Beroemdheden

Jon Hill Wiki Biografie, leeftijd, lengte, ex-vrouw Jaclyn Hill, vermogen, dating

Wie is Jon Hill?

Je hebt waarschijnlijk over Jon Hill gehoord via Jaclyn Hill, zijn ex-vrouw. Desalniettemin is Jon een muzikant, een sessiedrummer die in een aantal bands heeft gespeeld maar via Instagram landelijke bekendheid heeft verworven. Hij is nu zijn nieuwe solo-onderneming begonnen, The Jon Hill Project, en heeft al enkele van zijn liedjes gedeeld.

Dus, wil je meer te weten komen over Jon Hill, van zijn kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel terwijl we je voorstellen aan deze opkomende muzikant.

https://www.instagram.com/p/Bo-ZI7knRP6/

Jon Hill Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Jon Hill werd geboren op 22 augustus 1988 in Houston, Texas, VS, waar hij de eerste 13 jaar van zijn leven doorbracht. Hierna verhuisde hij naar Florida, omdat zijn vader in het leger zat en daar werd gestationeerd. Van jongs af aan was Jon geïnteresseerd in muziek en voordat hij drumde, leerde hij gitaar spelen. Toen hij zich echter realiseerde dat hij een drumachtig geluid op de gitaar maakte, besloot hij over te schakelen naar dat muziekinstrument. Gaandeweg nam zijn interesse toe naarmate hij ouder werd, en hij werd meer gefocust op het verbeteren van zijn muzikale vaardigheden. Tijdens zijn middelbare schooltijd maakte Jon deel uit van de fanfare.

Carrière

Voordat Jon vooruitgang boekte als professionele drummer, was hij elektricien en barman; echter, moe van het dagelijkse werk, begon hij een carrière in de muziek na te streven en begon hij met drummen in verschillende bands, maar helaas bracht het overschakelen van de ene band naar de andere hem geen groot succes. Toch gaf hij niet op en begon het YouTube-kanaal waarop hij video's van songcovers zou uploaden. Dit deed echter ook niet veel voor zijn carrière, maar zijn huwelijk met Jaclyn hielp hem wel. Hij werd bekend dankzij haar succes en besloot een Instagram-pagina te starten, waarop hij foto's en korte video's zou uploaden. Dit bleek een goede zaak te zijn, aangezien zijn aanhang gestaag groeide en hij nu meer dan 540.000 volgers heeft op zijn officiële Instagram-pagina. Hij heeft zijn aanwezigheid ook uitgebreid naar YouTube, waarmee hij het kanaal in oktober 2018 startte, maar voorlopig heeft hij slechts 11.000 abonnees, hoewel dat aantal in de toekomst zeker lijkt te stijgen. Hij heeft onlangs zijn hele album met zijn fans gedeeld op YouTube, op The Jon Hill Project Rebirth – Volledige albumstream video. Dit heeft hem nog populairder gemaakt, en naast zijn volledige album heeft Jon ook samengewerkt met andere muzikanten, waaronder Aaron Marsh op het nummer Would You Save Me, en met Tanner Merritt op het nummer Flat Line, onder andere muzikanten.

Jon Hill

Jon Hill Net Worth

Sinds de lancering van zijn carrière heeft Jon geworsteld om indruk te maken, maar uiteindelijk werd zijn harde werk beloond en begon hij naam te maken. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Jon Hill is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat Hill's vermogen zo hoog is als $ 150.000, wat nog steeds behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Jon Hill Persoonlijk leven: relaties, huwelijk, drugsverslaving

Jon heeft zijn hele leven ups en downs gehad, die zijn carrière en alle andere aspecten ook hebben onderbroken. Hij worstelde met een drugsverslaving, wat uiteindelijk het einde van zijn huwelijk veroorzaakte. Zijn ex-vrouw Jaclyn was er voor hem tijdens het revalidatieproces, maar in 2018 stopte het paar na negen jaar huwelijk. Ze hadden geen kinderen samen.

Sinds de breuk is Jon een nieuwe romance begonnen met Instagram-model Ashlyn Vanhorn . Helaas heeft hij niet veel details over hun relatie gedeeld.

Jon Hill ex-vrouw, Jaclyn Hill

Nu we alles hebben besproken wat er te weten valt over Jon, laten we wat informatie delen over zijn ex-vrouw, Jaclyn Hill.

Geboren als Jaclyn Roxanne Eilers op 20 juli 1990 in Illinois, VS, is ze een YouTube-persoonlijkheid, vooral bekend door het plaatsen van instructievideo's over make-up, en wordt daarom beschouwd als een schoonheidsgoeroe. Ze is het jongste kind van James Eilers en Robin, zijn vrouw. Ze bracht haar jeugd door in Mineral, Illinois, met haar oudere broer en zus. Toen ze acht jaar oud was, kreeg haar vader een vreselijk auto-ongeluk waardoor hij niet meer kon lopen. Als gevolg hiervan verhuisde het hele gezin naar Tampa, Florida en haar vader begon toen met evangelisatie.

Jaclyn lanceerde haar YouTube-kanaal in 2011 en trok meer dan 5,8 miljoen abonnees; ze is gefocust op het geven van advies aan vrouwen over make-up, en maakt bijna dagelijks make-up tutorials, wat haar wereldfaam heeft opgeleverd. Jaclyn's video's zijn bijna 500 miljoen keer bekeken, wat haar rijkdom aanzienlijk heeft vergroot, en ze heeft samengewerkt met een aantal merken, waaronder Becca, waarmee ze haar eigen cosmeticacollectie heeft gecreëerd en gelanceerd - Becca x Jaclyn Hill Champagne Collection, en de oogschaduwproducten Jaclyn Hill Palette.

https://www.facebook.com/makeupbyjaclynhill/photos/a.214690351994853/391763734287513/?type=3&theater

Jaclyn Hill Netto waarde

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Jaclyn Hill medio 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen is de rijkdom van Hill geschat op $ 1,5 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Aanbevolen