Websterren

Wiki-biografie van Jessica Goch. Wie is de vrouw van Tyler Ninja Blevin?

Jessica Goch Wiki Biografie

Jessica Goch werd geboren in de VS op 23 juni 1992, dus onder het sterrenbeeld Kreeft en met de Amerikaanse nationaliteit - ze is populair vanwege haar Twitch-account, maar ook omdat ze de vrouw van Twitch-streamer Tyler Ninja Blevins is.

Gepost door Jessica Blevins Aan Donderdag 4 oktober 2018

Het vroege leven en onderwijs

Jessica heeft niet veel gedeeld over haar vroege leven en opleiding, omdat ze haar privézaken liever voor zichzelf houdt - ze groeide op met haar moeder Darcy en haar oudere broer Joshua, terwijl er niets bekend is over haar vader. Haar vader en moeder zijn een tijdje geleden gescheiden en haar moeder hertrouwde een jaar later. Ze zou op jonge leeftijd zijn begonnen met het spelen van videogames en het leuk vond om met haar vrienden mee te doen aan talloze online games - helemaal in het begin speelde ze games zoals Super Mario, Sonic the Hedgehog en Pokemon. In die periode van haar leven hield Jessica ook van dansen en maakte ze deel uit van het dansteam van haar middelbare school.

Nadat ze was afgestudeerd aan de Wausau High School, schreef Jessica zich in aan de Universiteit van Wisconsin-Whitewater en studeerde af met een bachelordiploma in human resource management en interpersoonlijke communicatie.

Jessica's carrière en de banen die ze heeft gewerkt

Voordat ze populair werd op internet, begon Jessica te werken voor de STI Fleet Services terwijl ze nog studeerde. Ze bleef niet te lang bij hen toen ze naar Ubisoft verhuisde en op hun PR-afdeling begon te werken. Jessica werd vervolgens verkoopvertegenwoordiger van Plantronics in 2014, terwijl ze in hetzelfde jaar ook gehandicapte kinderen lesgaf aan de Universiteit van Wisconsin. Iets wat niet veel mensen weten, is dat Jessica haar geluk beproefde met modellenwerk in 2011, maar omdat het niet ging zoals ze hoopte, begon ze zich op andere dingen te concentreren.

Jessica Goch

Alles draaide voor Jessica in 2014 toen ze de Halo-videogame online speelde en erin slaagde meer dan 500.000 volgers op haar Twitch-account te verzamelen - dit gebeurde bijna van de ene op de andere dag en maakte Jessica erg populair. Ze houdt haar JGhosty Twitch-account enigszins privé, omdat je moet inloggen om de statistieken van haar kanaal te bekijken - haar record voor Twitching zonder pauze is 24 uur. Jessica loopt ook een Youtube kanaal , die ze op 1 oktober 2014 lanceerde en tot nu toe bijna 250.000 volgers en bijna twee miljoen views op al haar video's bij elkaar heeft verzameld - de beschrijving op haar kanaal luidt: 'Hallo allemaal! Mijn naam is Jessica, of JGhosty, mijn internetalias. Ik doe leuke kookstreams op Twitch TV en beheer YouTuber en Twitch Streamer, NINJA! Abonneer je op mijn kanaal voor vlogs, productreviews en leuke momenten!'

Jessica werkt momenteel als manager van het Twitch-account van haar vriend en is verantwoordelijk voor de communicatie en contracten die hij met zijn klanten sluit.

Persoonlijk leven en huwelijk met Tyler Ninja Blevins

Jessica ontmoette haar wederhelft Tyler tijdens het FireFox-toernooi dat in 2016 werd gehouden. Het duurde niet lang voordat ze voor elkaar werden verliefd, want ongeveer een jaar later, op 8 augustus 2017, wisselden ze hun huwelijksgeloften uit. De bruiloft vond plaats in de Lehmann Herenhuis gelegen in Lake Villa in Illinois, en ze nodigden al hun vrienden en familie uit.

Het @MetaramaFest markeerde de volgende iteratie van competitief gamen die samengaat met de reguliere popcultuur en werd woensdag aangekondigd met een line-up inclusief @Ninja , @marshmellomusic , @Snoop Dogg en @DrLupo . https://t.co/sFA6eCaF72 pic.twitter.com/GD1cSG3IHJ

- ESPN Esports (@ESPN_Esports) 19 juni 2019

Wie is Tyler 'Ninja' Blevins?

Tyler werd geboren in Detroit, Michigan, VS op 5 juni 1991 onder het sterrenbeeld Tweelingen en heeft de Amerikaanse nationaliteit. Hij is populair vanwege zijn ongelooflijke Fortnite Battle Royale-gamingvaardigheden en is nu een van de meest gevolgde mensen op het Twitch-platform dankzij zijn livestreams.

