Muzikanten

Karen Fairchild's Wiki, leeftijd, vermogen, echtgenoot Jimi Westbrook

Wie is Karen Fairchild?

Karen Fairchild is een Amerikaanse countrymuzikant, die bekendheid verwierf als lid van de countrymuziekgroep Little Big Town, naast haar man Jimi Westbrook, Kimberly Schlapman en Phillip Sweet. Tot nu toe hebben ze acht studioalbums uitgebracht, waaronder de platina-gecertificeerde Tornado, die bovenaan de Amerikaanse Country-hitlijst stond en nummer 2 bereikte op de Amerikaanse Billboard 200.

Today Show Glam door Moani Lee & Johnny Lavoy

Gepost door Karen Fairchild Aan Donderdag 16 januari 2020

Karen Fairchild Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Karen Fairchild werd geboren op 28 september 1969 in Gary, Indiana, VS; Karen is een nogal privépersoon en heeft niet veel onthuld over haar kinderjaren, zoals de namen van haar ouders en hun beroepen, noch of ze een alleenstaand kind is of broers en zussen heeft. Wat haar opleiding betreft, ging ze naar de Samford University in Birmingham, Alabama.

Carrièrebegin

Karen was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in zingen en naarmate ze ouder werd, zou ze haar zangkunsten perfectioneren.

Ze maakte deel uit van een christelijke vocale groep Truth, en vormde een muziekduo met Leigh Cappllino - KarenLeigh - met wie ze hitsingles uitbracht zoals This Love Has en Save it For a Rainy Day. Tijdens haar studententijd raakte ze bevriend met Kimberly Roads en de twee verhuisden naar Nashville, Tennessee, om samen een muzikale carrière na te streven. In 1998 werden ze vergezeld door Jimi Westbrook en kort daarna Phillip Sweet om de Little Big Town-band te vormen.

Karen Fairchild

deborah quinn taylor cole

Ze tekenden eerst een deal met Mercury Nashville Records, maar ze hadden geen geluk bij het uitbrengen van een album bij het label en werden gedropt. Desalniettemin bleven ze muziek maken en werkten ze samen met verschillende andere muzikanten, waaronder Collin Raye en Sherrie Austin, voordat ze een contract tekenden bij Monument Records Nashville. Het debuutalbum Little Big Town, kwam uit in mei 2002 en bereikte nummer 40 op de Amerikaanse Country-hitlijst.

Stijging naar bekendheid

Na de release van het album begonnen de leden problemen te krijgen, toen Jimi's vader stierf, Karen scheidde van haar man, Sweet het scheidingsproces inging en tot overmaat van ramp het Monument-label ophield te bestaan. Desalniettemin zette de groep zijn tournee voort, maar de leden hadden ook dagelijkse banen om hun muzikale ambities te ondersteunen. Geluk lachte hen toe toen ze in 2005 tekenden bij Equity Music Group, en hun tweede album werd uitgebracht in oktober van hetzelfde jaar, getiteld The Road Here, dat de platinastatus bereikte terwijl het nummer 12 op de Amerikaanse Country Chart bereikte.

Sindsdien is de groep behoorlijk populair geworden, met albums als The Reason Why (2010) - hun eerste die bovenaan de Amerikaanse Country Chart kwam, daarna Tornado (2012), die de platinastatus in de VS en goud in Canada behaalde, terwijl ook bovenaan de Country-hitlijst en nummer 2 op de Amerikaanse Billboard 200, daarna Pain Killer (2014), die nummer 3 op de Amerikaanse Country-hitlijst bereikte, en The Breaker (2017), dat hun derde album werd dat bovenaan de Amerikaanse Country-hitlijst stond Grafiek.

De groep werkt nu aan hun negende studioalbum - Nightfall - dat gepland staat voor een release in januari 2020.

Karen Fairchild Netto waarde

Karen is een vrij gerespecteerde muzikante geworden en haar succes en dat van de hele groep heeft aanzienlijk bijgedragen aan haar rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Karen Fairchild is, vanaf begin 2020? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Fairchild zo hoog is als $ 3 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet?

. @Dolce Gabbana dit is misschien wel mijn favoriet ooit. #grammys pic.twitter.com/gMTgAiiSzk

— Karen Fairchild (@KarenFairchild) 26 januari 2020

Karen Fairchild Persoonlijk leven, huwelijk, echtgenoot Jimi Westbrook, kinderen

Karen is niet een van die beroemdheden die alles over hun persoonlijke leven delen, maar we hebben enkele details over haar ontdekt. Nou, Karen is een getrouwde vrouw – haar echtgenoot is haar collega Jimi Westbrook . De twee ontmoetten elkaar in 1998 en trouwden in 2006, sindsdien hebben ze een zoon verwelkomd genaamd Elijah Dylan Westbrook.

Jimi Westbrook werd geboren op 20 oktober 1971 in Arkansas, waar hij zijn jeugd doorbracht naast zijn zus Joyce Marie Westbrook Morgan. Er is geen informatie over zijn opleiding en zijn carrière voordat hij een deel van Little Big Town werd.

Karen was getrouwd voor Jimi, maar Karen heeft geen details over haar eerdere zaken bekendgemaakt, behalve dat ze in 2002 is gescheiden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt aan @dolcegabbana voor een geweldige avond gisteravond! Bedankt @tylerhubbard en @hayley_hubbard voor het openstellen van jullie prachtige huis (en zwembad?) voor ons allemaal! Ik hou zo veel van deze gemeenschap van mensen!

Een bericht gedeeld door jimiwestbrook (@jimiwestbrook) op 30 juli 2019 om 18:28 PDT

Karen Fairchild Internet Fame

Sinds ze haar carrière begon, heeft Karen een behoorlijke fanbase opgebouwd op sociale-mediaplatforms, met name Instagram, en ze heeft haar populariteit gebruikt om haar carrièreprestaties te promoten, naast berichten uit haar persoonlijke leven. Karen is ook behoorlijk populair op Facebook , terwijl op Twitter ,,Ook Karen heeft trouwe fans.

Dus, als je nog geen fan bent van deze populaire muzikant, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen