Ankers

Jovana Lara (ABC 7) leeftijd, echtgenoot, afmetingen, dochter, WIki Bio

Het vroege leven, familie

Jovana Lara werd geboren op 11 januari 1966 in Cuba – de verhaal van haar familie heeft bittere momenten die beginnen met een splitsing in de vroege jaren van Jovana. Haar vader, Bonifacio, moest Jovana's moeder en hun beide dochters, Jovana en haar oudere zus Isabella in Cuba achterlaten en in 1969 naar de VS verhuizen, omdat haar ouders werden beschuldigd van kritiek op het regime van Fidel Castro. Na meer dan twee lange jaren wachten, werd het gezin in 1972 herenigd - Jovana en haar moeder wachtten op hun VS. visum in Mexico voor drie maanden, en Isabella kon zich pas veel later herenigen met haar familie – toen ze met haar man naar Amerika verhuisde, was hun zoon Alex al twee jaar oud; Isabella stierf in 2006 aan borstkanker, maar Jovana heeft een zeer hechte band met de leden van haar familie – haar zwager, Jose Gonzalez, woont met zijn gezin in de VS en ze brengen vaak tijd samen door, vieren vakanties en op vakantie gaan.

Opleiding

Jovana's familie vestigde zich in Glendale, Californië, waar Jovana naar een plaatselijke middelbare school ging waar ze in 1984 haar diploma behaalde, vervolgens naar Loyola Marymount University ging en in 1988 afstudeerde met een BA in Business Studies.

Jovana Lara

Carrière

Jovana begon haar carrière in Palm Springs, waar ze voor het eerst een baan aangeboden kreeg van KESQ. Ze werd journaliste en begon in de weekenden te werken, waarbij ze meer dan een jaar live verslag uitbracht, toen KESQ haar promoveerde tot de positie van weekendanker. Jovana slaagde erin om bij verschillende kanalen te werken en rapporteerde ook voor Orange Country News Channel, en gaf later toe dat zo'n drukke agenda haar hielp haar spreek- en rapporteringsvaardigheden op te poetsen. Niettemin verliet ze beide toen ze door de KNSD in San Diego werd aangenomen in de functie van verslaggever, en vervolgde ze haar journalistieke carrière daar, waaronder een Emmy Award voor haar reportage over de modderstromen van El Nino, die een klein gebied bij Tijuana wegspoelden in 1997, terwijl nog twee verhalen van Jovana in hetzelfde jaar werden genomineerd voor Emmy's. Ze won ook de onderscheidingen van de San Diego Press Club en werd in 2000 uitgenodigd om bij ABC7 Eyewitness te werken. Terwijl ze daar werkte, kreeg ze nog twee Emmy's voor haar co-hosting op Vista Los Angeles.

Priveleven

Jovana trouwde meer dan 18 jaar geleden met Dr. Randy Brooks. Ze hebben twee kinderen: een dochter, Alex, die 17 jaar oud is, en een zoon, Hunter, die nu 12 jaar oud is. Hoewel Jovana het erg druk heeft op haar werk, vindt ze altijd tijd voor haar gezin. Onlangs nam ze haar dochter mee op een kleine vakantie in Europa, op bezoek bij Praag en andere Europese steden. Ze vierden ook Alex' debuut in het Los Angeles Links Cotillion Ball - ze volgde een educatief programma van zes maanden vol dansrepetities, leiderschapslessen en meer dan honderd uur gemeenschapsdienst, wat vervolgens eindigde met een bal waar 26 debutanten een klassiek gechoreografeerde dans met hun begeleiders en vaders voor de ogen van honderden familie en vrienden. Jovana zei dat Alex in de voetsporen trad van haar grootmoeder en tante, die ook beide Links-debutanten waren in hun tienerjaren.

Hobby's en interesses

Jovana brengt haar vakantie graag door in de bergen, skiën met haar familie; ze speelt ook graag paintball. Jovana is een hondenliefhebber en heeft een schoothondje genaamd Billy. Jovana moedigt mensen aan om huisdieren uit opvangcentra te adopteren.

Aanwezigheid op sociale media

Jovan is zeer actief op verschillende social media platforms en deelt regelmatig familiefoto's en persoonlijk nieuws met haar abonnees. Ze heeft een Instagram account dat wordt gevolgd door meer dan 9.000 mensen, Her Facebook profiel heeft meer dan 16.000 'likes', en ze heeft ook een Twitter account dat door meer dan 8.000 fans wordt gelezen. Jovana gaf onlangs toe dat ze wat problemen had met de hoeveelheid tijd die ze met haar telefoon doorbrengt, en deelde de statistieken van haar schermtijd, waaruit bleek dat ze meer dan twee uur besteedt aan lezen, meer dan een uur aan schrijven en bijna een uur en een half surfen op de sociale netwerken. Ze betreurt de tijd die ze aan die dingen besteedt, en zou liever nog een spin-les nemen, of in plaats daarvan gaan wandelen.

Gepost door Jovana Lara Aan dinsdag 2 april 2019

Verschijning

Jovana heeft lang donkerbruin haar en draagt ​​een pony; ze heeft bruine ogen en haar huid is van nature gebruind. Er is niets bekend over haar lengte en gewicht, ook haar vitale statistieken zijn niet beschikbaar. Wat betreft haar kledingstijl, ze geeft de voorkeur aan casual kleding als ze tijd doorbrengt met haar familie, terwijl ze er voor de camera altijd netjes uitziet in stijlvolle jurken.

Netto waarde

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Jovana geschat op meer dan $ 1 miljoen, wat waarschijnlijk zal groeien in de toekomst, aangezien ze blijft werken als verslaggever bij ABC7 Eyewitness. Ze houdt echter een heel goed evenwicht tussen leven en werk, en toont een grote productiviteit, zowel op het werk als in haar gezinsleven.

Aanbevolen