Ankers

Jessica Lebel (Fox News) Wiki Biografie, Leeftijd, Hoogte, Echtgenoot, Salaris

WHO is Jessica Lebel?

Jessica Lebel is een weerverslaggever die is American Meteorological Society gecertificeerd in uitzendmeteorologie. Ze heeft gewerkt met KDVR- Channel 31 en werkt momenteel voor FOX31 News op zondag- en zaterdagavond.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik was vandaag vroeg wakker en vulde FOX31 Morning News in! Onze dinsdag begint somber, maar vanmiddag keert de zon terug ️

Een bericht gedeeld door Jessica Lebel (@jessicalebelwx) op 23 april 2019 om 8:16 uur PDT

Achtergrond van het vroege leven, leeftijd, gezin en opleiding

Jessica was geboren op 16 november 1993 in Littleton, Colorado, VS onder de Scorpio Zodiac, wat haar 25 jaar oud maakt, een Amerikaanse van nationaliteit. en behoren tot de blanke etniciteit. Ze groeide op in haar geboorteplaats en ervoer een breed scala aan weersomstandigheden waardoor ze meer geïnteresseerd raakte in het leren over meteorologie. Sinds ze opgroeide op de Front Range, leerde Jessica alles waarderen wat Colorado buiten te bieden had. Ze ging naar de Arapahoe High School.

Hierdoor werd ze al op jonge leeftijd verliefd op meteorologie, en daarom wilde ze dat haar opleiding daarop gebaseerd zou zijn. Daarom schreef ze zich in voor een bachelor atmosferische wetenschappen aan de Universiteit van Kansas, waar ze afstudeerde met een belangrijke nieuwsmediavoorspelling. Tijdens haar studie werkte Jessica als weekendmeteoroloog bij WOW6 News in Kansas. Tijdens haar verblijf in Tornado Alley was ze gefascineerd door het voorspellen van extreme weersomstandigheden, en ze achtervolgde zelfs haar eerste tornado in Medicine Lodge, Kansas op 8 april 2015. Jessica heeft een broer of zus, een jongere zus genaamd Lindsey, met wie ze heel dicht bij staat. Ze heeft ook een zeer hechte band met haar ouders, vooral met haar vader, die erg gesteld is op haar – je zult merken dat ze geniet van een wandeltocht met haar moeder of naar hockeywedstrijden gaat met haar vader.

Jessica Lebel

Professionele carriere

Lebel begon haar carrièrereis in 2014 toen ze stage liep bij Channel 6 News, Lawrence, en toen ze haar vaardigheden had bewezen, kreeg Jessica een baan om te gaan werken als hun weekendmeteoroloog. In juni 2015 nam ze de beslissing om weekendmeteoroloog te worden bij KJCT News 8, waar ze werkte als hun multimediajournalist. Deze kans leverde haar veel succes op en ze werd een expert in haar werk. Datzelfde jaar ontdekte KKCO 11 News haar bekwaamheid en ze boden haar een baan aan als hun meteorologisch verslaggever - Jessica aarzelde niet en accepteerde het aanbod. Na deze baan belandde ze nog een andere bij KKTV 11 News, waar ze werkte als hun middagmeteoroloog bij het CBS-filiaal in Colorado Springs, voordat ze op 8 april vertrok.emaart en verhuisde uiteindelijk terug naar Denver.

Terwijl ze in Colorado Springs was, had ze het werk om sneeuwstormen, bosbranden, tornado's en andere verwoestende overstromingen te dekken. In maart 2017 trad Jessica toe tot het team van Pinpoint Weather op Fox31, evenals Colorado's Own Channel 2. Ze werkt daar als meteoroloog die erg enthousiast is over haar geboorteplaats en dol is op voorspellingen voor Colorado State; je kunt haar normaal gesproken om 17, 9 en 22 uur op KDVR- Channel 31 Weekendnieuws zien, en ze valt ook doordeweeks in op KWGN en KDVR. Jessica werkt samen met Dave Fraser, de hoofdmeteoroloog en Matt Makens, Greg Dutra en Chris Tomer, die allemaal deel uitmaken van het Pinpoint Weather-team. Hoewel Jessica een prominente journalist is geworden, is ze nog steeds trouw aan haar roots en heeft ze een nuchtere persoonlijkheid.

Vandaag live vanuit Eldora gerapporteerd voor hun openingsdag! Dit is de vroegste opening sinds de jaren 90! Mooie start van het seizoen! ?

Gepost door Meteoroloog Jessica Lebel Aan woensdag 7 november 2018

Persoonlijk leven, vriend, getrouwd en kinderen

Over haar persoonlijke leven gesproken, Jessica is een erg geheimzinnig persoon. Ze is erin geslaagd haar persoonlijke leven zeer privé te houden, zelfs op haar sociale media-pagina's waarop ze erg actief is - Jessica plaatst alleen foto's van zichzelf met haar vrienden op deze platforms. Aangezien er geen nieuws is dat ze getrouwd is, is het alleen maar goed om aan te nemen dat ze een alleenstaande vrouw is, en er is ook geen nieuws dat ze kinderen heeft. Vooralsnog kan worden geconcludeerd dat Jessica zich concentreert op haar veeleisende carrière en niemand ziet.

Wanneer Jessica is niet bezig met werken, ze is aan het wandelen, voetballen, skiën of gewoon aan het juichen voor het basketbalteam van KU Jayhawks (Rockchalk). Ze speelt ook piano of maakt therapeutische paardrijtochten met kinderen met speciale behoeften. Ze is ook altijd op zoek naar fascinerende weerfoto's van Colorado.

Het vermogen van Jessica Lebel

Als journalist, Jessica verdient een goed inkomen. Ze heeft met een aantal televisiestations gewerkt, die elk hebben bijgedragen aan het vaststellen van haar vermogen, dat door bronnen wordt geschat op meer dan $ 300.000. In haar huidige baan wordt het salaris van Jessica geschat op ongeveer $ 63.500 per jaar.

Naast het werken als meteoroloog, zou Jessica een inkomen verdienen met het schrijven van liedjes en ook optreden in verschillende rockbands. Het is niet meer dan terecht om te zeggen dat Jessica elk jaar een goed bedrag verdient.

Aanbevolen