Beroemde Echtgenoten

Jonathan Capehart's echtgenoot Nick Schmit Wiki Bio, leeftijd, huwelijk, rijkdom

Wie is Nick Schmit?

Nick Schmit is een voormalig assistent-chef protocol bij het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, waarvoor hij werkte tijdens de ambtstermijn van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton, en later John Kerry. Behalve dat hij momenteel bekend staat als de Global Public Affairs Strategist, wordt hij ook algemeen erkend als de echtgenote van de populaire Amerikaanse media-persoonlijkheid en journalist, Jonathan Capehart.

Gepost door Nick Schmit Aan zaterdag 12 november 2016

Het vroege leven en onderwijs

Nick Schmit werd geboren op de 30eDecember 1980 in de VS en heeft de Amerikaanse nationaliteit en blanke etniciteit. Er zijn geen relevante details over zijn ouders, broers en zussen en de achtergrond van zijn familie die tot op de dag van vandaag openbaar zijn gemaakt.

Na het voltooien van zijn basis- en secundair onderwijs, schreef Nick zich in aan de Universiteit van North Dakota.

Carrière

Na het afronden van zijn studie in 2002 begon Schmit zijn professionele carrière als financieel directeur van de Clinton Foundation, waar hij zijn vaardigheden in de loop van de volgende twee jaar aanscherpte. Zijn volgende stop was de staat New York, waar hij begon als toezichthouder op de jaarlijkse begroting. In 2006 trad hij toe tot de presidentiële campagne van Hillary Clinton, genaamd Hillary for America, waarvoor hij werd aangesteld als compliance director. In 2007 keerde hij terug naar de Clinton Foundation, terwijl hij in 2009 een echte carrièredoorbraak beleefde: Nick Schmit werd aangesteld als assistent-hoofd protocol van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Tussen 2009 en 2013 was hij onder de ambtstermijn van Hillary Clinton, terwijl Nick van 2013 tot 2017 als ambtenaar van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken diende tijdens de ambtstermijn van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry.

Dus geen beter moment dan nu om te bedanken @mitchellreports voor mijn tv-debuut vandaag op @MSNBC . #AMR pic.twitter.com/imFQTtXjtD

— Nick Schmit (@nickschmitDC) 24 mei 2017

Huwelijk met Jonathan Capehart

Het stel ontmoette elkaar voor het eerst in 2011, toen ze werden voorgesteld door de echtgenoot van Jed Hastings, president van Human Right Campaign. Omdat Capehart op dat moment al een relatie had, vond hun volgende ontmoeting een half jaar later plaats, toen hun liefdesverhaal begon. Na een paar jaar van gestaag opbouwen van hun relatie, besloot het paar om het naar een hoger niveau te tillen, en in mei 2016 stelde Jonathan Nick ten huwelijk tijdens hun vakantie aan de Amalfikust in Positano, Italië. Hun huwelijksceremonie werd gehouden op de 7eJanuari 2017, in het Jefferson Hotel in Washington, D.C.

Jonathan T. Capehart werd geboren op de 2ndJuli 1967, in Newark, New Jersey, VS, en heeft de Amerikaanse nationaliteit en de Afro-Amerikaanse etniciteit. Nadat hij was afgestudeerd aan de voorbereidende school van Saint Benedict, ontving hij zijn postsecundair onderwijs aan het Carleton College in Northfield, Minnesota. Hij begon zijn professionele carrière bij de NBC als onderzoeker voor de televisie-uitzending The Today Show. Tussen 1993 en 2000 was Capehart redactielid van de New York Daily News, terwijl hij van 2001 tot 2002 voor Bloomberg News werkte. Tussen 2002 en 2004 was Jonathan plaatsvervangend redacteur voor de New York Daily News, terwijl hij vanaf 2004 Senior Vice President en senior adviseur van Public Affairs was voor het internationale pr-bureau Hill & Knowlton. Sinds 2007 heeft Capehart gediend als redactielid en journalist voor The Washington Post en als medewerker van de MSNBC.

Nick Schmit en Jonathan Capehart

Enkele van zijn meest recente opdrachten zijn gasthosting van het WNYC-radioprogramma Midday op WNYC. Voor zijn professionele vaardigheden en inspanningen werd Jonathan in 1999 geëerd met de prestigieuze Pulitzer Prize for Best Editorial Writing, terwijl hij in 2011 de Esteem Honoree verdiende voor het ondersteunen van LGBT- en Afro-Amerikaanse gemeenschappen op het gebied van burgerrechten, zaken, entertainment , media en kunst.

Ondanks het leeftijdsverschil van 13 jaar lijkt het paar sterk en soepel te gaan, dus kan worden geconcludeerd dat ze gelukkig getrouwd zijn.

Netto waarde

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze 38-jarige Public Affair Strategist tot nu toe heeft verzameld? Hoe rijk Nick Schmit is? Welnu, het bedrag van zijn vermogen, sprekend vanaf medio 2018, wordt geschat op bijna $ 2 miljoen, en zijn huidige salaris zou rond de som van meer dan $ 65.000 liggen. Rekening houdend met het feit dat het vermogen van zijn man wordt geschat op $ 3 miljoen, is het zeker dat Nick en Jonathan behoorlijk weelderig leven.

Aanbevolen