Beroemde Echtgenoten

De Wiki-biografie van Justine Karain. Wie is de vrouw van Patrick Reed?

Wie is Justine Karain?

Justine Karain werd geboren in Houston, Texas, VS, op 19 junievan december 1986. Justine, een verpleegster en vervolgens caddie, trok de aandacht van het publiek door te trouwen met een succesvolle golfer Patrick Reed in 2012.

De bio van Justine Karain: het vroege leven en onderwijs

Het privéleven van Justine Karain voor haar huwelijk met Patrick Reed is vrij goed bekend. Ze werd geboren in een eersteklas gezin en was altijd heel dicht bij haar broer Kessler Karain; ze heeft ook een zus, Kristiane.

Justine Karain Bio: Ontmoet nieuwe WGC-Cadillac Champ Patrick Reed's vrouw, Justine KarainLees meer:http://www.jobsnhire.com/articles/8926/20140310/justine-karain-bio-meet-new-wgc-cadillac-champ- patrick-reeds.htm

Gepost door Banen en huren Aan maandag 10 maart 2014

Tijdens haar middelbare schooltijd deed Justine het geweldig in de sport, als voetballer en een uitstekende zwemmer op Klein Forest High School, waar ze zelfs de oprichting van het damesgolfteam hielp. Hoewel ze zeer getalenteerd is in sport, besloot Justine dat ze geen professionele atleet wilde worden, maar verpleegster. Justine heeft nu twee graden - haar eerste was voor Health Service Administration aan de Louisiana State University, en haar tweede is in verpleegkunde, van Augusta State University.

Carrière en nettowaarde

Nadat ze een graad in verpleegkunde had behaald, volgde Justine een carrière in de geneeskunde, maar vanwege haar relatie met Patrick werd ze al snel een caddie, nadat ze getrouwd waren, en bleef in die positie gedurende twee jaar, in staat om met Patrick naar toernooien te gaan waar hij ook reisde, maar niet alleen als zijn vrouw. Kort nadat hun zoon was geboren, stopte Justine met haar baan als caddie en bood het haar broer aan.

Justine Karain

Ook al kon Justine alles krijgen wat ze wilde zonder ook maar een dag van haar leven te werken, dankzij haar stabiele familieachtergrond en het inkomen van haar man uit zijn professionele golfcarrière, creëerde ze haar eigen carrière. Als verpleegster verdiende ze ongeveer $ 70.000 per jaar, maar als caddie verdiende ze ongeveer $ 2.000 per week. Haar vermogen vanaf 2020 wordt geschat op meer dan $ 500.000, en dat van haar man Patrick op meer dan $ 9 miljoen.

Momenteel werkt Justine niet en is ze toegewijd aan haar kinderen en een steun aan haar man.

Prive leven

Voordat ze trouwde met Patrick , Justine begon als zijn caddie tijdens de kwalificatierondes in La Quinta, Californië. Patrick is een populaire professionele golfer en speelt in de PGA en European Tours. In 2014 won hij het WGC-Cadillac Championship en in 2018 het Masters Tournament. Patrick staat bekend om zijn bijnaam Captain America, omdat hij nog meer succes behaalde door de VS te vertegenwoordigen in teamevenementen.

Bekijk dit bericht op Instagram

We hadden zo'n geweldige tijd gisteravond. We hebben met The Altus Foundation meer dan 1 miljoen helpen ophalen op het Houston Gala! Zo leuk en een groot succes!

Een bericht gedeeld door Patrick Reed (@preedgolf) op 9 december 2018 om 17:16 uur PST

Justine ontmoette Patrick op de Augusta State University, waar hij om onbekende redenen overstapte van de University of Georgia, maar het lijkt erop dat hij een zeer slechte reputatie had, met beschuldigingen dat hij geld en bezittingen van andere spelers stal. Justine is vier jaar ouder dan Patrick, maar ondanks dat, na drie jaar daten, trouwden ze op 21NSvan december 2012 op een privélocatie die na een verloving van slechts twee maanden niet aan het publiek werd onthuld.

Hun eerste kind, dochter Windsor-Wells werd geboren op 22ndvan mei 2014, en hun tweede kind, zoon Barrett Benjamin op 6evan december 2017. Er zijn geen schandalen geweest waarbij hun namen betrokken zouden zijn, geen affaires of enige vorm van huwelijkscrisis; het paar lijkt in een stabiele en gelukkige relatie te leven.

Het enige probleem dat ze publiekelijk hadden onthuld, was dat Patricks ouders zijn huwelijk met Justine niet steunden, omdat ze zeiden dat ze te jong waren om te trouwen, en dat Patrick, die vier jaar jonger was dan Justine, door haar werd gemanipuleerd.

Fijne vaderdag aan alle papa's die er zijn! Mijn kinderen zijn zo'n zegen in mijn leven. pic.twitter.com/WhBaIwkE7P

— Patrick Reed (@PReedGolf) 17 juni 2019

Bovendien vonden ze het niet leuk dat Justine meerdere keren op sociale media zei hoe Patricks ouders hem mentaal en psychisch misbruikten, en alleen naar hem keken door het geld dat hij kon verdienen en aan hen kon geven. Zelfs vandaag heeft ze geen relatie met hen en heeft ze hen publiekelijk bekritiseerd vanwege hun houding. Zijn ouders waren niet uitgenodigd voor hun bruiloft en ze spreken tot op de dag van vandaag niet met Justine.

Door sommige media wordt Justine afgeschilderd als een 'WAG', een term die wordt gebruikt om vrouwen van populaire sporters te beschrijven die meestal niet werken en hun belangrijkste taak is om er mooi uit te zien. In 2014 kreeg Justine een aanval terwijl ze in bad zat, waardoor ze bijna verdronk. Gelukkig herstelde ze zich snel, met behulp van de snelle reactie van haar man.

Lichaamsafmetingen, lengte en gewicht van Justine Karain

Justine is de belichaming van een klassieke Amerikaanse schoonheid. Ze heeft lang blond haar en blauwe ogen. Haar vitale statistieken, lengte en gewicht moeten nog worden bekendgemaakt, maar ze is ongetwijfeld fit, zoals ze presenteert bij de gelegenheden dat ze in het openbaar verschijnt.

Aanbevolen