Modellen

Josefine Forsberg's Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vriend, vermogen

Het vroege leven, familie

Josefine Forsberg werd op 2 februari 1994 in Zweden geboren onder het teken Waterman. Er is weinig bekend over haar familie en jeugd, aangezien Josefine haar privéleven liever rustig houdt; het is alleen bekend dat de naam van haar moeder Catrin is, en Josefine heeft een broer genaamd Anton, die enkele jaren jonger is dan zij. Er is geen informatie over haar vader - ze heeft zijn naam, leeftijd of beroep niet onthuld. Josefine was vanaf haar jeugd geïnteresseerd in modellenwerk, hoewel ze niet echt begreep dat ze model wilde worden. Ze zei dat ze altijd graag naar haar eigen foto's keek, en het nemen van foto's van zichzelf werd haar passie. Dat was het begin van haar lange weg naar professioneel modellenwerk.

Opleiding

Over haar opleiding is voorlopig niets bekend. Josefine studeerde waarschijnlijk in 2012 af van haar middelbare school en begon na te denken over haar toekomstige carrière. Er is geen informatie over hoger onderwijs.

Carrière

Josefine begon te trainen en het lichaam van haar dromen op te bouwen om haar modellencarrière te beginnen en meer kansen te hebben om opgemerkt te worden door grote bureaus. Ze begon ook haar foto's op haar Instagram-account te plaatsen en wist een indrukwekkend aantal volgers aan te trekken. Ten slotte werd ze opgemerkt door modellenbureaus en kreeg ze haar eerste aanbiedingen van hen. Ze tekende haar contract bij Major Models, een bureau gevestigd in Milaan, Italië, dat over de hele wereld werkt, van Noord-Amerika tot Europa. Ze trok ook de aandacht van modellenbureaus als Bar Refaeli, Gisele Fox en Marjan Jonkman, en tekende contract na contract met meer aanbiedingen van modellenbureaus.

Josefine begon te reizen en voelde zich een beetje eenzaam zonder haar familie, maar haar werk was alles waar ze van droomde, dus ze slaagde erin om met haar gevoelens om te gaan. Later tekende ze nog meer contracten, met Body & Soul Model Agency (Duitsland), Stockholmsgruppen Models (Zweden) en Fleming Models (Spanje). Ze werd ook opgemerkt en uitgenodigd door Base Model Agency (Zuid-Afrika) als een uniek model met een bleke huid en felblauwe ogen.

Terwijl ze het lichaam van haar dromen bereikte, werd Josefine uiteindelijk zelf een personal trainer, volgde ze speciale cursussen en behaalde ze het certificaat van een professionele personal trainer. Haar populariteit stelde haar in staat om de hele wereld rond te reizen naar de bestemmingen die ze altijd al had willen bezoeken: ze werkte in Parijs, Frankrijk, werd uitgenodigd om deel te nemen aan een project in Los Angeles, VS, daarna meer fotoshoots in Atlanta en Chicago, en tekende bereikt door Lounge Underwear, een populair Amerikaans merk van ondergoedproducten en badpakken, die de ambassadeur van het merk wordt en hun kleding, badpakken en lingerie promoot.

Persoonlijk leven, langdurige vriend Alexander Shirpey

Josefine verbergt haar relatie niet voor haar publiek. Ze gaat al jaren met haar collega, het mannelijke fitnessmodel Alexander Shirpey, om. Ze plaatsen vaak hun wederzijdse foto's op hun Instagram-accounts en hun relatie lijkt niet op een nep- of promotionele actie. Ze werken vaak aan soortgelijke projecten , en vertegenwoordigen dezelfde modellenbureaus.

Bekijk dit bericht op Instagram

Als onze ogen op elkaar vallen en je mijn volledige aandacht hebt. Alles wat ik ben en mij heeft gevormd tot wat ik ben, zal je scannen, je ziel doordringen en antwoorden zoeken op wie je bent en waarom je je bent ... Niet wie je graag bent. Het is instinct zonder aarzeling en schaamte. Het is gericht op zelfverdediging, om te weten hoeveel en welke delen van mij je daadwerkelijk zult krijgen.

