Acteurs

Jocelyn Hudon leeftijd, lengte, echtgenoot, vermogen, familie, Wiki Bio

Wie is Jocelyn Hudon?

Jocelyn Hudon werd geboren op 18 november 1994 in Canada en is een actrice, vooral bekend van haar rol in televisieshows zoals The Strain, waarin ze de terugkerende rol van Abby speelde tijdens het vierde seizoen. Ze had ook een rol in de show 21 Thunder.

De rijkdom van Jocelyn Hudon

Hoe rijk is Jocelyn Hudon? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 300.000, verdiend door een succesvolle carrière als actrice. Ze is sinds 2015 actief in de industrie en werkt ook aan films en onafhankelijke projecten. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Bekijk dit bericht op Instagram

?? ????

Een bericht gedeeld door Jocelyn Hudon (@jocelynhudon) op 5 november 2019 om 19:07 PST

Het vroege leven, onderwijs en carrièrebegin

Er is heel weinig bekend over het leven van Jocelyn voordat ze beroemd werd als actrice, omdat ze niet veel informatie over haar familie en jeugd heeft gedeeld. Het is bekend dat ze zich inschreef aan de klassieke Nationale Balletschool van Canada gevestigd in Toronto en biedt professionele ballettrainingen in het land. Het wordt geassocieerd met het nationale Ballet van Canada, waar veel van hun afgestudeerden gaan dansen in professionele gezelschappen.

Ze bleef bij de school als ballerina tot ze 17 was. In tegenstelling tot de meeste afgestudeerden koos ze er echter voor om geen balletcarrière na te streven, maar begon ze tal van acteerprojecten . In 2015 werd ze gecast in de sciencefiction-komediefilm Pixels, die is gebaseerd op de korte film met dezelfde naam uit 2010. De film staat bekend om het combineren van computergeanimeerde videogamekarakters en speciale effecten, en volgt het verhaal van buitenaardse wezens die klassieke arcade-spellen verkeerd interpreteren als een oorlogsverklaring, waardoor ze de planeet binnenvallen met behulp van technologie die is geïnspireerd op arcade-videogames.

Beroemd worden

Na dit optreden kwamen er meer projecten op Hudon's kant, zoals ze een gastoptreden maakte in de serie Single Ladies. De show volgt het leven van drie vrienden en hun relaties. Ze had ook een rol met twee afleveringen, getiteld Lost Girl, die het verhaal vertelt van een biseksuele succubus terwijl ze probeert haar capaciteiten te leren beheersen, terwijl ze meer leert over haar afkomst. Het jaar daarop werd ze gecast in het erotische romantische drama getiteld Below Her Mouth, dat gaat over twee vrouwen die elkaar ontmoeten en een liefdesaffaire beginnen.

Jocelyn werd ook gegoten in een ondersteunende rol in de Canadese serie getiteld Four in the Morning, die werd uitgezonden op CBC. De show richt zich op vier vrienden van in de twintig die regelmatig om vier uur 's ochtends bij elkaar komen. De show duurde maar één seizoen en ze had toen een rol in de anthologie-horrorserie getiteld Slasher. De show werd later uitgezonden via Netflix, met een nieuw verhaal voor elk seizoen. Een ander project waar ze aan werkte was Gangland Undercover, geïnspireerd op het verhaal van Charles Falco, die infiltreerde in een outlaw-motorclub.

Jocelyn Hudon

Recente projecten

Een van de laatste projecten van haar Jocelyn in 2016 heette Incorporated, uitgezonden op Syfy, maar het was van korte duur en werd na een seizoen geannuleerd. Het jaar daarop werd ze gecast in een terugkerende rol in De druk , die is gebaseerd op de gelijknamige romantrilogie, en volgt het verhaal van een arts van het Center for Disease Control die probeert een virale uitbraak te bestrijden die lijkt op een oude soort vampirisme. In 2017 werkte ze aan het Canadese drama Frankie Drake Mysteries, waarin ze het personage Audrey speelde, dat al meer dan drie seizoenen draait.

Een van haar laatste projecten is de horrorwebtelevisieserie The Order, die in 2019 op Netflix werd uitgezonden. De show met in de hoofdrollen Jake Manley, Sam Trammell, Sarah Grey, Max Martini en Matt Frewer is gemaakt door Dennis Heaton en volgt het verhaal. van een student die lid wordt van een geheim genootschap dat magie doceert en beoefent. Hij ontdekt dan dat er geheimen zijn binnen de samenleving, waaronder duistere kunsten en een strijd tussen de orde en weerwolven. De show ontving positieve recensies tijdens het eerste seizoen en staat gepland voor een tweede seizoen met 10 afleveringen.

@jocelynhudonx Gelukkige verjaardagyyyy!! We hebben de hele dag feest gevierd en we houden zoveel van je ️!!!
We houden van je in #fromfriendtofiance en #wanneerhopecalls !
We zullen voor altijd van je houden en we hopen je ooit te ontmoeten! -Van je grootste fans, Lisa en Caitlin? @jocelynhudonx pic.twitter.com/oPLCzy68VV

— Lisa A (@AnnanLisa) 18 november 2019

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Hudon een relatie heeft met acteur Jake Manely, die ze ontmoette op de set van The Order. Ze besteedt veel tijd aan het onderhouden van haar lichaam en een fitnessbewuste levensstijl. Ze houdt van rotsklimmen en heeft de sport onderwezen in het Algonquin Provincial Park in Ontario, Canada.

Net als tal van actrices is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Op de website Instagram verklaart ze zichzelf een fulltime elf, behorend tot het fictieve ras met dezelfde naam.

De afgelopen maanden heeft ze gewerkt aan een Hallmark Channel-project getiteld When Hope Calls, een spin-off van When Calls the Heart. Ze heeft veel foto's van achter de schermen geplaatst, en samen met andere castleden. Ze plaatst ook foto's van zichzelf die naar evenementen gaat en van haar hond. Op de website Twitter promoot ze haar recente en komende projecten. Ze plaatst ook memes en drukt enkele van haar dagelijkse gedachten uit via tweets.

Aanbevolen