Honkbalspelers

Joy Taylor ex-man Richard Giannotti's Wiki Bio, leeftijd, lengte, vermogen

Wie is Richard Giannotti? Hoe oud is hij?

Geboren Richard Brandon Giannotti onder het teken van Leo op de 9evan augustus 1983, in Fort Lauderdale, Florida, VS, Richard is een 35-jarige blanke professionele honkbalspeler en ondernemer. Hij is misschien het best bekend bij de wereld vanwege zijn significante aanwezigheid op het tv-scherm als de vier jaar durende outfielder van Southern Maryland Blue Crabs, terwijl een deel van zijn populariteit ook voortkomt uit zijn betrokkenheid bij verschillende andere teams. Hij heeft ook een aantal andere successen behaald als zowel sportman als ondernemer in zijn vaak lucratieve honkbalgerelateerde carrière sinds 2004.

https://www.instagram.com/p/BntuoZkl8Kp/

Het vroege leven: een toekomstige atleet

Richard werd in zijn geboorteplaats opgevoed door zijn vader Richard J. Giannotti, een prominente FBI-agent, en zijn moeder Susan Giannotti met een onbekend beroep. Wat zijn broers en zussen betreft, hij heeft een stiefzus genaamd Leslie Rennie van onbekend beroep en leeftijd. In zijn vroege jeugd ontwikkelde Richard een gezonde gemiddelde interesse in sport, maar dit groeide uit tot liefde voor een heel specifieke sport nadat hij naar de middelbare school ging: honkbal. Tijdens zijn sportpiek op de middelbare school aan de St. Thomas van Aquino High School in zijn geboorteplaats, werd hij uitgeroepen tot de beste All-State Outfielder, wat natuurlijk zijn interesse in dit carrièrepad bevorderde. Nadat hij in 2001 was afgestudeerd, schreef hij zich vervolgens in aan de Universiteit van Miami met een sportbeurs, waar hij afstudeerde met een graad in bedrijfskunde, voordat hij in 2004 werd opgesteld.

Honkbalcarrière: een jonge ster

Gianotti werd opgesteld door de toenmalige Anaheim Angels, nu beter bekend als de Los Angeles Angels (sinds 3 januari 2005). Hij bleef daar een jaar en tekende toen een contract bij Cedar Rapids Kernels, waar hij de 21 . doorbrachtNSjaar van zijn leven. Hij stapte in 2006 twee keer over, voornamelijk van het genoemde team naar Reno Silver Sox, waarna hij zich aansloot bij Swing of the Quad Cities. In 2007 tekende hij een contract bij Nashua Pride, maar stopte zijn carrière in 2008. Het jaar daarop begon hij te spelen voor het team dat het meest bijdroeg aan zijn populariteit - Southern Maryland Blue Crabs, waar hij vier jaar bleef, tot zijn einde zijn professionele honkbalcarrière in 2012.

Richard Giannotti

Zakelijke carrière: een sportondernemer

Dankzij zijn studie bedrijfskunde had Richard ook een bijbaan tijdens zijn professionele honkbaljaren, wat hem later hielp om een ​​ondernemer te worden. Zijn zakelijke onderneming begon met mede-eigendom van een kledinglijn onder de naam Bubucheek Clothing, van september 2008 tot september 2014, waarna hij besloot om zijn eigen bedrijf te starten. Hij noemde zijn bedrijf Athlete Asset Management bij Global Wealth Management, waar hij ook als financieel adviseur fungeert, zoals vermeld op zijn profiel pagina . Op dit moment genereert Richard zijn inkomen door samen te werken met verschillende atleten om de meest veilige omstandigheden te creëren voor het behoud van hun rijkdom.

Love Life: Gescheiden van Joy Taylor

Met betrekking tot zijn romantische betrokkenheid zijn er niet veel details over Richards liefdesleven via geloofwaardige bronnen voorafgaand aan zijn relatie en huwelijk met de beroemde radiopresentator Joy Taylor. Er wordt gespeculeerd dat ze lange tijd vrienden waren, wat tegen het einde van 2014 uitgroeide tot een gepassioneerde relatie. In 2015 vroeg Joy Richard ten huwelijk, en ze trouwden in 2016, in een ceremonie die alleen voor vrienden en familie werd gehouden zonder medeweten van de media. Het is echter bekend dat het plaatsvond op 13 februarie, opzettelijk een dag voor Valentijnsdag. Toen de pasgetrouwden hun foto's op sociale media plaatsten, waren nietsvermoedende fans aangenaam verrast. De vakbond bleek echter van korte duur, aangezien de twee in 2017 gingen scheiden. Joy heeft nu een relatie met voormalig NBA-speler en coach Earl Watson, terwijl Richard op dit moment niet publiekelijk bekend is dat hij met iemand te maken heeft, en ook niet welke geruchten dan ook.

