Acteurs

Juliet Tablak Wiki Biografie, leeftijd, lengte, echtgenoot, vermogen

Wie is Julia Tablak?

Juliet Tablak werd geboren op 13 april 1974 in de Verenigde Staten van Amerika, en is een voormalige actrice, bekend van het hebben van een reeks acteerprojecten in de jaren negentig voorafgaand aan haar pensionering. Een daarvan was Married... with Children, waarin ze de rol van Amber speelde tijdens het negende seizoen van de show.

De rijkdom van Julia Tablak

Hoe rijk is Julia Tablak? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 300.000, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen.

'Sinds tante Marcy zei nooit hier ooit te komen... Hier ben ik!' Juliet Tablak als Amber in 4 MWC-afleveringen, 0904 ...

Gepost door Getrouwd met kinderen onofficieel Aan woensdag 11 februari 2015

Nadat ze haar run als actrice had voltooid, werd ze een professionele chiropractor en Pilates-instructeur. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van acteren

Juliet heeft niet veel informatie gedeeld over haar familie, jeugd en opleiding. Zelfs haar pad naar acteren carrière is niet gedetailleerd, maar ze begon haar carrière in het begin van de jaren negentig, met een van haar eerste rollen als gastoptreden in de show In the Heat of the Night.

Het is een drama-tv-serie voortgebracht door de film met dezelfde naam uit 1967, die was gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1965; het speelde Carroll O'Connor en Howard Rollins, en werd uitgezonden op NBC. Een jaar later had ze een gastoptreden in de ABC Afterschool Special, een anthologiereeks die vaak controversiële maar interessante onderwerpen voor kinderen en tieners behandelt; deze omvatten tienerzwangerschappen, middelenmisbruik en analfabetisme, waarvoor de show talloze prijzen won.

Beroemd worden

Het volgende project van Tablak zou de misdaaddramashow Silk Stalkings zijn, waarin ze voor twee afleveringen verscheen - de show werd uitgezonden op CBS en maakt deel uit van het Crimetime after Primetime-programmeerpakket van het netwerk. De show volgt het leven van twee rechercheurs die seksuele misdrijven onder de ultrarijken in Palm Beach, Florida, hebben opgelost. Haar volgende rol zou haar meest opvallende worden, aangezien ze in de serie werd gecast Gehuwd met kinderen het spelen van de nicht van Marcy D'Arcy.

Het is een sitcom van Fox, die een gezin volgt dat in een buitenwijk van Chicago woont. De show werd uitgezonden voor 11 seizoenen en 259 afleveringen en wordt door Entertainment Weekly beschouwd als een van de klassiekers van de televisie. Daarna had ze een gastrol in The Larry Sanders Show, een sitcom die zich afspeelt in het kantoor van een fictieve late night talkshow, met beroemdheden in de show die vaak worden gespeeld als zelfgeparodieerde versies van zichzelf.

Het staat bekend als invloedrijk voor tal van toekomstige tv-shows, zoals 30 Rock en The Office. Het kreeg universele bijval en wordt beschouwd als een mijlpaal in het genre.

Bekijk dit bericht op Instagram

#WomanCrushWednesday gaat naar Juliet Tablak, die Marcy Darcy's sletterige nichtje Amber speelde in Married With Children? #wcw #marriedwithchildren #JulietTablak

Een bericht gedeeld door Frogger Nelson Neal (@froggneal) op 18 mei 2016 om 4:39 uur PDT

Latere carrière en pensioen

In 1995 maakte Juliet een gastoptreden in Picket Fences, een drama dat de inwoners van een stad in Wisconsin volgt; de show had fluctuerende kijkcijfers en worstelde om een ​​publiek te behouden tijdens de run. Het jaar daarop werd ze gegoten in een rol van één aflevering in de serie Nowhere Man die werd uitgezonden op UPN. De show kreeg veel lovende kritieken en was zelfs te zien in TV Guide, maar werd na een seizoen geannuleerd.

Haar laatste acteerproject zou komen in 2000's Power Rangers Lightspeed Rescue, waarin ze een ondersteunende rol had. De serie is de achtste in de Power Rangers-franchise en de eerste die hen introduceert als mensen wiens identiteit vanaf het begin bekend is bij het publiek. Het was ook de eerste die aantoonde dat de meeste van hun wapens, krachten en Zords door de mens waren gemaakt, zonder mystieke of buitenaardse oorsprong.

Nadat ze stopte met acteren, schreef Juliet zich in aan het Palmer College of Chiropractic in Iowa. Het is een privéschool en de eerste chiropractieschool ter wereld. Veel van de andere takken werden later opgericht door alumni van het college. Ze werkt nu als chiropractor en als Pilates-instructeur.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Tablak in 2008 trouwde met een man genaamd Chris, hoewel details over hem schaars zijn, en informatie over hun huwelijk en hun gezinsleven daarna blijft voor de meesten ook een mysterie.

Juliet is een grote fitness- en wellness-enthousiasteling, die voornamelijk de kern promoot als een van de belangrijkste spieren om te ontwikkelen voor de algehele gezondheid. Ze ontdekte chiropractische zorg nadat ze de diagnose auto-immuunziekte had gekregen, en dit pad om meer te leren over het verbeteren van haar algehele gezondheid hielp bij het verjongen van haar lichaam. Later richtte ze haar eigen bedrijf op genaamd Los Gatos Wellness .

Net als tal van voormalige acteurs, chiropractoren en bedrijfseigenaren, is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Ze heeft een account op Instagram dat ze voornamelijk gebruikt om haar chiropractische praktijk te promoten en tegelijkertijd persoonlijke foto's te plaatsen. Ze bezit verschillende huiskatten, zoals blijkt uit haar foto's, terwijl ze ook een paar throwback-foto's plaatst. Ze heeft ook een YouTube-kanaal, hoewel ze daar niet vaak video's plaatst, meestal gerelateerd aan lichaamsbeweging en een goede houding. Haar bedrijf geeft ook een beetje inzicht in haar leven na het acteren.

Aanbevolen