Beroemdheden

De vrouw van Jesse Eisenberg, Anna Strout Wiki Biografie, leeftijd, baby, beroep

Wie is Anna Strout?

Anna Strout is een Amerikaanse huisvrouw en een productieassistent die getrouwd is met een beroemde Amerikaanse acteur, auteur en schrijver Jesse Eisenberg . Haar nationaliteit is Amerikaans en haar etniciteit is blank. Er is geen informatie over haar geboortedatum, dus haar sterrenbeeld is onbekend, maar ze werd geboren in Bloomington, Indiana, VS.

Wie is Jesse Eisenberg, Anna's echtgenoot?

Jesse Eisenberg werd geboren op 5 oktober 1983 in de Queens, New York City, VS, van Joodse etniciteit. De naam van zijn vader is Berry en hij is hoogleraar sociologie, waarvoor hij manager van een ziekenhuis was, en de naam van zijn moeder is Amy, een leraar interculturele gevoeligheid in een ziekenhuis. Hij heeft twee zussen genaamd Hallie en Kerri. Hij bracht een groot deel van zijn leven door in Queens, maar zijn opleiding begon op de East Brunswick High School, New Jersey, en stapte later over naar de Professional Performing Arts School in New York. Zijn droom was om acteur te worden, omdat hij al van jongs af aan verliefd was geworden op acteren, aangezien zijn vader en moeder allebei acteerfanaten waren. Zijn eerste acteerbaan was in een kindertheater, maar zijn professionele debuut was in de film The Gathering in 2002, sindsdien speelde hij in veel films, tv-shows en toneelstukken. Sommige van zijn eerste films waren The Emperor's Club en Roger Dodger, maar de film die hem in het openbaar herkende was: Zombieland , uitgebracht in 2009 en met in de hoofdrollen Emma Stone en Woody Harrelson. Hij is sindsdien in nog een paar films verschenen, maar geen van hen heeft het succes van Zombieland gehad. Hij is ook een stemacteur, voor het personage genaamd 'Blu' in de films Rio en Rio 2.

Jesse is genomineerd voor de prijs voor beste acteur voor zijn rol als Facebook-oprichter Mark Zuckerberg in The Social Network, waaronder een Golden Globe en BAFTA Award, en won verschillende prijzen van critici.

Jesse tijdens The Squid and The Whale persconferentie in Le Meridian in Beverly Hills, Californië, Verenigde Staten op 7 oktober 2005.source: http://multiply-xxx.tumblr.com/

Gepost door Jesse Eisenberg Club Aan woensdag 7 september 2016

Netto waarde

Anna heeft het grootste deel van haar geld verdiend met verschillende banen die ze voor veel films heeft gedaan. Bronnen schatten dat haar vermogen bijna $ 1,5 miljoen is, waarvan sommige verworven zijn uit de tijd dat ze in het Middle Way House werkte. Aan de andere kant is het vermogen van haar man meer dan $ 10 miljoen, opgebouwd uit zijn langdurige acteercarrière, die nu meer dan 20 jaar beslaat.

Ontmoeting met haar man Jesse

Jesse was pas 19 toen hij en zijn toekomstige vrouw elkaar ontmoetten op de set toen Jesse optrad voor de film The Emperor's Club en Anna als crewlid op de set werkte. Hij werd verliefd op haar zodra hij haar zag en heeft het publiek verteld dat zij zijn enige vriendin in zijn leven is.

Bekijk dit bericht op Instagram

. . #jesseeisenberg #breamgivesmehiccups #batmanvsuperman #justiceleague #americanultra #adventureland #zombieland #thesocialnetwork #theendofthetour #thedouble #thehummingbirdproject #resistance #resistancefilm #vivarium #louderthanbombs #cafesociety #nowyouseeme30zombieland #happytalk

Een bericht gedeeld door Jesse Eisenberg (@jesse.a.eisenberg) op 25 mei 2019 om 20:12 PDT

Er gingen geruchten dat hij een relatie had met zijn co-ster Mia Wasikowska, maar niemand heeft dat gerucht ooit bevestigd. Hun relatie duurde van 2002 tot 2012, toen ze wat problemen hadden en een tijd uit elkaar gingen. Na 4 jaar kwamen de twee eindelijk weer bij elkaar en besloten in 21017 te trouwen - de enige uitgenodigde mensen waren familie en goede vrienden. Kort daarna kregen ze hun eerste kind, de naam van het kind is niet bekend bij het publiek.

Gezinsleven en privéleven

Er is niet veel informatie over Anna's familie. Ze houdt bijna alles over haar leven privé; ze heeft geen broers en zussen. Haar vader is de eigenaar van Middle Way House , dat is een opvangcentrum voor mensen die worden misbruikt door familieleden.

Anna Strout en Jesse Eisenberg

Sociale media

Anna heeft geen sociale media-accounts en is ook niet van plan er in de nabije toekomst een te openen omdat ze heel geheimzinnig doet over haar leven. Haar man heeft ook geen profielen op sociale media. Jesse's zus Hallie heeft een foto van hen en hun zoon op haar Instagram-profiel geplaatst.

Verschijning

Anna is 165 cm lang en weegt ongeveer 50 kg. Ze heeft donkerbruin haar dat goed past bij haar kristalheldere blauwe ogen. Haar teint is behoorlijk bleek.

Aanbevolen