Ankers

Jessica Quick (KSDK) Wiki Biografie, leeftijd, echtscheiding, echtgenoot, vermogen

Jessica Quick (KSDK) Wiki Biografie en leeftijd

Helaas is de informatie met betrekking tot de exacte verjaardag of geboorteplaats van Jessica Quick niet beschikbaar, wat betekent dat we haar leeftijd of haar sterrenbeeld niet weten, maar ze werd geboren in 1990 en ging naar de Tuscola High School, in Waynesville North Carolina . Ze is vooral bekend als meteoroloog die werkte voor KSDK . Omdat ze een succesvolle en hardwerkende vrouw was, kreeg Quick meer aandacht van de media, maar er ontstonden ook enkele vragen over haar vroege jaren en privéleven, waarover we verderop in het artikel zullen praten.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dinsdag sugar rush met dank aan Rene! Ik hoop dat je vanmorgen met ons meedoet op #TISL! ??☕️

Een bericht gedeeld door Jessica Snel (@jessicaksdk) op 12 februari 2019 om 3:09 uur PST

Netto waarde

Dus, hoe rijk is Jessica snel vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze meteoroloog een nettowaarde van meer dan $ 200.000, waarbij haar rijkdom is opgebouwd uit haar carrière in het eerder genoemde veld. Ze heeft echter geen informatie vrijgegeven over haar bezittingen, zoals huizen en voertuigen, maar ze lijkt zichzelf financieel te kunnen onderhouden.

Relatie status

Jessica houdt het grootste deel van de informatie over haar privéleven het liefst achter de gesloten deur. Wel deelt ze vaak foto's van zichzelf en haar vriend op haar sociale media. Ze is nooit getrouwd geweest en heeft geen kinderen, maar het lijkt alsof ze een gelukkig en voorspoedig leven leidt.

Jessica Snel

Etniciteit en achtergrond

Over de etniciteit van Jessica gesproken, ze is blank en heeft van nature donker haar, dat ze een lichtere bruine tint verft. Ze heeft bruine ogen, wat ook bij haar huidskleur past. Afgaande op de foto's die op internet beschikbaar zijn, heeft Quick een fit figuur en ziet ze er altijd goed uit op evenementen die ze bijwoont, evenals op de weerberichten die ze maakt, wat aangeeft dat ze tijd en moeite in haar uiterlijk steekt. Helaas hebben we niet veel informatie over haar vroege leven en opvoedingsjaren, maar na haar toelating was ze een student van de Northern Illinois University en studeerde in 2012 af met een BSc in meterologie. Tijdens haar tijd op de universiteit was Jessica ook een prominent actieve atleet.

Sociale media

Bezig zijn met entertainment en nieuws betekent natuurlijk dat Jessica ook actief is op sociale media en haar accounts gebruikt om met haar fans te communiceren en om haar werk te promoten. Haar Instagram-account heeft 1.100 volgers die lijken te genieten van haar inhoud. Ze gebruikt Instagram om foto's uit haar privéleven te plaatsen, zodat haar volgers een kijkje kunnen nemen achter de schermen. Sommige van haar laatste berichten bevatten een foto van een prachtige bloeiende boom, met het bijschrift De lenteaccenten zijn vandaag de moeite waard om te snuiven! Het is geweldig om al het groen terug te zien komen na een lange winter. Daarnaast heeft ze onlangs een foto van zichzelf en haar vriend gepost met het bijschrift Back home om op te laden na een geweldige vakantie waarbij we de Cardinals in Florida hebben gezien, een cruise met vrienden naar Jamaica en Haïti, en Miami om de weekend. We hielden van de zon en een week lang de stekker uit het stopcontact! Mijn nieuwe opdracht begint maandag.. De fans van Quick vonden het blijkbaar geweldig om haar en haar partner te zien en lieten talloze lieve reacties achter onder de foto. Daarnaast gaven sommige fans commentaar op het feit dat ze KSDK verliet, eraan toevoegend dat het hun verlies is. Jessica is actief op Facebook waarop ze gevolgd wordt door ruim 6000 mensen, en waarop ze berichten plaatst over weer en meteorologie, maar niet zoveel als op Instagram.

Kun je niet ontsnappen aan deze vroege zondagochtend? Ik volg regen en mogelijk wat sneeuw voor delen van het gebied om je ...

Gepost door Meteoroloog Jessica Quick Aan zondag 14 april 2019

Carrière

Voordat ze beroemd werd en serieuzere optredens kreeg, werkte Jessica als student-stagiair bij de Amerikaanse nationale weerdienst in het centrum van Illinois, voornamelijk bij de Data Acquisition-desk, waar een aantal van haar verantwoordelijkheden het verzamelen van gegevens en het maken van grafische en tekstproducten op een dagelijkse basis. Daarnaast voerde ze drie luchtballonlanceringen uit, werkte ze met zowel de korte- als langetermijnvoorspellers en trainde ze in SHEF-code. Toen ze daarmee klaar was, trad ze toe tot WICS-TV, waar ze als weerstagiair werkte en werkte met Chief Meteorologist Ric Kearbey, in welke functie ze voorspellingen voorbereidde met Weather Central 3D live-producten. Naast het assisteren van Kearbey, leerde ze ook over het gebruik van Avid NewsCutter-software.

laatste carrière

In oktober 2012 trad Jessica in dienst bij KRCG en bracht anderhalf jaar bij hen door, waarna ze bij News-Press & Gazette Company werkte als directeur digitale inhoud en meteoroloog. In 2016 trad ze toe tot KSDS en werd ze beroemd als hun meteoroloog. Ze is de enige meteoroloog voor Today in St. Louis en is verantwoordelijk voor het maken van haar eigen voorspellingen. Daarnaast neemt ze radiohits op voor de stations van St. Louis iHeart Media en produceert ze content voor verschillende digitale platforms. Ondanks een succesvolle carrière bij KSDK, heeft Jessica afscheid van hen genomen, maar wie weet wat de toekomst voor haar in petto heeft?

Aanbevolen