Beroemdheden

Kaitlyn Siragusa's Wiki, leeftijd, vermogen, echtgenoot, familie, Bio

Wie is Kaitlyn Siragusa?

Kaitlyn Siragusa werd geboren op 2 december 1993 in de Verenigde Staten van Amerika en is een professionele cosplayer die bekendheid verwierf met het cosplayen onder de naam Amouranth. Ze ontwierp haar eigen kostuums en begon later haar eigen personagebedrijf. Ze heeft ook succes online gevonden als Twitch-streamer.

Bekijk mijn laatste IG-post en lees het bijschrift ?https://www.instagram.com/p/Bzi9sGUglsD/?igshid=82h9rjnm90jtVolg mij daar ook

Gepost door Amouranth - Kaitlyn Siragusa Aan vrijdag 5 juli 2019

De rijkdom van Kaitlyn Siragusa

Hoe rijk is Kaitlyn Siragusa? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 300.000, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Ze verdient een enorm bedrag aan inkomsten dankzij haar bedrijf en heeft ook een Patreon-account die haar extra geld oplevert. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Begin van het vroege leven en cosplay

Er is heel weinig bekend over het leven van Kaitlyn voordat ze beroemd werd, omdat ze niet veel details heeft gedeeld over haar familie, jeugd en opleiding. Het is bekend dat ze zeer geïnteresseerd is in cosplay sinds ze jong was, en ontwikkelde ze op jonge leeftijd de vaardigheden die nodig waren om te slagen in het vak. Ze creëerde kostuums, rekwisieten en bereidde zichzelf voor om meer te lijken op het personage dat ze uitbeeldde.

Kaitlyn Siragusa

Cosplay is een performancekunst waarbij deelnemers bepaalde personages uit de popcultuur in kostuums uitbeelden. Het is niet ongebruikelijk om andere interpretaties van personages te zien, zoals geslachtsveranderingen in cosplays. Enkele van de meest populaire bronnen van cosplaying zijn anime, videogames, stripboeken, manga en tekenfilms. Het ambacht begon in de jaren negentig en is sindsdien snel in populariteit gegroeid, van zijn oorsprong in Japan naar verschillende delen van de wereld. Tegenwoordig zijn er conventies voor cosplayers, evenals websites die aan het ambacht zijn gewijd.

Professionele carrière en bedrijf

Terwijl Kaitlyn kostuums ontwierp en deelnam aan evenementen, werd ze uiteindelijk ontdekt door de Houston Grand Opera (HGO), die haar inhuurde als kostuumontwerper. De organisatie die in de jaren vijftig werd opgericht door Walter Herbert en bekend staat om het uitzenden van verschillende opera's. Het gezelschap presenteert zes tot acht producties per seizoen, produceert regelmatig nieuwe werken van Amerikaanse componisten en opereert met een budget van $ 27 miljoen, met een capaciteit van 3.300 theaters. De baan hielp Kaitlyn ook om werk te krijgen bij het Houston Ballet, het vierde grootste balletgezelschap in de VS, dat ook een eigen Academie heeft en meer dan de helft van zijn dansers opleidt. Ze hebben een van de grootste schenkingen voor een dansgezelschap met $ 73 miljoen, en voeren jaarlijks meer dan 85 optredens uit.

Bekijk dit bericht op Instagram

Links of rechts, raken of missen? Check mijn bio voor leuke foto's en VIDEO'S

Een bericht gedeeld door Amourant | MEMES NINJA (@amouranth) op 15 februari 2019 om 12:15 uur PST

De baan hielp haar rijkdom aanzienlijk te vergroten en gaf haar ook het inkomen dat ze nodig had om haar passie in cosplay voort te zetten. Daarnaast creëerde ze haar eigen bedrijf genaamd A Charmed Affair, dat een prinsessenervaring biedt aan kinderen die een themaverjaardag willen hebben. Populaire personages uit Disney worden gebruikt, en ze hebben vaak verhalen, games en andere ambachten die zijn voorbereid op een evenement.

Bijprojecten en aanvullend werk

Afgezien van haar hoofdtaak en haar cosplay-inspanningen, besteedt ze ook veel tijd aan streaming op Twitch, een livestreamplatform dat zich richt op videogames, hoewel het onlangs andere streams heeft opgenomen. Streamers hebben de mogelijkheid om rechtstreeks donaties van kijkers te krijgen en het is een van de grootste streamingplatforms op internet geworden met maandelijks meer dan 2,2 miljoen omroepen en meer dan 15 miljoen die het platform dagelijks gebruiken. Het bedrijf werd opgericht als een spin-off van Justin.tv, hoewel het moederbedrijf later werd verlaten om zich meer op Twitch te concentreren.

Ze begon met het streamen van videogames op Twitch, maar werd later meer een gevarieerde streamer. Ze doet ASMR-streaming en IRL-streams waarin ze communiceert met haar volgers. Ze heeft ook haar eigen Patreon-account opgezet om tegemoet te komen aan fans die specifieke verzoeken van haar hebben, meestal degenen die zich tot haar aangetrokken voelen en willen dat ze inhoud levert die een bepaald personage uitbeeldt. Patreon is een lidmaatschapsplatform voor crowdfunding waarmee makers van inhoud een abonnementsservice kunnen runnen. Het is zeer populair onder YouTubers, hoewel anderen het hebben gebruikt, waaronder artiesten, muzikanten, podcasters en schrijvers.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over Siragusa's romantische relaties. Verschillende bronnen stellen dat ze single is en waarschijnlijk te wijten is aan haar Patreon- en NSFW-berichten (niet veilig voor werk) op verschillende websites. Ze heeft ook niets gezegd over het hebben van een vriend, omdat ze het onderwerp buiten de schijnwerpers heeft gehouden. Ze is vooral gefocust op haar carrière en is nog jong, daarom denken velen dat ze op de lange termijn niet geïnteresseerd is in een romantische band.

Ik weet dat het een ietwat rare plek is of deel gedachten met een langere vorm, maar mijn persoonlijke/kleinere ig is ook een ding https://t.co/FEvjex8Kcj

Voel je vrij om berichtmeldingen in te schakelen, want ik post daar niet zoveel, maar je kunt een insider-look krijgen pic.twitter.com/LZhePCcGSg

- Amourant? @Patreon (@Amouranth) 23 juli 2019

Net als veel andere cosplayers, is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Ze heeft een account op Instagram waarop ze meer dan 1,6 miljoen volgers heeft, en heeft het platform gebruikt om veel van haar cosplays te promoten, hoewel ze recentelijk cosplays doet van personages in sexyer of meer sensuele outfits. Dit is allemaal om haar inhoud op Patreon te promoten en om meer volgers aan te trekken om zich op haar te abonneren. Naast Instagramt heeft ze ook bijna 400.000 volgers op de website Facebook, waarop ze ook haar Patreon promoot.

Aanbevolen