Beroemdheden

Jordyn Ryder's Wiki Biography, echtgenoot, vermogen, leeftijd, lengte

Jordyn Ryder's Wiki Biografie en Leeftijd

Jordin Ryder was geboren op 5 november 1991 in de VS, wat betekent dat ze 27 jaar oud is en haar sterrenbeeld Schorpioen is. Jordyn, wiens nationaliteit Amerikaans is, is vooral bekend als model en maker van YouTube-content en op dat gebied heeft ze video's gemaakt zoals How to Eat Crawfish en What?

Tijd voor een diner bij @the_little_darlin • tag je favoriete lokale plek zodat ik kan kruipen/kwijlen. Ook, shoutout naar de prachtige geest met haar @meechellemaree ??‍♀️

Gepost door Jordyn Ryder-fans Aan Donderdag 27 juni 2019

Netto waarde

Bijna $ 1 miljoen.

Etniciteit en achtergrond

Ze is blank en heeft donker haar dat ze zwart verft, en bruine ogen. Als model traint Jordyn vaak om haar prachtige lichaamsbouw te behouden. Helaas heeft Ryder niet gesproken over haar vroege leven en vormende jaren, en ook niet over haar opleiding. Ze heeft veel tatoeages en is een model voor het tijdschrift Inked, waar we het verder in het artikel over zullen hebben.

Jordin Ryder

Sociale media

Zij is gevolgd door 39.000 mensen op Twitter, en sommige van haar laatste berichten daar bevatten een tweet waarin ze antwoordde op Wendy's tweet over pittige kipnuggets die terugkomen, gekscherend eraan toevoegend dat ik zelden retweet. Dit is een van die momenten.. Daarnaast zond ze een foto van zichzelf uit, die haar fans blijkbaar leuk vonden om te zien.

Instagram

Ze heeft onlangs een foto van zichzelf gepost die ze op vakantie heeft genomen, en Tahoe toevoegen was absoluut magisch, maar ik ben zo blij om terug te zijn in Texas. Oh en een fijne Vaderdag voor alle papa's die er zijn!! Haar fans leken dol te zijn op de foto, want ze lieten talloze lieve reacties achter en complimenteerden haar met haar uiterlijk. Daarnaast deelde ze een foto van zichzelf op de cover van Inked magazine. Nogmaals, haar volgers lieten veel reacties achter, zoals de opmerking Lookin amazing sweetie. Jordyn wordt gevolgd door 440.000 mensen op de site en haar publiek groeit voortdurend.

Bekijk dit bericht op Instagram

@shakerzshowlounge tot zaterdag ? Ik glimlach blijkbaar alleen in persoon?

Een bericht gedeeld door Jordyn Ryder (@the.jordyn.ryder) op 18 december 2019 om 22:17 uur PST

Youtube

Zoals gezegd is Jordyn naast model ook YouTuber en op dat gebied heeft ze haar gemaakt debuut eind 2018 , toen ze de video met de titel DAILY VLOG #1 – 4th Sister Wife? uploadde. Ze bleef in hoog tempo werken en uploadde snel meer video's, zoals DAILY VLOG #2 - windows, puppies & soup en DAILY VLOG #3 - ben ik hier te oud voor?. Daarna maakte ze de video met de titel WEKELIJKSE VLOG #8: Louisiana Thanksgiving.

In de genoemde video kon het publiek niet alleen Jordyn zien, maar ook haar vriend en zijn familie. Daarna plaatste ze de video WEKELIJKS LOGBOEK #9: Crap excuus voor een telefoonstandaard, die is bekeken door 1600 mensen, en ging vervolgens door met het uploaden van PSA: Ik kom zo snel mogelijk terug: LAAT JE VRAGEN IN DE OPMERKINGEN. Vanaf 2019 plaatste ze twee video's = What?, die door 3.000 mensen zijn bekeken en How to Eat Crawfish. In totaal heeft Jordyn 9.000 abonnees op haar kanaal.

Relatiestatus en echtgenoot

Ondanks dat hij een publiek figuur is, houdt Jordyn liever wat informatie achter gesloten deuren. We weten echter dat ze een vriendje heeft, zoals ze hem verschillende keren in haar video's heeft laten zien, maar zijn naam niet heeft genoemd.

Carrière

Jordyn is vooral bekend als model voor Inked Magazine, dat zich richt op mensen met tatoeages. Jordyn heeft zelf talloze tatoeages en ze passen perfect bij haar uiterlijk. Ze heeft meerdere malen op de cover van het tijdschrift gestaan. In oktober 2018 deed ze een fotoshoot en interview met het tijdschrift, waarin ze sprak over het krijgen van haar tatoeages, eraan toevoegend dat ze haar eerste op haar 18e had.everjaardag. Mijn ouders gaven me toestemming om mijn eerste te krijgen, en het kostte me ongeveer een week om te beseffen dat er de verkeerde interpunctie in stond.

https://t.co/YqDnrfFDU0 pic.twitter.com/fvT5AxwsSe

— Jordyn Ryder (@TheJordynRyder) 1 april 2019

Ze ging verder met te zeggen dat ze na de eerste meer wilde krijgen, omdat ze opstandig was fase . Omdat ze een hardwerkende en getalenteerde jonge vrouw is, heeft Ryder zeker naam gemaakt en meer aandacht in de media gekregen, en we zijn van mening dat er nog meer voor haar in het verschiet ligt.

Aanbevolen