Ankers

Julia Macfarlane (ABC News) Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, familie, salaris

Wie is Julia Macfarlane?

Julia werd op 6 juli 1990 in Indonesië geboren onder het sterrenbeeld Kreeft en heeft zowel de Britse als de Indonesische nationaliteit. Ze kwam in de schijnwerpers nadat ze als verslaggever voor ABC News begon te werken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ogen beginnen in dit stadium een ​​beetje te glanzen ... Ik ken de volledige naam van baby Archie, maar begin de mijne te vergeten! Ik ga gewoon terug naar Londen na een paar drukke dagen in Windsor en #BabySussex als laatste! ?: De enorm hardwerkende Deirdre Littauer – ster @abcnews producer ⭐️

Een bericht gedeeld door Julia Macfarlane (@juliamacfarlaneabc) op 8 mei 2019 om 10:53 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Julia bracht het grootste deel van haar jeugd door in Jakarta in Indonesië met haar Schotse vader en haar Indonesische moeder, maar ze praat zelden over haar ouders of haar broers en zussen – ze ging naar de British International School in Jakarta en schreef zich na haar toelatingsexamen in aan de Dover Court International Preparatory School in Singapore. Haar volgende stop was Ampleforth College in Engeland, waar ze van 2004 tot 2007 Engelse literatuur, beeldende kunst, filosofie en theologie studeerde, toen ze zich inschreef aan de Universiteit van Saint Andrews en in 2011 afstudeerde met een Master of Arts-graad in Engelse literatuur.

Al van kinds af aan droomde ze ervan journaliste te worden, en ze keek op naar: David Attenborough en sprak altijd over het willen zijn zoals hij - David is een beroemde natuuronderzoeker en een populaire omroep.

Carrière in de omroepindustrie

Julia moest haar stage afronden voordat ze voltijds kon werken, en daarom begon ze in juni 2012 voor Sky News te werken en bleef ze twee maanden bij hen, verantwoordelijk voor het produceren van hun programma dat werd uitgezonden van 3 uur 's ochtends tot 18 uur'. In juli 2012 stapte Julia over naar CNN, maar ze werkte als freelancer en was verantwoordelijk voor het kiezen van wie ze als gast voor hun programma's zou uitnodigen, maar bleef slechts drie maanden bij hen tot september 2012, toen ze in Libanon ging werken. Terwijl ze daar was, werkte ze voornamelijk in Palestijnse vluchtelingenkampen zoals Ain el Helweh, Rashidieh en Nahr el Bared, en in Beiroet en Tripoli terwijl ze tot november 2012 een onafhankelijke documentaire filmde. hetzelfde jaar.

In februari 2013 ging Julia terug naar het VK en begon te werken voor de BBC World Service als uitzendjournalist en radioreporter. Vanavond. Ze produceerde en schreef nieuwe verhalen, bewerkte en mixte tapes en produceerde voor hun live programma's - ze bleef anderhalf jaar bij BBC World Service voordat ze in juni 2014 overstapte naar BBC News. Ze begon te werken als hun tv-journalist voor hun nieuws uitzendingen om zes en tien uur, met een geweldig team van bekroonde journalisten en redacteuren - hun belangrijkste berichtgeving was van de Britse algemene verkiezingen in 2015.

Ze verliet het station in december 2015 en begon te werken als producer en organisator van Political Newsgatherings bij Millbank in Westminster - gedurende de zes maanden op die positie bracht ze het EU-referendum en al het politieke nieuws in 2016 voor nationaal nieuws, terwijl ze ook samenwerkte met politieke correspondenten en redacteuren van de BBC. Ze begon al snel weer te werken voor BBC World News, als hun producer en verslaggever voor hun bekroonde internationale nieuwszender.

Sinds januari 2018 werkt Julia als verslaggever en weekendcorrespondent voor de ABC nieuws in Londen - ze rapporteert momenteel internationaal nieuws op de ABC's Good Morning America en World News Tonight-shows. Ze maakt ook deel uit van vele groepen, waaronder The Radio Academy, Middle East Associations, Al Jazeera English en St Andrews University Alumni.