Tyler's ouders zijn van Welshe afkomst en verhuisden jaren voordat Tyler werd geboren naar de VS - hoewel hij oorspronkelijk uit Detroit komt, verhuisden zijn ouders naar Chicago toen hij nog maar een jaar oud was. Terwijl hij naar Grayslake Central High School ging, bracht hij het grootste deel van zijn tijd door met het spelen van videogames in plaats van tijd door te brengen met zijn leeftijdsgenoten. Tegen de tijd dat hij zich inschreef, werd hij al beschouwd als een professionele videogamespeler en nam hij deel aan toernooien als onderdeel van professionele organisaties, en was hij al begonnen met het live streamen van zijn gameplays.

De gamecarrière van Tyler begon in 2009 met de Halo 3-videogame. Hij speelt het spel nog steeds en na te hebben gewisseld tussen verschillende teams, waaronder Cloud9 en Renegades, trad hij toe tot het Luminosity Gaming-team en is hij tot op de dag van vandaag bij hen gebleven. Hij begon live te streamen op Twitch in 2011 met Fortnite Battle Royale-gameplays, bijna zodra de game werd uitgebracht. Dankzij zijn geweldige vaardigheden verzamelde hij een enorm aantal volgers, terwijl hij in 2018 het Twitch-record vestigde voor het aantal kijkers op een enkele Twitch-livestream. Slechts een maand later slaagde hij erin dit record te breken toen hij meer dan 660.000 kijkers verzamelde op zijn livestream-video. Zijn Twitch-account wordt momenteel gevolgd door meer dan 14 miljoen mensen, terwijl hij tot nu toe bijna 470 miljoen views heeft op al zijn livestreams.

Tyler is ook erg actief op zijn Youtube kanaal , die hij op 10 november 2011 lanceerde, en tot nu toe meer dan 22 miljoen abonnees en bijna twee miljard views op al zijn video's samen heeft verzameld.

Tyler is ook een partner van Red Bull Esports. en is de eerste professionele gamer die op de voorpagina van ESPN The Magazine verschijnt. Hij is een grote filantroop, die er ooit in slaagde om meer dan $ 110.000 bij elkaar te krijgen om te doneren aan de American Foundation for Suicide Prevention - daarnaast heeft hij onlangs ook bijna $ 50.000 uitgegeven, waarvan een groot deel naar de Alzheimer's Association. In 2018 won hij het Fortnite Pro-Am-evenement en schonk hij vervolgens de prijs van $ 1 miljoen aan 'een goed doel naar eigen keuze'.

Tyler heeft door de jaren heen talloze prijzen gewonnen, terwijl hij werd uitgeroepen tot de maker van het jaar 2018 tijdens de 8e Streamy Awards, hij werd ook in 2018 uitgeroepen tot de Esports-persoonlijkheid van het jaar en ontving de titel van de Twitch-streamer van het jaar tijdens de 11e Shorty Awards in 2019.

De voorkeuren en andere interesses van Jessica

  • Jessica kijkt graag naar films in haar vrije tijd – haar favoriete acteur en actrice zijn Tom Cruise en Jennifer Aniston.
  • Ze houdt van reizen en dankzij haar online werk kan ze gaan en staan ​​waar ze wil en tegelijkertijd werken.
  • Haar droomvakantiebestemming is Londen.
  • Haar lievelingskleur is roze.
  • Ze gaat graag winkelen, net als veel van haar leeftijdsgenoten.
  • Ze houdt van het proeven van verschillende keukens, terwijl zeevruchten haar favoriet is.

Uiterlijk en vermogen

Jessica is momenteel 26 jaar oud. Ze heeft blond haar, bruine ogen, is 1,65 m lang, weegt ongeveer 55 kg en haar vitale statistieken zijn 34-27-36; ze draagt ​​schoenen maat zes.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Jessica geschat op meer dan $ 2 miljoen, en stijgt het voortdurend dankzij haar talrijke activiteiten.

Gepost door Jessica Blevins Aan woensdag 2 januari 2019

Aanwezigheid op sociale media

Jessica is niet zo actief op andere populaire sociale-mediaplatforms, omdat ze zich lijkt te concentreren op de Twitch-accounts van haar en haar man - ze lijkt een Instagram-account te hebben met meer dan 350 volgers, maar heeft er geen enkele foto op gepost. Ze heeft ook een Twitter-account, maar dat is onlangs om onbekende redenen geschorst - daarnaast heeft ze ook een Facebook account , nu met meer dan 40.000 volgers.

Aanbevolen