Beroemdheden

Josh Darnit Wiki Biografie, leeftijd, zoon, vermogen, echtscheiding, vrouw, dochter

Wie is Josh Darnit?

Josh Darnit werd geboren op 10 januari 1975 in Californië, VS, en is een persoonlijkheid op sociale media, vooral bekend omdat hij aanvankelijk bekendheid verwierf via de app Vine, waarin hij vaak samenwerkte met zijn zoon Evancredible. Sindsdien is hij overgestapt naar andere websites, zoals Instagram en YouTube.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik weet niet wat spannender is, je kinderen redden van hersenloze schermtijd of 25% besparen op je 1e maand op MEL Chemistry! Hoe dan ook, JIJ BENT DE HELD! #LinkInBio MELScience.com Gebruik code: 'takingcare' om 25% te besparen #ad @melscience

Een bericht gedeeld door Josh Darnit (@joshdarnit) op 21 maart 2019 om 15:07 PDT

De netto waarde van Josh Darnit

Hoe rijk is Josh Darnit? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van bijna $ 700.000, verdiend door succes in zijn verschillende inspanningen. Zijn online bekendheid heeft hem talloze kansen opgeleverd, waaronder samenwerking met verschillende bekende namen. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en online begin

Er is heel weinig bekend over het leven van Josh voordat hij online beroemd werd. Er zijn geen details over zijn familie, jeugd en opleiding. Hij groeide op in Californië en vond daar uiteindelijk een goedbetaalde baan, zonder echt aan een online carrière te denken. Uiteindelijk ontdekte hij de app Vine en begon daar als hobby video's te posten. Dit pad zou zijn leven volledig veranderen.

Josh Darnit

Het komt eraan is een korte videoservice waarmee gebruikers zes seconden durende videoclips kunnen delen. De dienst was eigendom van Twitter en had een eigen sociaal netwerk. Video's kunnen ook worden gedeeld op Twitter en via Facebook. Gebruikers kunnen door video's van anderen bladeren, afhankelijk van categorieën zoals thema of trending. Tijdens zijn hoogtepunt was het een sterke concurrent van andere vergelijkbare diensten zoals mobiel en Instagram. In 2015 had de service meer dan 200 miljoen actieve gebruikers, maar het jaar daarop werden uploads uitgeschakeld, waardoor de service in 2017 werd gesloten. Video's werden geüpload naar een online archief en kunnen daar worden bekeken.

Beroemd worden

Darnit begon zichzelf en zijn vierjarige zoon Evan in zijn video's te vertonen. De video's met de twee kregen veel positieve aandacht van kijkers, wat leidde tot een groot aantal volgers. Uiteindelijk, toen zijn populariteit groeide, besteedde hij meer tijd aan het maken van video's. Bedrijven namen contact met hem op en boden hem sponsoring en andere projecten aan. Dit bracht hem ertoe te besluiten zijn baan op te zeggen om zich volledig te kunnen richten op het maken van video's. Hij kreeg een contract met Disney, vergelijkbaar met veel makers van online content, hoewel hij toegaf dat de meeste van zijn Vine-clips geïmproviseerd waren en bedoeld waren om een ​​grappige kant van het dagelijks leven te laten zien.

2017 Branded-Skit Compilatie

Soms worden we betaald om sketches te maken. Soms zijn ze zelfs grappig. Hier is een compilatie van enkele die we leuk vonden van de afgelopen jaren.

Gepost door Josh Darnit op zaterdag 16 december 2017

Hij werd al snel een van de topsterren van Vine en kreeg tijdens zijn hoogtepunt 2,7 miljoen volgers; zijn zoon werd ook beroemd vanwege hun video's en is sindsdien ook een online beroemdheid geworden, dankzij hem, door zijn eigen Vine-account genaamd Evancredible te maken. Zijn twee andere kinderen, AJ en Johanna, waren ook te zien in zijn account - beiden zouden ook Vine-sterren worden en hun respectieve accounts maken. Josh werkte ook samen met andere Vine-persoonlijkheden zoals David Lopez en Brandon Calvillo. De app werd uiteindelijk echter afgesloten door eigenaar Twitter.

Overgang naar andere platforms

Net als veel andere Vine-persoonlijkheden, zocht Josh naar andere platforms om naar over te stappen, zodra Vine werd gesloten. Hij heeft een account aangemaakt op de website Youtube , en begon daar langere video's te plaatsen. De website is eigendom van Google en stelt gebruikers in staat video's te plaatsen die anderen kunnen bekijken, die ze kunnen beoordelen, delen en erop kunnen reageren, en zich ook kunnen abonneren op gebruikers die ze leuk vinden. In de loop der jaren is de website een van de belangrijkste bronnen geworden voor videogerelateerde media zoals educatieve video's, korte films, muziekvideo's, filmtrailers en documentaires.

De website heeft ook geleid tot talloze beroemdheden die bekend staan ​​​​als YouTubers, en de populariteit ervan maakte ook de weg vrij voor bedrijven om in hun eigen kanalen te investeren. YouTube gaf makers van inhoud ook de mogelijkheid om geld te verdienen via het Google AdSense-programma. Afgezien van zijn YouTube-kanaal, begon Josh ook regelmatig te posten op Instagram, die kon worden gebruikt om foto- en video-inhoud te uploaden, vergelijkbaar met die van Vine, omdat gebruikers korte of doorlopende video's kunnen plaatsen. Het is eigendom van Facebook en is nu een van de meest populaire sociale netwerkdiensten ter wereld.

Persoonlijk leven en aanhoudende groei

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Darnit getrouwd is met Sarah en drie kinderen heeft uit dat huwelijk. Hij heeft echter nooit informatie over zijn vrouw vrijgegeven, omdat ze liever niet in de schijnwerpers staat in vergelijking met de andere leden van de familie, maar ze is in de loop der jaren in verschillende van zijn video's en foto's verschenen. Ondanks de bekendheid en de online carrières van het grootste deel van het gezin, hebben ze geen informatie onthuld die als te persoonlijk kan worden beschouwd.

#protip als je wit draagt, zie je er bruin uit? pic.twitter.com/kPnpKqgGrE

— Josh Darnit (@JoshDarnit) 10 mei 2019

Zoals veel voormalige Vine-persoonlijkheden die YouTubers zijn geworden, is Josh zeer actief online via accounts op sociale media, met name op Instagram waarop hij meer dan 250.000 volgers heeft. Hij plaatst veel video's en foto's die een deel van zijn leven laten zien, weg van zijn werk, reizend naar verschillende locaties op vakantie met het gezin, en hij maakt ook korte komische video's vergelijkbaar met wat hij deed op Vine. Hij is ook actief op de website Twitter, met meer dan 57.000 volgers. Hij plaatst daar vaak komische inhoud en enkele van zijn dagelijkse inspanningen. Hij plaatst ook graag eerdere Vines die hij nog steeds relevant of grappig vindt.

Aanbevolen