Ankers

Julie Hyman (Yahoo Finance) Wiki Biografie, leeftijd, bruiloft, vermogen

Wie is Julie Hyman?

Julie is geboren in Baltimore, Maryland USA op 19 maart 1977, dus onder het sterrenbeeld Vissen en met de Amerikaanse nationaliteit. Ze is vooral bekend als journalist en anker voor Yahoo Finance.

Julie Hyman

Het vroege leven en onderwijs

Julie bracht haar jeugd door in Baltimore met haar moeder Sherry Hyman en haar zus, terwijl haar vader Joe het gezin verliet voordat Julie werd geboren - hij is de eigenaar van de Breakthrough Group, een reclamebureau in Towson, Maryland, terwijl haar moeder werkt bij de Barnes & Noble-boekhandel aan de Johns Hopkins University. Ze woonde in het huis van haar moeders ouders en had een hechte band met haar zus omdat ze allebei leerden dat ze alleen op elkaar konden vertrouwen. Julie had de droom om journalist te worden sinds ze een klein meisje was, en is een van die mensen die erin geslaagd zijn om hun dromen waar te maken - ze zou het niet hebben gehaald zonder haar zus en grootouders die haar erg steunden. Ze was ook erg geïnteresseerd in acteren, en was een actrice toen ze verscheen in een tv-ondergoedreclame voor het merk Underoos, zingend en dansend in de video terwijl ze Super Girl-ondergoed droeg, en daarom werd Julie bespot door haar vrienden op school. Ze verscheen vervolgens in meer dan 100 tv-advertenties, terwijl ze ook korte optredens maakte in een aantal films en tv-series - haar grootste prestatie was toen ze op 14-jarige leeftijd in een show op Broadway speelde.

Julie ging naar een plaatselijke middelbare school en schreef zich nadat ze was ingeschreven in aan het Randolph Macon College in Virginia, en studeerde af met een magna cum laude bachelor in massacommunicatie.

Carrière

Meteen na het behalen van haar diploma verhuisde Julie naar New York City met het idee actrice te worden. Het zag er echter niet goed uit, want ze deed auditie voor tal van rollen, maar kon er geen winnen - daarom, omdat ze geld moest verdienen, ging ze op zoek naar een baan in de journalistiek en begon ze al snel voor de kranten van The Washington Times te werken als hun schrijver . Na enige tijd begon Julie voor Bloomberg te werken als hun ochtendnieuwsverslaggever - zij was hun belangrijkste breaking-news-tracker, terwijl haar verantwoordelijkheden onder meer het rapporteren van nieuws met betrekking tot zaken en verhalen over de aandelenmarkt en andere financiële zaken waren - ze werkte eerst als hun verslaggever, werd al snel gepromoveerd tot redacteur en werd toen een anker. Ze kreeg veel aandacht nadat ze live begon te rapporteren vanaf de New York Stock Exchange en de NASDAQ Marktsite , terwijl ze ook enige tijd in Parijs werkte in het kantoor van Bloomberg als hun printjournalist, die de Europese aandelenmarkten deed.

Julie werkt sinds 2019 voor Yahoo Finance als anker van hun On the Move-show naast Adam Shapiro - ze is te zien op zaterdag en zondag van 11.00 tot 13.00 uur. Andy Hoffman, die werkt als Senior Executive Producer bij Yahoo Finance, verklaarde dat 'we heel blij zijn dat Julie ons team komt versterken. Ze is een all-star journalist die passie en intelligentie brengt in het rapporteren van financiële inhoud.'

Bekijk dit bericht op Instagram

Katrina Falls, Thompson, NY Fotocredit @htfree

Een bericht gedeeld door Julie Hyman Snow (@juleshyman) op 31 maart 2019 om 7:51 uur PDT

Priveleven

Er zijn geen controverses over Julie's persoonlijke leven - ze is sinds 2007 getrouwd met de liefde van haar leven Howard Craig Schnee, en het paar heeft samen twee zonen en een hond genaamd Sparky - ze wisselden hun geloften uit in de Engineers Club in het Garrett-Jacobs herenhuis in Baltimore, geleid door Rabbi Micah Becker-Klein. Ze ontmoetten elkaar met de hulp van een wederzijdse vriend op een feest in december 2004 in New York – Howard liep door de voordeuren en zag Julie dansen op het nummer Drop It Like It’s Hot uitgevoerd door de beroemde rapper Snoop Dogg. Hij werd nerveus toen hij zag dat Julie haar jas aantrok terwijl ze zich klaarmaakte om te vertrekken, dus hield hij haar tegen bij de deur, greep haar handen en vertelde haar dat ze met hem en zijn vrienden meeging naar een ander feest – ze was een beetje sceptisch op dit moment maar ging toch mee. Het kostte ze een paar dates om verliefd op elkaar te worden, aangezien Howard nog niet klaar was om zich te binden, en wat tijd nodig had omdat al zijn eerdere relaties mislukten, Julie vond het niet leuk dat hij niet klaar was om zich te binden, maar besloot hem wat tijd te geven - het lijkt erop dat ze de juiste keuze heeft gemaakt omdat Howard haar al snel belde en haar vertelde dat hij haar alleen in zijn leven wilde hebben. Craig is de eigenaar van het bedrijf Creative Entertainment Group dat zich richt op muziekbeheer, marketing en concertpromoties in New York.

Uiterlijk en vermogen

Julie is momenteel 42 jaar oud. Ze heeft halflang lichtbruin haar, blauwe ogen, is 1,72 m lang, weegt ongeveer 62 kg, heeft vitale statistieken van 36-24-36 en heeft een zandlopervormig figuur. Het is bekend dat Julie veel aandacht besteedt aan haar uiterlijk wanneer ze klaar is om live te gaan, en wordt beschouwd als een van de populairste journalisten in de Amerikaanse tv-industrie.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Julie geschat op meer dan $ 1,6 miljoen, en zal het zeer waarschijnlijk stijgen omdat ze erg actief is en naar verluidt een salaris van $ 130.000 per jaar heeft bij haar baan voor Yahoo Finance.

Aanwezigheid op sociale media

Julie is behoorlijk actief op haar sociale media-accounts - ze lanceerde haar Twitter account in augustus 2010 en heeft tot nu toe ongeveer 18.000 volgers verzameld en bijna 11.000 keer getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 500 mensen terwijl ze ongeveer 75 foto's heeft gepost - haar grappige beschrijving luidt 'soms praat ik op tv op internet'. Julie heeft ook een Facebook-account, met minder dan 350 fans, maar ze hield vooral contact met haar familie en vrienden.

Julie's man Howard is niet erg actief op sociale-mediaplatforms, omdat hij maar een Facebook account die hij gebruikt om verbonden te blijven met zijn familie en beste vrienden.

Aanbevolen