Wie is Richard's ex-vrouw Joy Taylor?

Geboren onder het teken Steenbok op de 17evan januari 1987 in Pittsburgh, Pennsylvania, VS, Joy Taylor is een 32-jarige blanke radiopresentator. Ze is misschien het best bekend bij de wereld vanwege haar aanzienlijke media-aanwezigheid als de huidige FOX Sports 1-moderator voor de talkshow over sportdebat getiteld Skip en Shannon, en hoewel ze een aantal successen heeft behaald in haar persoonlijke carrière, is een groot deel van haar roem komt van haar eerdere betrokkenheid bij Richard. Ze belt een sportjournalist, met een bachelor in omroepcommunicatie van Barry University. Ze heeft twee broers, Noah en Jason Taylor, van wie de laatste 15 seizoenen als verdedigende NFL-speler doorbracht, het meest prominent in de Miami Dolphins van 1997 tot 2007.

Richard's plan

Tijdens zijn interview voor de Honkbal Historicus, uitgevoerd op de 18evan mei 2012, toen hem werd gevraagd naar zijn plannen na het einde van zijn professionele honkbalcarrière, antwoordde Richard: 'Ik heb altijd al interesse gehad om zakenman te worden. Ik heb mijn diploma in financiën gehaald in Miami, maar ik weet nu ook al een paar jaar dat ik bij het honkbal wil blijven. Dus ik denk dat mijn beste keuze zou zijn om te proberen betrokken te zijn bij honkbaloperaties of mogelijk agent te worden. Ik ben momenteel mede-eigenaar van een kleine kledinglijn genaamd Bubucheek-kleding dat ik een paar jaar geleden met twee vrienden begon en het is erg leuk. Ik hou ook van schrijven en heb geploeterd in het schrijven van scenario's, aangezien ik er drie heb voltooid.'

Gooi ze op!!!!! ?? @MiamiHurricanes @CanesFootball @CanesBaseball #omzetketen pic.twitter.com/ne6au9X0ci

- Richard Giannotti (@_Giannotti) 11 november 2017

Wie was zijn vader?

Richard J. Giannotti was een gerespecteerde FBI-agent in het veld, die het grootste deel van zijn leven enorm heeft bijgedragen aan de nationale veiligheid, dankzij zijn infiltraties van geheime terroristische groeperingen die tot doel hadden de Amerikaanse regering te saboteren en ten val te brengen, zoals de Weather Underground-groep . Zoals vermeld door The Miami Herald in hun: overlijdensbericht ,,Hij hield toezicht op een Cubaanse contraspionage-eenheid die een door Castro aangestuurd spionagenetwerk in Zuid-Florida dat betrokken was bij het neerschieten van twee ongewapende vliegtuigen van de ballingschapsgroep in 1996 opbrak, waarbij alle vier de mannen aan boord omkwamen.' Dat, en vele andere professionele prestaties, resulteerde in landelijke sympathie voor Richard en de rest van Richard J.'s familieleden op het moment van zijn overlijden, op de 5evan oktober 2016.

Wat is het vermogen van Richard Giannotti?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Richard is, vanaf begin 2019? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totale vermogen van Richard bijna $ 20 miljoen bedraagt. voornamelijk verdiend door zijn negen jaar durende professionele honkbalcarrière, en later dankzij zijn ondernemende ondernemingen in de vermogensbeheersector. Naarmate zijn carrière zich verder ontwikkelt, zal het genoemde bedrag ongetwijfeld toenemen.

Lichaams metingen

Wat betreft zijn fysieke specificaties, Richard's lengte is 6ft3in (190cm), hij weegt momenteel ongeveer 210lb (95kg) en zijn lichaamsvorm wordt over het algemeen beschreven als gespierd. Zijn haar en baard zijn donkerbruin evenals zijn ogen.

Aanwezigheid op sociale media

Dankzij de steeds groter wordende greep die sociale media hebben op een wereldwijd publiek, is het in het belang van de meeste beroemdheden om hun fans op de hoogte te houden van hun activiteiten en zo hun rating en winst te behouden en mogelijk te vergroten. Richard zelf is geen onbekende in deze populaire trend, aangezien zijn toewijding aan het plaatsen van updates op zijn openbare profielen en het omgaan met zijn fans op een historisch hoogtepunt is. Terwijl zijn Facebook-pagina privé is, zijn Twitter account heeft bijna 3.000 volgers, en zijn Instagram account bijna 7.000 fans. Hij heeft ook een LinkedIn profiel om zijn zakelijke inspanningen te stimuleren.

Aanbevolen