillar Classic in Kansas City, nadat hij de afgelopen vier evenementen had gemist met een gebroken sleutelbeen.

Lees meer >> https://t.co/uiB0uvTZPD pic.twitter.com/0F9aawmhoH

— PBR (@PBR) 16 maart 2019

Jess Lockwood Lengte, gewicht en lichaamsafmetingen

Weet je hoe lang Jess Lockwood is en hoeveel hij weegt? Welnu, Jess staat op 5ft 5ins, wat gelijk is aan 1,65m, terwijl hij ongeveer 130lbs of 58kg weegt. Helaas zijn zijn exacte lichaamsmaten niet bekend in de media, maar het is duidelijk dat hij een slank figuur heeft. Zijn haar is blond en hij heeft bruine ogen.

Aanbevolen