Beroemdheden

Kate Bilo (CBS-weerverslaggever) Wiki Bio, salaris, gewichtsverlies, echtgenoot

Wie is Kate Bilo?

Meteorologen en weerverslaggevers zijn niet zo populair als lokale nieuwsverslaggevers en onderzoeksjournalisten, maar een paar vielen op dankzij hun toewijding en harde werk. Een van hen is Kate Bilo; ze is een weerverslaggever en werkt momenteel voor CBS3 als hoofdmeteoroloog voor het station. Ze is te zien in de Eye Witness News-show.

Dus, wil je meer te weten komen over Kate Bilo, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons terwijl we u kennis laten maken met deze succesweerreporter.

Bekijk dit bericht op Instagram

een andere dag, een andere grijstint. Ik heb wel een mooi uitzicht!

Een bericht gedeeld door Kate Bilo (@katebiloweather) op 4 mei 2016 om 13:57 uur PDT

Kate Bilo Wiki: Leeftijd, Jeugd en Opleiding

Kate Bilo werd geboren op 20 juni 1986 in Phoenixville, Pennsylvania, VS, waar ze naar een middelbare school ging, waarna ze zich inschreef aan de Pennsylvania State University, waar ze afstudeerde met een graad in International Business met een minor in de Spaanse taal. Drie jaar later schreef Kate zich echter in aan de Mississippi State University, waar ze een Bachelor of Science in Geowetenschappen en Meteorologie behaalde.

Carrièrebegin

Kate's carrière begon in 2005 toen ze bij AccuWeather kwam; ze werd aangesteld als voorspellingspresentator op tv en radio, in samenwerking met Fox News, CBN en ABC News Now. Ze bleef de volgende vijf jaar bij AccuWeather, bouwde een naam voor zichzelf op, verbeterde haar vaardigheden en werd geleidelijk populairder, wat resulteerde in nieuwe aanbiedingen - een daarvan was van CBS3 Eyewitness-nieuws.

Kate Bilo

Stijging naar bekendheid

Kate accepteerde het aanbod en in oktober 2010 werd ze officieel lid van het station. Ze concentreerde zich op weersnieuws en naarmate de tijd verstreek, nam haar rol bij het netwerk toe, waarbij ze soms gast was bij de door CBS genomineerde Emmy Award-genomineerde show The Talk overdag. Ze zette haar opkomst naar het sterrendom voort en werd in 2013 doordeweekse ochtend / middag-meteoroloog voor het station genoemd. Dit moedigde haar alleen maar aan om harder te werken, en uiteindelijk werd ze de hoofdmeteoroloog van het station. Sindsdien is ze een van de meest geprezen radiometeorologen geworden en een ster in haar branche.

Kate Bilo Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Kate buitengewoon succesvol geworden, wat haar rijkdom zeker heeft vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Kate Bilo is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Bilo maar liefst $ 1 miljoen is, wat nogal indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren nog groter worden, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Kate Bilo Persoonlijk leven, Echtgenoot, Huwelijk, Kinderen

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze prominente meteoroloog en weerverslaggever? Nou, Kate is vrij open als het gaat om het delen van details uit haar privéleven, dus het was niet moeilijk voor ons om interessante informatie over haar te vinden. Als je je afvroeg, Kate is al bezet; ze is getrouwd met Scott Ebby, een senior software-ingenieur. Het stel ontmoette elkaar in 2005 en sindsdien zijn ze samen, stapten in 2007 in het huwelijksbootje en sindsdien zijn Kate en haar man de trotse ouders geworden van twee zonen en een dochter.

Terug in 2017 Kate heeft een paar dagen in het ziekenhuis gelegen na het ervaren van pijn in haar longen bij het ademen; ze werd opgenomen in het ziekenhuis en er werd ontdekt dat ze bloedstolsels in haar longen had, maar ze werden allemaal verspreid zonder een groot probleem.

Kate beschrijft zichzelf als een boekenwurm en heeft zichzelf ten doel gesteld om elk jaar 100 boeken te lezen; ze maakte deel uit van het zomerleesprogramma van de Free Library of Philadelphia en diende als de kampioen van het lezen van de manifestatie.

Ze houdt van reizen, fietsen en lange wandelingen; haar droom is om deel uit te maken van een tornado-achtervolgingsteam.

Kate Bilo Internet Fame

In de loop der jaren is Kate behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, vooral Facebook en Twitter, hoewel je haar ook op Instagram kunt vinden. Haar officiële Facebook-pagina heeft meer dan 20.000 fans, met wie ze haar meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, zoals: verslagen uit de studio , maar ook enkele interessante details uit haar persoonlijke leven, naast tal van andere berichten. Kate is ook behoorlijk actief op Twitter , met meer dan 17.000 volgers, met wie ze haar persoonlijke gedachten, ideeën en interesses heeft gedeeld, zoals: over haar dieet , en heeft haar populariteit op dit sociale mediaplatform ook gebruikt om weersvoorspellingen te delen. Je kunt Kate vinden op Instagram ook, waarop ze zo'n 3.000 trouwe fans heeft.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente meteoroloog en weerverslaggever, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden - ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is.

Als je op skydeck bent en de enige bijpassende handschoenen in je tas kinderglitters zijn, doe je wat je moet doen. pic.twitter.com/GNt7cEwdLz

- Kate Bilo CBS3 (@katebilo) 2 december 2016

Kate Bilo Lengte, gewicht en lichaamsafmetingen

Weet je hoe lang Kate Bilo is en hoeveel ze weegt? Nou, Kate staat op 5ft 4ins, wat gelijk is aan 1,62m, terwijl ze ongeveer 119lbs of 54kgs weegt, en haar exacte vitale statistieken zijn 35-23-36 inches; ze heeft zwart haar met bruine ogen

Aanbevolen