Acteurs

Josie Davis Wiki, leeftijd, echtgenoot, vermogen, familie, plastische chirurgie

Wie is Josie Davis?

Josie Davis is een Amerikaanse actrice die aanvankelijk beroemd werd met de rol van Sarah Powell in de tv-komedieserie Charles in Charge (1987-1990), daarna als Grace Turner in de soapserie The Young and the Restless (1996-1997), terwijl onlangs begon ze te verschijnen in Lifetime- en Hallmark-kanaalfilms, waaronder Backstabbed en Locked In, respectievelijk in 2016 en 2017.

Kijk naar de SPF Foundation die ik gisterochtend heb aangebracht en die de hele dag bleef zitten! Ik zal de naam ervan op 1 augustus onthullen !!…

Gepost door Josie Davis Aan zondag 21 juli 2019

Josie Davis Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Josie Davis werd geboren op 16 januari 1973 in Los Angeles, Californië, VS, de dochter van Ernest William Davis, en zijn vrouw Janet R. Dey. Al op jonge leeftijd raakte ze geïnteresseerd in acteren en begon ze op driejarige leeftijd in tv-commercials te spelen. Ze speelde gestaag in meer projecten en op 14-jarige leeftijd had ze al naam gemaakt met de rol van Sarah Powell. Ze zat nog op de middelbare school en na haar toelatingsexamen concentreerde ze zich volledig op acteren, hoewel ze zich later inschreef aan de Universiteit van Californië, waar ze scenarioschrijven studeerde.

Desalniettemin werd ze op 24-jarige leeftijd een levenslang lid van de Actor's Studio, na slechts twee keer auditie te hebben gedaan, voor grootheden als Shelley Winters, Martin Landau, Mark Rydell.

Carrièrebegin en opkomst tot bekendheid

Josie doorbraakrol was als Sarah Powell, het verlegen, schoolse meisje in de tv-sitcom Charles in Charge. In drie jaar tijd speelde ze in 104 afleveringen van de veelgeprezen tv-serie, wat haar behoorlijk populair maakte. Toen de serie eindigde, maakte ze de middelbare school af en besloot ze door te gaan met acteren. Na een paar kleine rollen verzekerde Josie zich van de rol van Grace Turner in de soapserie The Young and the Restless (1996-1997).

Josie Davis

Nadat haar periode in die show was geëindigd, begon ze Camille Desmond te spelen in de tv-serie Beverly Hills, 90210 (1998-2000), terwijl ze het nieuwe millennium begon met de rol van Laurie in de tv-serie Titans (2000-2001).

Carrièredaling

Ze maakte niet veel opvallende verschijningen in het begin en midden van de jaren 2000, verscheen in minder belangrijke rollen in niet zo populaire films, en haar carrière raakte een enigszins neerwaartse spiraal. Enkele van haar projecten waren onder meer films In the Land of Merry Misfits en Chasing Tchaikovsky.

Ze maakte een tv-comeback in 2012 met de rol van Daphne Miller in de tv-serie Hollywood Heights, en in datzelfde jaar kreeg ze de rol van Sally in de romantische komedie-dramafilm Stealing Roses. De afgelopen jaren begon ze te werken voor Hallmark- en Lifetime-kanalen en verscheen ze in films gemaakt door de productie, waaronder Accidental Obsession (2015), The Garden (2015), Secrets of My Stepdaughter (2017), en werkt nu aan de nieuwe tv comedyserie The Hot Seat, die momenteel in postproductie is, en waarvan de releasedatum nog moet worden ontvangen.

Josie Davis Netto waarde

Josie was te zien in meer dan 70 film- en tv-titels; vanaf medio 2019 is haar vermogen ~ $ 1 miljoen.

Josie Davis Persoonlijk leven, Daten, Huwelijk, Echtgenoot, Kinderen

Ze had van 1997 tot 2011 een relatie met acteur Dax Griffin, maar heeft niet onthuld waarom de twee uit elkaar zijn gegaan. Sindsdien had ze nog een publieke relatie, met een andere acteur, Jacob Young, zes jaar jonger dan zij.

Schiet voor Beverly Hills MD.
Link naar producten in mijn bio. ️

#komedie #drama #actrice #acteur #LosAngeles #TV #film #films #kinderacteur #blond #brunette #sexy #toneel spelen #Josiedavis #Beverly Hills e#bhmd #huid #Huidsverzorging #huidverzorgingsproducten #schoonheid #schoonheidsproducten pic.twitter.com/Q83SWTmo2y

- Josie Davis (@JosieDavis) 11 augustus 2019

Josie David Internet Fame

  • Twitter heeft ~ 30.000 volgers en heeft naast haar carrière als actrice ook haar deals met huidverzorgingsmerk Beverly Hills MD gepromoot
  • Instagram heeft ~ 20.000 volgers, waar de aankondiging van de film The Secret Lives of Cheerleaders werd gepromoot
  • Facebook waarop ze iets meer dan 5.000 trouwe fans heeft

Josie Davis Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

  • Hoogte is 5ft 9in (1.73m)
  • Gewicht is ~120lbs of 55kgs
  • Vitale statistieken zijn 35-24-35 inch
  • BH maat is 40C
  • Blond haar
  • Blauwe ogen

Aanbevolen