Komieken

Kate McKinnon's zus, Emily Lynne Berthold Wiki Bio, leeftijd, vriend, kinderen

Wie is Emily Lynne Berthold?

Emily Lynne Berthold werd geboren in 1989 in Sea Cliff, in de staat New York, VS, en is momenteel 30 jaar oud. Ze is een actrice, regisseur, schrijver en stand-upcomedian, waarschijnlijk het best erkend voor het werken aan titels als Pudding Face en Vijf naar plaatsen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Portret van een moedeloze moeder en zoon

Een bericht gedeeld door Emily Lynne (@phlegmilylynne) op 15 mei 2019 om 11:01 uur PDT

Emily Lynne Berthold Netto waarde

Is meer dan $ 2,5 miljoen.

Emily Lynne Berthold

Het vroege leven, ouders, zus en opvoeding

Emily Lynne Berthold bracht haar jeugd door in de stad Sea Cliff op Long Island, waar ze samen met haar zus werd opgevoed door haar vader, wijlen Michael Thomas Berthold, die als architect werkte, en haar moeder, Laura Campbell, die opvoeder is. . Ze is de jongere zus van professionele actrice en komiek Kate McKinnon.

Wat haar opleiding betreft, ging Emily waarschijnlijk naar de North Shore High School, en na haar toelatingsexamen schreef ze zich in aan de State University van New York in Purchase om film te studeren.

Mijn moeder is een enorme deal. pic.twitter.com/JYMgD7QD1P

— Emily Lynne (@ELynneMustTweet) 10 mei 2015

Carrière

Over haar professionele carrière gesproken, Emily Lynne Berthold begon er direct na haar afstuderen mee te werken. Ze werkte enige tijd als redacteur voor MultiVu, een mediaproductiebedrijf. In 2011 schreef, monteerde en regisseerde Emily haar eigen korte komische film, getiteld Pudding Face, met haar zus Kate McKinnon, Tiffani-Amber DiGrazia en Jake Millgard. Daarnaast maakte ze haar debuut in de film toen ze de rol van Theresa in de korte komische film Five To Places (2014) kreeg, geregisseerd door Zack Morrison.

In het volgende jaar kwam ze op de voorgrond met haar optredens samen met haar zus Kate in de webserie van zes afleveringen Notary Publix . Onlangs werd aangekondigd dat Emily en Kate zullen verschijnen in de fantasy-komedieserie Heads Will Roll (2019), dus haar vermogen stijgt zeker.

Priveleven

We hadden geen informatie of ze met iemand aan het daten is.

Aanbevolen