Acteurs

Katherine Herzer's Wiki Biografie, leeftijd, afmetingen, familie

Wie is Katherine Herzer?

Katherine Herzer werd geboren op 17 januari 1997 in Los Angeles, Californië, VS, en is een actrice, vooral bekend van haar werk in verschillende televisieprogramma's, waaronder de CBS-show Madam Secretary waarin ze de rol van Allison McCord speelt. Ze is ook te zien in projecten zoals Mr. & Mrs. Smith.

Bekijk dit bericht op Instagram

Zwaar mijn huiswerk vermijden

Een bericht gedeeld door Kathrine Herzer (@kathrineherzer) op 12 september 2018 om 12:23 uur PDT

Het vermogen van Katherine Herzer

Hoe rijk is Katherine Herzer? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 500.000, verdiend door een succesvolle carrière in acteren. Ze is al sinds haar kindertijd actief in de industrie en heeft zowel in de film als op televisie gewerkt. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Katherine toonde op jonge leeftijd een sterke interesse in acteren en kreeg de steun van haar familie. Ze heeft niet veel over haar familie gedeeld, maar het is bekend dat ze haar opleiding voortzette terwijl ze acteerprojecten volgde. Ze studeerde af aan de middelbare school in 2015 en schreef zich in bij Tisch School of the Arts van de New York University .

Katherine Herzer

De school is de afdeling voor uitvoerende, filmische en mediakunsten van de New York University. Het staat bekend als een van de meest bekende opleidingsinstituten voor acteurs, filmmakers en andere artiesten. Programma's in de school kunnen ook worden geïntegreerd in duale cursussen met NYU's Stern School of Business en de Gallatin School of Individualized Study. Volgens de universiteit hebben ze meer dan 25.000 alumni in de kunst en andere soortgelijke beroepen gehad. Ze hebben meer alumni die in Broadway-theater werken, meer dan welke andere school in de VS dan ook. Zes leden van hun gemeenschap zijn genomineerd voor een Oscar en veel van hun alumni zijn bekend in de Amerikaanse filmindustrie.

Acteerproject

Herzer begon op zesjarige leeftijd met het verwerven van professionele acteerprojecten en werd beroemd met haar optreden in de film De heer en mevrouw Smith , naast Brad Pitt en Angelina Jolie. In de actiekomediefilm speelt het duo een stel uit de hogere middenklasse dat ontdekt dat ze huurmoordenaars zijn van concurrerende agentschappen die nu zijn toegewezen om elkaar te vermoorden. De film was succesvol in de kassa en stond ook bekend om het vestigen van de relatie van het paar.

Haar volgende project zou zijn in de film A Lot Like Love, een romantische komedie met in de hoofdrollen Ashton Kutcher en Amanda Peet, die het verhaal vertelt van twee individuen die een wellustige band beginnen om vrienden te worden en later in de loop van zeven jaar romantische partners worden. . Met Katherine's aanhoudende succes in films, kwamen er meer projecten op haar pad en begon ze meer televisieprojecten te nemen, waaronder een gastrol in The Mentalist, een dramaserie met Simon Baker in de hoofdrol die een voormalig helderziende speelt die adviseur werd voor het California Bureau of Investigation (CBI).

Reguliere televisierollen

Daarna verscheen Katherine ook in een gastrol in NCIS, een politieprocedure die een fictief team van speciale agenten volgt die werken voor de Naval Criminal Investigative Service. De show is een spin-off van de show JAG en heeft sindsdien minstens 16 volledige seizoenen uitgezonden op CBS. Het is de op één na langstlopende gescripte, niet-geanimeerde Amerikaanse primetime-televisieserie achter Law & Order: Special Victims Unit.

Het leven kan moeilijk zijn, maar het is makkelijker als je een vriend als Alison hebt. #MevrouwSecretaris pic.twitter.com/Oop57vFjXM

— Mevrouw de Secretaris (@MadamSecretary) 4 juni 2018

In 2012 kreeg ze een rol in de anthologietelevisieshow American Horror Story waarin ze een jonge Anne Frank speelde. Elk seizoen van de show is een op zichzelf staande miniserie met een andere setting en verschillende personages, en heeft zijn eigen verhaallijn die gedurende het seizoen vordert. Een van haar nieuwste en meest prominente projecten kwam in 2015, toen ze als vaste klant in de show werd gecast Mevrouw de secretaris , met in de hoofdrol Tea Leoni als Elizabeth McCord, een voormalig CIA-analist en hoogleraar politieke wetenschappen die de minister van Buitenlandse Zaken wordt. De show zal in totaal zes seizoenen duren en voor het laatst eind 2019 uitgezonden worden. In de show speelt Katherine de dochter van de hoofdpersoon.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Herzer. Verschillende bronnen stellen dat ze single is en waarschijnlijk niet op zoek is naar een langdurige relatie omdat ze nog jong is en haar carrière aan het ontwikkelen is. Het is bekend dat ze tijdens haar carrière verschillende belangenbehartigingen heeft gesteund, waaronder het werken als stagiair voor het klimaatrealiteitsproject van voormalig vice-president Al Gore in Washington, DC. Ze zei ook dat ze van muziek houdt en op een gegeven moment naar veel Justin Bieber luisterde .

Gepost door Kathrine Herzer Aan zondag 14 juli 2019

Net als tal van actrices, is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Ze heeft een account op Instagram met meer dan 10.000 volgers, waarop ze veel persoonlijke foto's plaatst, waaronder van haar en haar moeder, plus van haar honden. Ze gebruikt het platform ook om haar werk in mevrouw de secretaris te promoten. Ze heeft ook een Twitter-account, dat meer dan 7.000 volgers heeft, hoewel ze het platform niet vaak gebruikt, vooral om haar werk op televisie te promoten of om de berichten van haar medesterren te retweeten. Ze gebruikt het platform ook om enkele van haar dagelijkse gedachten te delen.

Aanbevolen