Een bericht gedeeld door Alex Sia Shirpey? (@alexshirpey) op 25 mei 2019 om 5:30 uur PDT

Alexander Shirpey is eveneens geboren in Zweden, op 5 maart 1986. Hij heeft contracten met bureaus als Base Models (Kaapstad) en Stockholmsgruppen (Zweden). Hij hockeyde al van kinds af aan en zijn ouders waren er vrij zeker van dat hij profhockeyer zou worden, maar hij blesseerde zich aan zijn knie toen hij zijn kruisband scheurde en moest zijn hockeycarrière vergeten. Hij hield ook van voetbal, maar alle actieve sporten waren hem enkele maanden verboden, minstens een half jaar na zijn operatie en nog ongeveer vier maanden revalidatie. Alexander is nu mede-eigenaar van het bedrijf genaamd Sterk als het leven , een sociale onderneming op het gebied van fitness die mensen over de hele wereld die veel om fitness geven met elkaar in contact moet brengen. Het is ook de moeite waard om te zeggen dat Alexander de hoogste posities bekleedde in Mister World 2010 om de Top20-finalisten te bereiken.

Wat betreft hun relatiestatus, Josefine en Alexander zijn niet getrouwd en hebben geen nieuws over hun verloving aangekondigd. Ze hebben geen kinderen.

Hobby's en interessante weetjes

Josefine is een van die mensen die van hun favoriete hobby hun beroep konden maken. Ze geniet echt van haar tijd in de sportschool en deelt vaak speciale sets oefeningen die ze het liefst doet en als het meest effectief beschouwt. Haar favoriete trainingssets zijn lunges, planken, squats met lichaamsgewicht en push-ups.

Josefine is ook een toegewijde yogi, met volbracht speciale Kundalini Yoga Teaching Training die 200 uur duurde. Ze beoefent al meer dan tien jaar yoga en is een gepassioneerde leerling en nu ook een trainer.

Ze brengt haar vrije tijd graag door in Bali, en in India waar ze de kans krijgt om dieper in het meditatieproces te duiken en haar innerlijke bron te herstellen. Wat betreft haar dieet, ze geeft de voorkeur aan rauw fruit en groenten , houdt van noten en sappen, en vermijdt fastfood en vette gerechten die ze toch niet lekker vindt. Josefine is een hondenliefhebber.

Josefine Forsberg

Aanwezigheid op sociale media

Josefine gebruikt verschillende social media platforms om zichzelf als model te promoten en om haar portfolio te publiceren, zodat meer bureaus en bedrijven interesse kunnen krijgen om met haar samen te werken. Dus, haar Instagram account is haar onberispelijke portfolio dat wordt gevolgd door meer dan een miljoen abonnees en meer dan 2.300 berichten heeft. Haar Facebook profiel wordt gevolgd door bijna 10.000 mensen. Ze heeft een Youtube profiel maar heeft geen video's geplaatst. Ze had een paar Twitter accounts, maar stopte met posten op hen enkele jaren geleden. Josefine's vriend Alexander is ook erg populair op Instagram - zijn profiel daarna volgen bijna 65.000 abonnees.

Verschijning

Josefine had vroeger heel lang van nature lichtbruin haar, maar heeft het onlangs geknipt kort en verfde het chocoladebruin. Ze heeft helderblauwe ogen met een dun donkerblauw lijntje rond de pupillen wat haar ogen helder en uniek maakt. Josefine is 1,76 m lang en weegt ongeveer 61 kg – haar vitale statistieken zijn op dit moment niet beschikbaar. Ze heeft geen tatoeages of piercings, hoewel haar vriend Alexander verschillende tatoeages op zijn borst heeft met een schedel van een piraat met gekruiste sabels. Wat haar kledingstijl betreft, geeft ze de voorkeur aan klassieke chique looks en draagt ​​ze graag witte overhemden, broeken, blouses, enz., maar is ook dol op jurken.

Filmen - Mint & Berry Foto: Mira Berglind, Thilda Berglind Mörlid - WEARE365Bekijk de hele film op: http://josefineforsberg.metromode.se/

Gepost door Josefine Forsberg Aan woensdag 18 juni 2014

Netto waarde

Wat 2019 betreft, schatten gezaghebbende bronnen het vermogen van Josefine op ongeveer $ 400.000. Ze maakt deel uit van Puma-team en heeft veel gesponsorde berichten op haar Instagram-account die haar extra inkomsten opleveren. Ze werkt als model bij verschillende bureaus tegelijk, dus het brengt haar een stabiel inkomen en verrijkt haar portfolio wat haar toekomstige carrière nog succesvoller kan maken. Ze werkt nog steeds hard als yogatrainer, dus haar vermogen zal in de toekomst alleen maar groeien. Haar vriend Alexander is ook een zeer succesvol fitnessmodel, die zijn eigen project heeft genaamd Versnipperen en vormen . hij en ik Kevin Triguero , een andere mede-eigenaar van het bedrijf, biedt online dieetplannen en trainingscoaching aan.

Aanbevolen