Zangers

JoJo Offerman's Wiki Bio, etniciteit, vermogen, zus, vriendje

Wie is JoJo Offerman?

JoJo Offerman is een voormalig professioneel worstelaar, ringmeisje, omroeper en zangeres, die beroemd werd door deel uit te maken van World Wrestling Entertainment, voornamelijk als ring- en hoofdevenementomroeper voor de NXT-divisie van de WWE. Ze maakte ook deel uit van de realityshow Total Divas, die beelden van achter de schermen van geselecteerde WWE-diva's en een kijkje in hun persoonlijke leven laat zien.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt Baltimore! Wat een avond bij #ExtremeRules? #jojopose #wwe Rocking my @fashionnova jurk ? Gebruik mijn code: xoJoseann voor korting!

Een bericht gedeeld door Joseann Offerman (@joseann_alexie) op 4 juni 2017 om 20:25 uur PDT

JoJo Offerman Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Geboren als Joseann Alexie Offerman op 10 maart 1994 in Los Angeles, Californië, VS, is zij de dochter van de voormalige professionele honkbalspeler Jose Offerman. Van Dominicaanse afkomst is er helaas geen informatie over JoJo's moeder, noch of ze een alleenstaand kind is of broers en zussen heeft. Volgens sommige bronnen had JoJo een zus die onlangs is overleden - Jo heeft haar naam niet gedeeld, of hoe ze is overleden. Voor haar opleiding ging JoJo naar de John Burroughs High School, waar ze in 2012 afstudeerde.

Carrièrebegin

Een jaar na haar toelatingsexamen werd JoJo een deel van de World Wrestling Entertainment (WWE) en werd ze benaderd door E! Netwerk om deel uit te maken van de nieuwe realityshow Total Divas, die haar carrière-inspanningen zou volgen, maar ook haar persoonlijke leven. Voordat ze haar worsteldebuut maakte, stelde JoJo zichzelf voor aan de fans als zangeres, terwijl ze het entreethema voor Tons of Funk zong met The Funkadactyls, bestaande uit Cameron en Naomi, professionele worstelaars.

JoJo Offerman

Ze maakte nog een paar optredens op het scherm, waaronder waarin ze het Amerikaanse volkslied zong tijdens SummerSlam op 18 augustus 2013, voordat ze samenwerkte met Natalya en Eva Marie voor haar eerste gevecht, tegenover Alicia Fox, Aksana en Rosa Mendes. . Echter, JoJo, hoewel een deel van het team, werd ze nooit getagd in de wedstrijd, en haar eerste ringgevecht was op 25 november toen ze Tamina Snuka speldde in de wedstrijd tegen The True Davis, die bestaat uit Fox, Aksana, Divas Kampioen AJ, Tamina Snuka, Summer Rae, Mendes en Kaitlyn. Een avond ervoor stonden Total Divas en True Divas tegenover elkaar in een eliminatie-tagteamwedstrijd bij de Survivor Series.

Ringomroeper

Sinds eind 2013 is JoJo niet gepland voor gevechten, maar is ze gefocust op haar werk als ringomroeper en is ze behoorlijk populair geworden. Ze sloot zich aan bij het ontwikkelingsgebied NXT van de WWE en besloot voor het tweede seizoen niet terug te keren naar Total Divas. Sindsdien is JoJo een nationale ster geworden en opgenomen in de WWE-hoofdselectie en is hij nu te zien en te horen bij de aankondiging van hoofdevenementen, Smackdown-gevechten, pay-per-view-wedstrijden en heeft hij ook interviews afgenomen met worstelaars achter de schermen.

Een selfie maken van @WWEArmstrong selfie maken! Klaarmaken voor #WWEWaco terwijl @drcoxwsu fotobom! ?? @WWE pic.twitter.com/FzNEJSTnEL

- Joseann Offerman (@ItsJoseann) 19 september 2015

Netto waarde

Hoewel ze ervan droomde succesvol te worden als worstelaar, heeft JoJo een andere roeping gevonden en toch in WWE gebleven. Het vermogen van JoJo Offerman is ~ $ 200.000.

Persoonlijk leven, Daten, Vriendje, Kinderen

JoJo heeft een relatie met de beroemde worstelaar Bray Wyatt, die zijn vrouw bedroog met JoJo, en nadat ze hun affaire had erkend, vroeg Bray's vrouw een scheiding aan. Sindsdien hebben Bray en JoJo een zoon verwelkomd, genaamd Knash Sixx Rotunda - hij werd te vroeg geboren en JoJo leed aan obstetrische bloedingen, een levensbedreigende toestand, maar uiteindelijk ging alles goed voor zowel JoJo als haar zoon.

Gepost door JoJo Offerman Aan woensdag 14 augustus 2019

Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

JoJo staat op 5ft 2ins (1.57m), weegt ~110lbs of 50kgs. Ze heeft bruine ogen en bruin haar.

Aanbevolen