Ankers

Katherine Whaley (ABC 13) Wiki Bio, leeftijd, echtgenoot, zwanger, salaris, baby

Wie is Katherine Whaley?

Katherine Whaley werd geboren op 1 november 1986 in Houston, Texas, VS, en is een journalist en verslaggever, waarschijnlijk het best erkend voor het werken in de positie van het ochtendverkeersanker voor het ABC13-netwerk.

Ik ben zo vereerd om aanstaande vrijdag de American Heart Association Go Red for Women Luncheon te mogen bijwonen in @postoakuptown. Rekening…

Gepost door ABC13-Katherine Whaley Aan Donderdag 9 mei 2019

Katherine Whaley Netto waarde

Meer dan $ 300.000. Haar jaarsalaris is minimaal $ 40.000.

Het vroege leven en onderwijs

Katherine bracht haar jeugd door in Houston, waar ze samen met haar zus, Jenna Elizabeth genaamd, werd opgevoed door haar vader, Larry Whaley, en haar moeder, Charlotte Whaley. Nadat ze was afgestudeerd aan de Memorial High School, schreef ze zich in aan de Rice University, waar ze afstudeerde met een BA-graad in geschiedenis; ze bracht ook een semester door aan de Universiteit van Sevilla, Spanje. Om verder te praten over haar opleiding, behaalde Katherine ook een certificering in meteorologie van de Mississippi State University.

Katherine Whaley

Carrièrebegin

Katherine raakte al voor het behalen van haar diploma betrokken bij de journalistiek, aangezien ze een stage deed als onderdeel van People Magazine in Londen, Engeland, waardoor ze voldoende kennis en ervaring opdeed als journalist. Dus direct na haar afstuderen begon ze haar professionele carrière na te streven, toen ze werd aangenomen bij KLFY-TV 10, waar ze de functies van verslaggever en anker vervulde. Na een jaar werd ze een onderdeel van KVBC-TV, niet alleen als anker, maar ook als weerlezer, wat de oprichting van haar vermogen markeerde.

Rise to Fame en ABC13

In 2009 trad Katherine toe tot KHOU-TV (kanaal 11), wat een aanzienlijk bedrag aan haar vermogen toevoegde en haar populariteit op dat gebied verhoogde. Gedurende de volgende vijf jaar daar onderscheidde ze zich als een professionele en ambitieuze journalist, die verschillende verhalen op het gebied van lifestyle en entertainment deed. In oktober 2014 kreeg Katherine een aanbod om voor het ABC13 Network te werken in de positie van verkeersanker, wat ze duidelijk accepteerde, waardoor haar rijkdom verder toenam.

Dankzij haar prestaties werd ze door de Houston Business Journal uitgeroepen tot 40 Under 40 Honoree. Bovendien werd ze ook genomineerd voor een Lone Star Emmy Award, waarna ze de Louisiana Associated Press Reporter of the Year (Division B) Award won.

Fijne vrijdag van de ochtendploeg! Wat staat er dit weekend op de tap? @abc13houston #vrijdag #ABC13 #weekend pic.twitter.com/khbFfTgiOQ

— Katherine Whaley (@KatherineABC13) 17 mei 2019

Andere projecten

Katherine staat ook bekend als een grote fan van een verscheidenheid aan keukens. Dus draagt ​​ze bij aan de ABC13-show genaamd Food Truck Friday. Bovendien deelt ze haar eigen recepten en verschillende verhalen over eten via haar blog genaamd Dash of Decadence , wat ook bijdraagt ​​​​aan haar vermogen.

Persoonlijk leven en liefdadigheidswerk

Katherine Whaley ontmoette Chris Wadley tijdens een Hollywood-evenement in oktober 2010. Het paar begon te daten in 2011 en verloofde zich vier jaar later, en stapte uiteindelijk in het huwelijksbootje tijdens een huwelijksceremonie op 30 april 2016 in de St Paul's United Methodist Church, toen brachten hun huwelijksreis door in Ierland. Eind 2019 verwachten ze hun eerste kind.

Katherine staat ook bekend om haar samenwerking met Kids’ Meals, naast vele andere liefdadigheidsorganisaties.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gelukkig Pasen ?? #Pasen #Zondag #Lente #April #Zonneschijn @hermannpark

Een bericht gedeeld door Katherine Whaley (@katherine_whaley) op 21 april 2019 om 14:27 PDT

Uiterlijk en vitale statistieken

Lang blond haar en groen gekleurde ogen. Haar lichaamsvorm kan worden omschreven als zandloper, aangezien ze op een hoogte van 1,57 m staat.

Aanbevolen