Atleten

Jessica Sestrem Wiki Biografie, Leeftijd, Hoogte, Gewicht, Vriendje, Netto waarde

Wie is Jessica Sestrem?

Terwijl veel meisjes beroemd worden als actrices en modellen, kiezen anderen ervoor om naam te maken in door mannen gedomineerde carrières; een van die meisjes met een stoutmoedig hart is Jessica Sestrem. Ze is een Duitse en Braziliaanse International Federation of Body Building and Fitness (IFBB) Junior Figure Athlete en een media-persoonlijkheid. Ze wordt ook beschouwd als de meest sexy jiu-jitsu-meester ter wereld.

Bekijk dit bericht op Instagram

De zon komt tevoorschijn, ook de winst, dus als je me op straat tegenkomt, veroordeel me dan niet.. Ik ben gewoon een spiermeisje????☀️❤️ #sun #spring #gains #strongnotskinny #bodybuildingwomen #musclesarepretty #longhair #cabelonatural #castanhoclaroodorado #italiangirl #braziliangirl

Een bericht gedeeld door Jessica MafessolliSestrem???? (@jessica_6trem) op 23 maart 2019 om 06:18 uur PDT

Jessica Sestrem Leeftijd, vroege leven, familie en opleidingsachtergrond

Ze werd geboren als Jessica Mafessolli Sestrem in de Verenigde Staten onder het sterrenbeeld Waterman op 31 januari 1992, wat haar medio 2019 27 jaar oud maakt. Jessica is van Amerikaanse nationaliteit en behoort tot een gemengde etniciteit. Er is geen informatie over haar jeugd, ze heeft broers en zussen en Jessica heeft ook geen details gedeeld over haar ouders, wie ze zijn en hun beroepen. Er wordt echter gezegd dat haar familie haar carrièrekeuze zeer steunt en dat ze haar altijd suggesties doen.

Jessica Sister Professionele carrière

Veel vrouwen schrikken ervoor terug om aan bepaalde sporten en carrières, zoals bodybuilding, te beginnen. Het kan te wijten zijn aan de manier waarop de samenleving tegen dergelijke carrières aankijkt, en vrouwen doen geloven dat ze meer geschikt zijn voor mannen. Een dame besloot echter de kansen te breken en bodybuilding als haar levensonderhoud op te nemen. Ze blonk uit in een door mannen gedomineerd veld, en training met Natalya Kovalyova is erin geslaagd een enorme inspiratiebron te worden voor veel andere vrouwen.

Jessica werd beroemd na het plaatsen van trainingsvideo's en trainingsroutines die door velen als inspirerend werden beschouwd. Ze is niet alleen een gedisciplineerde maar ook een zeer toegewijde vrouw die heel hard werkt om haar perfecte lichaamstoon te behouden. Ze beschouwt de sportschool en beweging als haar tweede passie en thuis. Door haar toewijding is ze erin geslaagd om enorme bicepsspieren te krijgen die lijken op die van mannelijke gewichtheffers.

Jessica zus

Jessica maakt gebruik van sociale media om haar werk te laten zien en om het gevoel van volwassenheid te inspireren en te koesteren als iemand gezond en fit is. Jessica behoort tot de top bodybuilders en ze heeft meer dan 100.000 volgers op sociale media. Samen met haar collega's heeft ze ook een beloning gewonnen voor bodybuilding.

Naast bodybuilding doet Jessica ook aan grondvechtsporten zoals jiu-jitsu. Met haar lichaamsbouw en structuur heeft ze een echte meester in jiu-jitsu kunnen worden. Ze verdient haar geld door de vele video's en afbeeldingen die ze deelt, waarbij ze haar indrukwekkende spieren en hete lichaam aan al haar fans laat zien.

Jessica Sestrem Persoonlijk leven, daten en kinderen

Met haar werk vragen mensen altijd naar details van het persoonlijke leven van Sestrem. Haar eerste liefde is het hebben van een atletisch lichaam, al het andere secundair in overweging nemend. Als het op haar datingleven aankomt, is Jessica een geheimzinnige dame. Ze heeft geen informatie bekendgemaakt over de vraag of ze op dit moment een romantische relatie met iemand heeft. Er zijn ook geen geruchten of controverses over haar in het verleden in een intieme relatie.

Website-update gedaan voor jullie, jongens, met veel foto's ...

Gepost door Bochtige spiersensatie Aan woensdag 31 oktober 2018

Haar liefde gaat voorlopig uit naar fitnessapparaten en naar fitnessclubs gaan. Ze gaat blijkbaar met niemand uit, omdat ze het te druk heeft met het inspireren van al haar enthousiaste volgers om een ​​gezond en evenwichtig leven te leiden. Ze is ook erg gefocust op het blijven opbouwen van haar lichaam en het elke dag beter maken. Er zijn geen details dat Jessica ooit kinderen heeft gekregen - ze wacht misschien op haar Mr. Right om een ​​gezin mee te stichten.

Jessica is een dierenliefhebber die een hond heeft. Als ze niet pronkt met haar biceps voor de camera, zul je zien dat Jessica een geweldige tijd heeft met haar harige vriend, op het strand of thuis. Ze neemt ook de hond op in sommige van haar video's, en de twee zien er duidelijk heel schattig uit samen.

Lichaamskenmerken en statistieken van Jessica Sestrem

Jessica is een lange dame die 172 cm lang is en naar verluidt 75 kg weegt. Haar vitale statistieken zijn 38-25-42 inch. Ze heeft haar jurk- en schoenmaat niet online gedeeld, maar haar bh-maat is 44D (VS). De haarkleur van Jessica is bruin terwijl ze ook bruine ogen heeft. Mannen kunnen nooit genoeg krijgen van dit meisje met dikke bilspieren, enorme biceps en een goed bedeelde boezem. Ze kan het best worden omschreven als een gewelfde dame.

Jessica Sister Net Worth

Jessica gedijt op sporten en bodybuilding, wat veel supplementen en gezondheidskosten vereist - met zo'n enorme lichaamsbouw moet ze veel geld hebben geïnvesteerd in haar trainingsregime, wat niet mogelijk is voor iedereen die de levensstijl niet kan betalen. Het is duidelijk dat Jessica dit alles kan betalen omdat ze genoeg inkomen heeft opgebouwd en dat blijft doen. Hoewel ze haar jaarlijkse inkomen niet aan het publiek heeft bekendgemaakt, schatten gezaghebbende bronnen het vermogen van Jessica Sestrem op meer dan $ 200.000.

Aanbevolen