Forbes zakenmagazine noemde Julia een van de 30 onder de 30 Europa in Media en Marketing in 2018.

ABC nieuws

ABC nieuws maakt deel uit van de American Broadcasting Company (ABC) die eigendom is van Disney Media Network, een dochteronderneming van The Walt Disney Company. Het hoofdprogramma is ABC World News Tonight met David Muir, dat elke dag wordt uitgezonden, terwijl de andere programma's de talkshow Good Morning America, Nightline, Primetime en 20/20 nieuwsmagazine-series omvatten, en hun programma voor politieke zaken, getiteld Deze week met George Stephanopoulos.

Het station werd 73 jaar geleden opgericht op 15 juni 1945 en hanteert de slogans See the Whole Picture, Everyday More Americans en Choose ABC News, America's #1 News Source - de studio's bevinden zich op Times Square in New York City.

Gevaarlijke situaties

Hoewel BBC goed voor de veiligheid van hun verslaggevers zorgt, zijn er enkele dingen die je niet kunt voorspellen. Julia moest een week lang een vijandige omgevingstraining doen toen ze was berichtgeving vanuit heel Libanon – ze werd ooit betrapt op rellen en traangas in Beiroet, waardoor ze niet het gevoel kreeg dat ze in gevaar was, maar gewoon een hoge adrenaline ervaarde. Ze was ook een keer heel dicht bij een zelfmoordaanslag, omdat ze net om de hoek was, maar blijkbaar niet begreep hoe serieus het was totdat ze het verhaal moest verslaan voor BBC Radio's From Our Own Correspondent-show.

Julia Macfarlane

Andere interesses

Julia brengt haar vrije tijd graag buiten door, maar heeft niet zoveel tijd vanwege haar veeleisende baan – ze zou erg goed zijn in creatief schrijven, spreekt in het openbaar, debatteert graag over tal van onderwerpen en is verliefd op fotografie.

Persoonlijk leven en relaties

Julia is een van die mensen die nogal geheimzinnig zijn als het gaat om hun liefdesleven - ze lijkt momenteel vrijgezel te zijn of is erg goed in het verbergen van haar vriend. Het is alleen bekend dat ze in 2016 met een man uitging, maar het is niet bekend of het een lange relatie was of niet. Ze is niet getrouwd en heeft geen kinderen.

– Doe natuurlijk JulesIk weet niet hoe ik dit moet doen?

Gepost door Julia Macfarlane Aan Donderdag 10 januari 2019

Uiterlijk en vermogen

Julia is momenteel 28 jaar oud. Ze heeft lang bruin haar en bruine ogen, terwijl haar lengte en gewicht niet bekend zijn.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt Julia's huidige vermogen geschat op meer dan £ 500.000, maar het lijkt zeker te stijgen omdat ze blijft uitblinken in haar carrière.

Trivia

Behalve Engels spreekt Julia ook Arabisch - Levantijns dialect met een elementaire vaardigheid, terwijl ze ook een beetje Frans kent.

https://twitter.com/juliamacfarlane/status/1095782620749799424

Aanwezigheid op sociale media

Julia is behoorlijk actief op verschillende populaire sociale-mediaplatforms, wat te verwachten is van iemand die er is om het laatste nieuws naar het publiek te brengen - ze lanceerde haar Twitter account in februari 2009 en heeft tot nu toe meer dan 85.000 volgers verzameld en bijna 76.000 keer getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 3.000 mensen, terwijl ze ongeveer 260 foto's heeft geüpload - ze heeft ook een Facebook-pagina die door bijna 2.300 mensen wordt 'geliked'.

Julia heeft haar eigen website waarop u iets over haar kunt lezen, of contact met haar kunt opnemen als u vragen of suggesties heeft.

Aanbevolen