Beroemde Echtgenoten

Julie Deborah Brown Wiki Biografie. Leeftijd van de vrouw van Ken Burns, bruiloft, kinderen

Wie is Julie Deborah Brown?

Julie Deborah Brown werd geboren in 1966 in New York City, VS, en is een oprichter van een non-profitorganisatie, maar vooral bekend als de vrouw van documentairemaker Ken Burns. Haar man staat bekend om zijn werk in projecten zoals The War en The National Parks: America's Best Idea.

Zal mijn bezoeken aan Late Show met David Letterman bij CBS missen http://t.co/Difng25ZSU

Gepost door Ken Burns Aan woensdag 20 mei 2015

De rijkdom van Julie Deborah Brown

Hoe rijk is Julie Deborah Brown? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 700.000, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Haar vermogen is ook aanzienlijk verhoogd dankzij het succes van haar man, die een vermogen heeft dat geschat wordt op meer dan $ 1,5 miljoen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is heel weinig bekend over Julie Deborahs jeugd en haar familie, behalve dat ze werd opgevoed door haar ouders, en nadat ze zich had ingeschreven op de middelbare school, schreef ze zich in aan de Universiteit van Michigan in Ann Arbor. De universiteit is een van de beste onderzoeksuniversiteiten in de Verenigde Staten en een van de oprichters van de Association of American Universities. Het beslaat 780 acres met meer dan 584 grote gebouwen, verdeeld over twee campussen. Het biedt tal van doctoraten in verschillende disciplines en heeft nu de grootste alumnibasis van elke universiteit ter wereld.

Ken Burns en Julie Deborah Brown

Na het behalen van haar bachelordiploma vervolgde ze haar opleiding door zich in te schrijven bij New York Universiteit , het afronden van een master in sociaal werk. Opgericht in New York, is het nu een wereldwijde universiteit met campussen in Shanghai en Abu Dhabi. Ze hebben ook academische centra op locaties zoals Tel Aviv, Praag, Sydney en Parijs. Alumni van NYU bestaan ​​uit wetenschappers, uitvinders, staatshoofden, CEO's van Fortune 500-bedrijven en meer. Ze hebben 37 Nobelprijswinnaars van hun alumni, samen met meer dan 30 Academy Award-winnaars en 30 Pulitzer Prize-winnaars.

Ruimte om te groeien

Na het behalen van haar masteropleiding richtte Brown haar eigen non-profitorganisatie Room To Grow op. Het doel van de organisatie is om kinderen die gescheiden zijn van hun ouders te helpen door hen zorg te bieden. Ze bieden ook zorg aan verweesde en verlaten kinderen, samen met degenen die in nood zijn geweest. Sommige van de diensten die ze hebben gegeven, zijn onderdak, voeding en voedsel en noodhulp.

Ze besteden ook middelen om de veiligheid van kinderen te helpen behouden en geven ze programma's om ervoor te zorgen dat ze goed onderwijs krijgen. Het bedrijf doet zijn best om de kinderen te verzekeren van een betere toekomst. De organisatie huisvest jaarlijks 600 kinderen en ondersteunt soms ook hun ouders, levert essentiële goederen en geeft hen een kans om te proberen de armoede te ontvluchten. Ze doen ook aan coaching en ondersteunen de ouders als ze aanwezig zijn in het leven van de kinderen. De organisatie werkt samen met andere groepen zoals The Beker Foundation, The Acorn Foundation for the Arts & Sciences en de Bank of America.

Echtgenoot – Ken Burns

Kenneth Lauren Burns is een filmmaker, vooral bekend om zijn stijl van documentaire films die veel archieffoto's of beeldmateriaal gebruikt. Een van zijn meest iconische werken is The Brooklyn Bridge, die gaat over de geschiedenis van de locatie, samen met interviews met verschillende architecturale persoonlijkheden. Hij maakte ook de documentaire The Statue of Liberty in 1985, die werd verteld door historicus David McCullough. Zijn beide werken ontvingen Academy Award-nominaties en hij heeft tijdens zijn carrière ook verschillende Emmy Awards gewonnen, naast andere prijzen en onderscheidingen.

https://www.instagram.com/p/BT6-N1UFSaz/

Enkele van zijn recente projecten zijn Prohibition, een televisieminiserie gebaseerd op het boek Last Call: The Rise and Fall of Prohibition, geschreven door Daniel Okrent. In 2014 maakte hij nog een miniserie in The Roosevelts: An Intimate History, waarin de drie meest prominente leden van de familie, Theodore, Franklin D. en Eleanor Roosevelt, centraal staan. Een van zijn laatste projecten is The Vietnam War, een 10-delige televisiedocumentaireserie die werd uitgezonden op PBC en werd verteld door Geoffrey Ward. Afgezien van regiewerk, heeft hij ook geproduceerd en diende hij als uitvoerend producent voor Cancer: The Emperor of All Maladies.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Julie Deborah in 2003 met Ken trouwde en samen twee kinderen hebben. Ze is niet de eerste vrouw van Ken, aangezien hij eerder van 1982 tot '93 getrouwd was met Amy Stechler, en uit dat huwelijk twee kinderen heeft. Het gezin woont nu in Walpole, New Hampshire. Haar man staat bekend als een fervent verzamelaar van quilts, tentoongesteld in 2018 in The International Quilt Study Centre & Museum aan de Universiteit van Nebraska.

Stemmen met mijn dochter in #Walpole , NH. Fijne verkiezingsdag! Stem nu! pic.twitter.com/ya1TjRpmDC

— Ken Burns (@KenBurns) 8 november 2016

Een van de redenen waarom er zeer beperkte informatie over Julie Deborah is, is het ontbreken van een sterke online aanwezigheid. Ze heeft geen accounts op een van de grote sociale media-websites, waaronder Facebook, Twitter en Instagram. Ze geeft er de voorkeur aan om de meeste aspecten van haar leven buiten het publiek te houden. Haar man daarentegen is online actief en promoot vooral zijn recente evenementen en werken. Hij werkt al meer dan vier decennia in de documentaire-industrie en blijft films maken. Onlangs voltooide hij vertoningen van een documentaire die hij maakte over countrymuziek.

Aanbevolen