Ankers

Kaj Goldberg (KTLA) Wiki Bio, leeftijd, lengte, salaris, kinderen. Is hij getrouwd?

Het vroege leven, familie

Kaj Goldberg werd geboren op 5 mei 1967 in Los Angeles, Californië, VS, van joodse afkomst, maar zijn vader komt uit Egypte en zijn moeder van de Amerikaanse Maagdeneilanden. Hij bracht zijn jeugd door in Tarzana, Californië - Kaj zelf en zijn gezin zijn onlangs naar Pasadena verhuisd. Zijn familieleden, zoals grootmoeder, ooms en tantes, ze wonen op de Amerikaanse Maagdeneilanden, in navolging van acht generaties van hun voorouders, en waar Kaj hen minstens één keer per jaar probeerde te bezoeken. Onlangs he lid geworden zijn grootouders tijdens het vieren van een joodse feestdag, Pesach.

Opleiding

Kaj studeerde in 1985 af aan de Taft High School in de San Fernando Valley. Hij woonde vijf jaar in het buitenland in Europa, maar keerde daarna terug naar de VS om af te studeren aan de Universiteit van San Francisco met een BA in Communicatie.

En Goldberg

Carrière

Kaj begon zijn carrière met zijn eerste functies in de film- en tv-industrie in Los Angeles. Hij werd snel gepromoveerd op de carrièretrap en kreeg vacatures van Paramount Television, MTV en Fox TV. Enkele jaren later werd hij studio-executive. Op dat moment begreep Kaj dat hij wilde overstappen naar het nieuws, dus stopte hij met zijn studiocarrière en ging hij de journalistiek in.

In 2002 kreeg hij een baan aangeboden bij CBS News in Palm Springs, in de functie van General Assignment Reporter, even later werd hem voorgesteld om Weekend Weather Anchor te worden. Hij verbeterde zijn uitzendvaardigheden anderhalf jaar bij CBS News voordat ABC in Phoenix, Arizona hem in 2004 in dienst nam in de functie van weeranker/reporter. Kaj kreeg in 2006 een baan aangeboden bij KCBS/KCAL, in hetzelfde positie van een weerreporter en anker. Uiteindelijk trad hij in 2015 toe tot het KTLA-weerteam.

In februari 2019 werd hij gekozen tot grootmaarschalk van de Black History Parade. Volgens zijn eigen woorden , Kaj was er zeer vereerd en blij mee, en moedigde meer mensen aan om naar de parade te komen kijken.

Priveleven

Kaj trouwde op 5 november 2000 met zijn vrouw Carolina en ze kregen drie kinderen: Emma, ​​die nu 18 jaar oud is, Jake die 14 is, en Marley die dit jaar 12 is. Carolina is een yogatrainer, waarvoor ze model stond, en haar foto's waren gedrukt in verschillende haute couture-tijdschriften. Voor nu werd ze gekozen als een van de beste yogatrainers in Los Angeles, volgens de Cultuurreis jaarlijkse peiling. Ze is ook een Reiki-master. Ze heeft een Instagram profiel die haar carrière helpt promoten, en wordt gevolgd door meer dan 12.000 mensen.

Jake, de middelste zoon van Kaj, is dol op basketbal , hij is 1.85 m lang, heeft grote handen en draagt ​​schoenen in maat 12, wat hem allemaal helpt om succesvol te zijn in het spel. Hij heeft onlangs zijn middelbare school cum laude afgerond en gaat naar een middelbare school.

Hobby's en interesses

Kaj is een zeer actief persoon en brengt veel van zijn vrije tijd door met wandelen, skiën, mountainbiken en surfen; hij houdt ook van boeken lezen en reizen. Hij is een hondenliefhebber en doet graag mee aan een speciaal project die helpt bij het adopteren van honden uit asielen; hij gaat soms live om het weer uit te zenden terwijl hij de hele aflevering een puppy in zijn handen houdt. Tegen het einde van zijn optreden onthult hij de naam van de hond en moedigt hij mensen aan om hem en andere honden uit de opvangcentra te adopteren.

Mijn eerste Tarpon! Wat een geweldige strijd. Ja, ik heb hem of haar terug in het water gezet. Dankbaar! Het leven is zo goed.

Gepost door En Goldberg Aan Zaterdag 24 juni 2017

Aanwezigheid op sociale media

Kaj heeft meerdere accounts op verschillende social media platforms. Zijn Twitter account wordt gelezen door bijna 3.000 mensen, zijn Instagram-account door meer dan 1.000 abonnees, waarop hij beide persoonlijke foto's en familieportretten plaatst. Hij heeft ook een Facebook pagina .

Verschijning

Kaj heeft kort natuurlijk krullend zwart haar en bruine ogen. Hij is 1,9 m lang en weegt ongeveer 82 kg. Kaj blijft fit met de hulp van zijn vrouw, die yoga-instructeur is en veganist, dus houdt ze in de gaten wat en hoe vaak Kaj eet. Wat zijn favoriete kledingstijl betreft, Kaj draagt ​​pakken met overhemden op het werk aangezien hij een dresscode heeft als Weather Reporter, terwijl hij in het leven achter de gordijnen vasthoudt aan een casual en sportieve kledingstijl.

Ons @KTLA #petoftheweek Barkholomew moet een dag een weerpup zijn! Dankzij @weatherkaj voor het meebrengen van Barkholomew voor deze leuke 'furrcast'? pic.twitter.com/yDds1aNgAu

- Dierendiensten in LA (@LACityPets) 28 maart 2019

Netto waarde

Op 18 mei 2009 zette Kaj zijn huis met drie slaapkamers, ingericht in eigentijdse stijl, op de markt voor $ 1.249 miljoen. Het 2.488 vierkante meter grote huis bevond zich in de wijk Sherman Oaks. Het huis werd gebouwd in 1938 en had een buitenruimte van 7.627 vierkante meter. In 2007 kocht Kaj het huis voor $ 1.425 miljoen volgens openbare registers, en het betekent dat hij een indrukwekkend bedrag verloor terwijl hij het bezat. Volgens sommige gezaghebbende bronnen is Kaj er echter in geslaagd om een ​​nettowaarde van meer dan $ 500.000 te verzamelen - zijn jaarinkomen wordt geschat op ongeveer $ 250.000. Kaj is een hardwerkende persoon en we denken dat zijn vermogen in de nabije toekomst alleen maar zal groeien.

Aanbevolen