Modemakers

Jesse Watters Vrouw, Noelle Watters van Fox News Wiki: Leeftijd, Netto waarde, Echtgenoot, Bruiloft, Kinderen

Wie is de vrouw van Jesse Watters, politiek commentator Noelle Watters?

Noelle Watters, geboren Inguagiato, werd geboren op 5 mei 1976 in de VS, en is presentatrice en modestylist, vooral bekend als onderdeel van Fox News in de show genaamd iMag die van korte duur was. Ze deed ook verschillende hostingwerkzaamheden voor Fox News. Haar populariteit komt ook met haar associatie en huwelijk met politiek commentator Jesse Watters, die ook voor Fox News Channel werkt.

De rijkdom van Noelle Watters

Hoe rijk is Noelle Watters? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Haar vermogen werd ook verhoogd door haar associatie met haar man, die ook een vermogen heeft dat wordt geschat op meer dan $ 1 miljoen. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Carrière in het vroege leven en journalistiek

Noelle groeide op in de Verenigde Staten, hoewel er maar heel weinig details beschikbaar zijn over haar jeugd of haar familie. Het is bekend dat ze al op jonge leeftijd interesse in mode ontwikkelde, wat haar ertoe bracht het ambacht na te streven naarmate ze ouder werd, met als doel later een carrière in het veld te hebben. Ze ging naar de Fairfield University en voltooide haar bachelor in 1998.

Haar populariteit groeide toen ze eindelijk een modekans kreeg als presentator van de mode- en stijlshow genaamd iMag Style, die deel uitmaakte van Fox News Channel. De show was echter van korte duur en ze ontdekte al snel dat de show was geannuleerd. Dit hield haar echter niet tegen, want ze besloot haar passie voort te zetten en diende als onderdeel van Fox News, voornamelijk met mode als onderdeel van hun verschillende nieuwsuitzendingen en shows.

Huwelijk met Jesse Watters

Van Noelle was bekend dat ze een langdurige relatie had met Jesse Watters voordat het paar in 2009 trouwde. Hij vond ook populariteit bij Fox News Channel en werd een deel van verschillende politieke shows zoals The O'Reilly Factor, waaronder het bijdragen aan verschillende man- interviews op straat voor het netwerk. Hij maakt ook deel uit van de serie The Five, waarvan hij mede-presentator is. Het echtpaar zou twee kinderen krijgen, tweelingdochters geboren in 2011. Het gezin woont in Philadelphia, Pennsylvania.

In 2017 besloot het paar echter te scheiden nadat werd ontdekt dat Jesse een nogal minder dan privé-affaire had met een 25-jarige associate producer van Fox News. Noelle heeft in oktober de scheiding aangevraagd en de twee vechten momenteel over de schikking. Volgens rapporten raakte Jesse betrokken bij een vrouw genaamd Emma DiGiovine, en nadat het nieuws over de affaire bekend werd, werd ze overgeplaatst naar een andere show. Dit kwam als een extra probleem voor Fox News, dat al te maken had gehad met beschuldigingen vanwege problemen met tal van prominente persoonlijkheden en leidinggevenden die bij het bedrijf waren betrokken. Ondanks de beschuldigingen verdedigden veel medewerkers het gedrag van Jesse op het werk als zeer respectabel.

Is Noelle Watters op sociale media?

Net als veel van de vrouwen van beroemde televisiepersoonlijkheden, houdt Noelle een groot deel van haar persoonlijke leven privé door geen accounts te hebben die zijn gekoppeld aan de belangrijkste sociale-mediawebsites, waaronder Twitter, Facebook en Instagram, die ook de privacy van haar tweelingdochters bewaart. Er zijn een paar foto's van haar online gedeeld die voornamelijk door de media zijn gevangen. Aan de andere kant blijft Jesse online actief, zoals typisch is voor televisiepersoonlijkheden.

Hij heeft accounts op Instagram waarop hij enkele van zijn recente inspanningen laat zien. Hij probeert zijn scheiding niet te veel in de schijnwerpers te zetten door vooral werk op zijn pagina's te plaatsen. Hij publiceert ook veel van de televisiesegmenten die hij met Fox News heeft gedaan. Hij doet voornamelijk promoties op zijn Twitter-account en plaatst niet vaak zijn dagelijkse gedachten. Zijn Facebook-pagina publiceert soortgelijke inhoud als die van zijn Twitter-account, en promoot voornamelijk enkele van zijn recente werk en optredens op televisie.

Noelle Watters Vandaag


Nu de echtscheiding aan de gang is, is het waarschijnlijk dat Noelle druk bezig is met een echtscheidingsprocedure en alles meteen geregeld heeft. Haar man daarentegen blijft zijn relatie met Emma DiGiovine behouden. Volgens berichten is Noelle met haar familie terug verhuisd naar Halestine, New York. Er is geen informatie over recente projecten die ze heeft gedaan of recent werk dat ze onderneemt. Velen speculeren dat ze nog steeds in de mode werkt, hoewel het niet bekend is of ze nog steeds wordt geassocieerd met Fox News, vooral na wat er in haar persoonlijke leven is gebeurd.

Aanbevolen