Ankers

Kari Lake (Fox 10) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, echtgenoot, salaris, familie

Wie is Kari-meer?

Kari Lake is een Amerikaanse journalist, nieuwsanker, die beroemd is geworden door voor Fox 10 te werken als nieuwsanker. Ze is te zien op het programma om 17.00 uur en 21.00 uur, samen met haar co-anker John Hook. Ze maakt sinds 1994 deel uit van het Phoenix, Arizona-station en werd een van de langst dienende ankers op het station.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb altijd genoten van mijn tijd met Grumpy Cat! Zij en haar moeder, Tabatha, waren zo fijn om in de buurt te zijn. Zo verdrietig om te horen dat Grumpy is overleden. Mijn gebeden gaan op dat Grumpy Cat met een glimlach op haar gezicht in de hemel wordt verwelkomd. @realgrumpycat

Een bericht gedeeld door Kari-meer (@karilakefox10) op 17 mei 2019 om 11:39 uur PDT

Kari Lake Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Kari Lake werd geboren op 30 september 1969 in Illinois, VS, maar ze bracht een groot deel van haar jeugd door in Iowa en deelde de jaren van gelukzaligheid met haar acht broers en zussen, zeven zussen en een broer. Helaas voor ons heeft Kari niet meer informatie over haar jeugd gedeeld, inclusief de namen van haar ouders en hun roepingen. Na het afronden van de middelbare school schreef Kari zich in aan de Universiteit van Iowa, waar ze een bachelor in communicatie en journalistiek behaalde. Hopelijk verandert Kari van gedachten en begint ze details uit haar leven te delen voordat ze een beroemde journalist werd.

Carrièrebegin

Voordat Kari deel ging uitmaken van Fox 10, was ze gestationeerd in New York, en naast nieuwsverankering bracht ze het weer ook dichter bij het publiek. Van New York verhuisde ze naar Illinois, waar ze haar vaardigheden bleef aanscherpen. Binnen de kortste keren werd de naam van Kari populairder, wat resulteerde in nieuwe aanbiedingen. Er was er een die haar aandacht trok van Fox 10 News, gevestigd in Arizona.

Fox 10 en Rise to Prominence

Het was in 1994 dat Kari officieel onderdeel werd van Fox 10 News en sindsdien een van de meest prominente nieuwsankers op het station is geworden. Ze heeft verslag gedaan van een aantal gebeurtenissen die plaatsvonden in de staat Arizona, maar ook over andere belangrijke verhalen, zoals landmijnen in Cambodja, en toen ze naar Washington D.C. ging om de toenmalige president Barack Obama te interviewen. Dankzij haar harde werk heeft Kari verschillende prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder een Emmy Award. In de loop der jaren is Kari een van de meest geprezen verslaggevers in de hele VS geworden en heeft ze haar populariteit gebruikt om het leven van andere mensen gemakkelijker te maken, vaak als vrijwilliger bij liefdadigheidsorganisaties. Onlangs veroorzaakte ze controverse met een van haar tweets, maar sindsdien heeft ze zich verontschuldigd voor haar acties.

Kari Lake Netto waarde

Het vermogen is zo hoog als $ 1 miljoen, terwijl haar jaarsalaris minimaal $ 50.000 is.

Kari Lake Persoonlijk leven, echtgenoot, huwelijk, kinderen

Nou, Kari is een getrouwde vrouw; in 1998 trouwde ze met Jeff Lake, vandaar de achternaam Lake. Sinds de huwelijksceremonie die plaatsvond op 26 september 1998, hebben ze twee kinderen verwelkomd, een dochter Ruby geboren op 30 maart 2003 en een zoon Leo, geboren op 10 oktober 2008.

Als ze niet aan het werk is en wat vrije tijd heeft, houdt Kari van wandelen en zwemmen met haar gezin. Als ze alleen is, leest Kari graag.

Gepost door Kari Lake Fox 10 Aan zaterdag 13 april 2019

Kari Lake Internet Fame

  • Facebook pagina heeft meer dan 45.000 volgers
  • Twitter waarop ze wordt gevolgd door meer dan 10.000 mensen
  • Instagram ook, waarop ze zo'n 8.500 trouwe fans heeft.
  • Ze heeft dit socialemediaplatform wat persoonlijker gemaakt, omdat ze enkele foto's heeft geplaatst die haar persoonlijke leven laten zien, zoals de foto's van haar honden , en ook een foto met haar man .

Aanbevolen