Beroemde Echtgenoten

Jim Hoffer's Wiki, nettowaarde. Wie is de echtgenoot van Mika Brzezinski?

Jim Hoffer's Wiki en Bio. Wie is de echtgenoot van Mika Brzezinski?

Jim Hoffer is geboren op 1 november 1963 in de VS, wat betekent dat hij 55 jaar oud is en zijn sterrenbeeld Schorpioen is. Jim, wiens nationaliteit Amerikaans is, is vooral bekend als journalist en de ex-echtgenoot van Mika Brzezinski. Omdat hij succesvol was in zijn vakgebied en getrouwd was met een beroemd persoon, kon hij beroemd worden, maar er zijn enkele vragen gesteld over zijn vroege en vormende jaren, evenals zijn familie en inkomen en we zullen over die onderwerpen praten in Dit artikel.

Nieuws: MSNBC's Morning Joe Co-host Mika Brzezinski scheidt stilletjes Jim Hoffer, echtgenoot van 22 jaar http://ift.tt/29tCkhG

Gepost door Wereldwijde Naija-info Aan Donderdag 30 juni 2016

Netto waarde

Dus hoe rijk is Jim Hoffer eind 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze onderzoeksjournalist een geschat vermogen van meer dan $ 3 miljoen, opgebouwd uit zijn carrière in het eerder genoemde vakgebied; hij heeft niet gesproken over zijn bezittingen, zoals voertuigen en huizen.

Etniciteit en achtergrond

Over Jims etniciteit gesproken, hij is blank en heeft grijs haar en blauwe ogen, wat bij zijn huidskleur past.

Afgaande op de foto's die op internet beschikbaar zijn, heeft hij een fit figuur en zorgt hij goed voor zijn uiterlijk, wat aangeeft dat hij tijd en moeite steekt in zijn uiterlijk. Vanaf zijn opleiding was Hoffer een student aan Temple University, waar hij in 1985 zijn bachelor in journalistiek behaalde.

Carrière

Jim is vooral bekend van zijn werk als onderzoeksjournalist, en op dat gebied voor WABC-TV in New York. Hij heeft in die positie gezeten sinds 1998 , en dankzij zijn inspanningen, naam heeft gemaakt voor zichzelf en zijn eigen plek in de schijnwerpers.

Sociale media

Hoffer zit op het gebied van entertainment, wat natuurlijk betekent dat hij actief is op sociale media, die hij gebruikt om zijn werk te promoten en om met de fans te communiceren. Jim heeft Twitter- en Instagram-accounts, en een van zijn laatste berichten op Twitter bevat een Tweet met de tekst Beschermen gezondheidsfunctionarissen de winsten van ziekenhuizen of voorkomen ze paniek door mensen in het ongewisse te laten over een superbug?, geschreven om een ​​van zijn artikelen over een dodelijke medicijnresistente schimmel die zich verspreidt in New York City en haar voorsteden.

Instagram

Jim deelt foto's uit zijn privéleven op Instagram en plaatste onlangs een foto van hemzelf en zijn dochter Emily, met het bijschrift 10 mijl naar Iceberg Lake met mijn favoriete wandelpartner, en zijn fans lijken te hebben goedgekeurd omdat ze talloze complimenten achterlieten over hoe schattig ze zijn. Hoffer heeft ook een foto van zichzelf geüpload tijdens een wandeling.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een van mijn favoriete plekken in #NYC. ? #Village #NYU #manhattan #friends

Een bericht gedeeld door Jim Hoffer (@nycontherun) op 16 november 2019 om 18:33 uur PST

Relatiestatus en privéleven

Ondanks dat hij een publiek figuur is, geeft Jim er de voorkeur aan om sommige dingen achter de schermen te houden, maar we weten wel dat hij op 23 oktober 1993 met Mika Brzezinski trouwde, toen ze allebei voor WTIC-TV werkten – het stel heb twee dochters , Emilie en Carlie.

Alles leek perfect tussen hen, maar hun relatie liep stuk in 2016, toen ze een affaire begon met haar collega Joe Scarborough, met wie ze vervolgens in november trouwde. Aan de andere kant is Jim behoorlijk geheimzinnig gebleven over zijn liefdesleven en de afwezigheid van enige potentiële liefdesbelang deed velen geloven dat hij single is. Hij heeft echter geen van de geruchten bevestigd of ontkend, dus we weten het niet zeker, maar hij lijkt blij te zijn met zijn huidige levensstijl.

Mika Brzezinski

Ex-vrouw Mika Brzezinski

Mika Brzezinski werd geboren op 2 mei 1967 in New York City, VS, wat betekent dat ze 52 jaar oud is, haar sterrenbeeld Stier is en van Amerikaanse nationaliteit is. Brzezinski is vooral bekend door het werken aan televisie en filmische projecten zoals The Campaign en Pitch Perfect 2. Bij de laatste werkte ze samen met mensen als Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld en Brittany Snow.

Een ander prominent acteeroptreden van haar is de veelgeprezen tv-serie House of Cards waaraan ze in 2017 werkte. Vanaf haar werk in de uitzendjournalistiek staat ze bekend om haar verschijning in Media Buzz, Tucker Carlson Tonight, The Greg Gutfeld Show en The Andrew. Klavan-show.

Aanbevolen