Beroemde Echtgenoten

Jordan Belfort's verloofde Anne Koppe Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vermogen

Wie is de verloofde van Jordan Belfort, Anne Koppe?

Anne Koppe werd geboren in 1967 in de VS, is nu 52 jaar oud en een zakenvrouw die bekendheid verwierf toen ze de verloofde werd van voormalig effectenmakelaar, motiverende spreker en auteur Jordan Belfort, een zakenman die berucht werd vanwege zijn langdurige fraude plannen en aanverwante misdaden in verband met manipulatie van de aandelenmarkt, waardoor hij naar verluidt meer dan $ 200 miljoen van zijn investeerders kon stelen en zijn weelderige levensstijl van brandstof kon voorzien. Na bijna twee jaar in de gevangenis te hebben doorgebracht, publiceerde Belfort een memoires getiteld The Wolf of Wall Street, die later werd omgezet in een kaskraker met dezelfde naam met in de hoofdrollen Leonardo DiCaprio, Jonah Hill en Margot Robbie. Het enorme succes van de film zette de levens van Jordan en Anne in de schijnwerpers.

Anne Koppe Wiki Bio: Het vroege leven, gezin, onderwijs

Hoewel haar exacte geboortedatum en locatie onbekend zijn, weten we wel dat Koppe werd opgevoed door haar ouders Helen en Bruce en opgroeide in Californië, waar ze naar de Marin Catholic High School in Kentfield ging. Nadat ze zich had ingeschreven, schreef ze zich in aan de Universiteit van San Diego, en vier jaar later studeerde ze af met een bachelordiploma in politieke wetenschappen.

Huwelijk met voormalig effectenmakelaar Jordan Belfort

Anne Koppe haalde voor het eerst de krantenkoppen na de première van Martin Scorcese's film The Wolf of Wall Street. Hoewel de verloofde van Koppe, Jordan Belfort, goed bekend was bij effectenmakelaars en mensen die bekend waren met zijn eerdere gebeurtenissen op Wall Street, verwierf hij internationale bekendheid nadat de kaskraker uitkwam in 2013. was een grote internationale hit, bijna $ 400 miljoen verdienen aan de kassa, en trok mensen aan die geïnteresseerd waren in wat er aan de hand was met het huidige leven van Jordan Belfort, aangezien de film zijn beursfraude in de jaren '80 en '90 weergeeft.

Jordan Belfort and Anne Koppe

nadeska alexis wiki

Jordan Belfort's aandelenhandelfraude

Jordan Belfort was nog in de twintig en richtte in 1989 het makelaarskantoor Stratton Oakmont op dat penny-aandelen op de markt bracht, en met het zogenaamde pump-and-dump-type aandelenverkopen ontelbare investeerders opgelicht. Belfort en zijn medewerkers zouden de prijs van eigen aandelen kunstmatig opdrijven door valse en misleidende positieve verklaringen, om de goedkoop gekochte aandelen tegen een veel hogere prijs te verkopen. In de loop der jaren ontwikkelde hij zo'n succesvol fraudeplan dat Stratton Oakmont op een gegeven moment meer dan 1.000 effectenmakelaars in dienst had en naar schatting betrokken was bij aandelenemissies ter waarde van meer dan $ 1 miljard. Belfort zelf slaagde erin een nettowaarde van $ 200 miljoen te verwerven, allemaal ten koste van honderden grote en kleine investeerders die hij bedroog en misleidde. Zijn frauduleuze manieren werden ontdekt door de Financial Industry Regulatory Authority, en in 1999 werd hij veroordeeld voor effectenfraude en witwassen van geld en veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf.

Vrijlating uit de gevangenis en The Wolf of Wall Street

Belfort ontmoette Anne Koppe nadat hij was vrijgelaten uit de gevangenis nadat hij 22 maanden van zijn gevangenisstraf van vier jaar had uitgezeten. Tijdens zijn tijd in de gevangenis deelde hij een cel met acteur, schrijver en muzikant Tommy Chong, die hem overhaalde om zijn memoires te schrijven. Na zijn vrijlating publiceerde hij in 2007 zijn memoires onder de titel The Wolf of Wall Street, en in die tijd ontmoette hij zijn toekomstige verloofde Anne Koppe. De twee begonnen in 2008 te daten en zijn sindsdien bij elkaar gebleven. Het boek van Belfort was een succes en hielp zijn leven nieuw leven in te blazen en zijn carrière om te zetten in motiverend spreken. Hij richtte het bedrijf Global Motivation Inc. op waarmee hij zijn spreekbeurten leidt.

22 vragen met Jordan ... Epische razernij rond de 4 minuten!

Gepost door Anne Koppe op donderdag 28 september 2017

De steun van Anne Koppe

Het was niet gemakkelijk voor de veroordeelde fraudeur om zijn leven om te gooien en opnieuw te beginnen. Zijn bekendheid volgde hem overal waar hij ging, en veel mensen vonden dat hij strenger gestraft had moeten worden. Koppe, destijds zijn vriendin, bood Belfort de broodnodige steun, vooral haar Facebook account , in strijd met critici die beweerden dat hij niet mocht profiteren van zijn illegale transacties. Koppe rechtvaardigde de jaren van oplichting van Belfort als 'een gemaakte fout, laten we eerlijk zijn, gebeurde zowat overal op Wall Street, in een jeugdige tijd in je leven waar onmiddellijke bevrediging belangrijker leek dan uitgestelde eerlijke rijkdom'. Nadat Belforts carrière als motiverend spreken van de grond kwam, hielp Anne bij het managen van zijn bedrijf Global Motivation Inc., en runt nu de helft van de activiteiten met betrekking tot zijn motiverende spreekrondleidingen en soortgelijke opdrachten.

Priveleven

Jordan en Anne verloofden zich in 2015 na een aantal jaren daten. De twee vestigden hun nieuwe huis in Brisbane, Australië, van waaruit ze momenteel hun bedrijf runnen. Anne heeft een zoon uit haar vorige huwelijk genaamd Bowen Boullianne. Na hun verloving adopteerde Jordan Bowen, die momenteel 20 jaar oud is en Business studeert aan Bond University aan de Australische Gold Coast. De zoon van Anne en de stiefzoon van Jordan gaven aan dat hij besloot bedrijfskunde te gaan studeren omdat 'opgroeien rond mijn stiefvader ik zag hoe het is om ondernemer te zijn op het hoogste niveau'.

Uiterlijk en fysieke kenmerken

Over haar uiterlijk gesproken, Anne Koppe is erin geslaagd om op 52-jarige leeftijd een behoorlijk indrukwekkend figuur te behouden. Ze heeft een slank lichaamstype en hoewel haar exacte lengte onbekend is, blijkt uit de foto's die we hebben van haar en haar verloofde Jordan Belfort, ze lijkt een centimeter langer dan hij, die 1.70m is. Ze heeft lang blond haar en bruine ogen.

Aanbevolen