Beroemde Echtgenoten

De wiki van Kathryn Adams Limbaugh. Wie is de vrouw van Rush Limbaugh?

Het vroege leven en adellijke familie

Kathryn Adams Rogers is geboren op 19 december 1976 in Massachusetts USA, dus onder het teken Boogschutter, en heeft de Amerikaanse nationaliteit. Kathryn behoort tot een welvarende familie die directe afstammelingen zijn van de Amerikaanse Founding Father en de tweede president van de Verenigde Staten John Adams.

Gepost door Rush Limbaugh Aan woensdag 11 augustus 2010

De vader van Kathryn was Richard Rogers, een kapitein bij de Amerikaanse marine die op 19 juni 2018 stierf aan alvleesklierkanker waar hij een aantal jaren tegen heeft gevochten. Kathryns moeder was Penny Rogers, die op het gebied van staatsontwikkeling werkte. Richard en Penny hadden vier kinderen, dus Kathryn had drie broers en zussen: broers Richard Jr. en Jonathan en zus Wendy Hazel. Omdat Richard Rogers voor zijn werk veel moest verhuizen, woonden zijn kinderen in onder meer Londen, Hawaï en Rio de Janeiro.

Het is vermeldenswaard dat Kathryns zus, Wendy Hazel, naar de Punahou School in Honolulu, Hawaii ging toen Barack Obama daar studeerde. Later zou Kathryn worden aangesproken met de achternaam van haar beroemde voorouder - Adams, maar haar echte familienaam is Rogers.

Educatieve achtergrond

Er is niets bekend over Kathryns opleidingsachtergrond. Ze studeerde in 1994 af op haar middelbare school, maar er is geen vermelding dat ze aan een universiteit heeft deelgenomen, hoewel haar latere carrière een gediplomeerd diploma suggereert. Kathryn heeft echter nooit iets gezegd over haar alma mater.

Kathryn Adams Limbaugh en Rush Limbaugh

Carrière

Kathryn begon haar carrière al vroeg en werkte als planner van verschillende politieke en sportevenementen. Zo nam ze deel aan VIP-sportevenementen voor de NFL (National Football League), als contactpersoon. Ze bekleedde ook de functie van feestplanner voor het gastcomité van de Super Bowl in Zuid-Florida. Het is ook bekend dat Kathryn schrijver en redacteur is, en ook illustrator van kinderboeken. Samen met haar man Rush Limbaugh werkte ze mee aan zijn boek getiteld Rush Revere and the American Revolution: Time Travel Adventures with Exceptional Americans, een zeer populaire serie boeken voor kinderen, die het verhaal van de Amerikaanse geschiedenis vertelt, en werd in 2014 beloond door Children's Choice Book Awards in de categorie Auteur van het Jaar. De boekenreeks wordt ook de #1 New York Times bestverkopende Young Adult History Series.

Persoonlijk leven, echtgenoot Rush Limbaugh

Ontmoeting met Rush Limbaugh

Kathryn was niet getrouwd voordat ze haar toekomstige echtgenoot Rush Limbaugh ontmoette - ze werd de vierde vrouw van de miljonair en populaire Amerikaanse radiopresentator en politiek commentator. Het stel ontmoette elkaar in 2004, toen Kathryn bezig was met het plannen van het Gary Player Charity Golf Tournament en alle beroemdheden opriep die ze kon bereiken en uitnodigen voor het evenement; Rush Limbaugh stond op de lijst. Een paar jaar hielden ze gewoon contact en ontmoetten ze elkaar op soortgelijke evenementen, maar in juni 2007 begonnen ze officieel te daten en verschenen ze samen in het openbaar; Rush scheidde in 2004 van zijn derde vrouw, een fitnessinstructeur Marta Fitzgerald, dus hij was vrij om nieuwe relaties te beginnen. Kathryn was toen ook vrijgezel.

Bekijk dit bericht op Instagram

#democrata #hillaryclintoncampaign #hillaryrodhamclinton #politics #edmundhillary #clintoncounty

Een bericht gedeeld door Rush Limbaugh (@limbaughshow) op 13 april 2017 om 15:00 uur PDT

Ze woonden samen verschillende liefdadigheidsevenementen bij, waaronder het kerstdiner in het Witte Huis. Sommige mensen waren nogal sceptisch over hun affaire, aangezien Kathryn op dat moment 33 jaar oud was en naar verluidt een gewone goudzoeker was. Kathryn gaf echter toe dat ze zich altijd aangetrokken voelde tot oudere mannen, en ze werd gewoon verliefd op Rush, verbaasd over zijn persoonlijke kwaliteiten.

Een uitbundig huwelijk georganiseerd door Sir Elton John

Kathryn en Rush hadden blijkbaar geen oog voor het leeftijdsverschil van 26 jaar tussen hen en trouwden op 5 juni 2010, tijdens een ceremonie met een Hawaiiaans thema in Palm Beach, Florida met 400 gasten, waaronder beroemdheden als Sean Patrick Hannity, een conservatieve politieke commentator en talkshow. gastheer en voormalig burgemeester van New York Rudolph Rudy Giuliani. Sir Elton John kreeg $ 1 miljoen betaald om de ceremonie te organiseren en voerde enkele van zijn oude klassieke hits uit voor de gasten en het pasgetrouwde stel.

Kathryn en Rush waren op huwelijksreis in Afrika, Mexico en exotische plaatsen met de privéjet van Rush (die hem meer dan $ 54 miljoen kostte). Ze keerden terug naar het huwelijksleven in hun landhuis in Palm Beach, Florida. Hoewel ze na hun huwelijk zelden samen in het openbaar werden gezien, is het bekend dat Kathryn aardig genoeg was voor haar man en hem hielp om beter te worden door verschillende gezondheidsproblemen, waaronder gehoorverlies. Enkele jaren later deden de geruchten de ronde dat ze in aparte huizen woonden, en Kathryn vermaakt zich tijdens het reizen door de VS met Rush's privéjet. Noch Rush noch Kathryn kondigden echter problemen aan binnen hun familie, waardoor hun privéleven rustig bleef.

Controverses en echtscheiding

In 2018 was Rush geschokt toen hij hoorde dat zijn vrouw betrapt was op vreemdgaan met verschillende jonge mannen, een van hen getrouwd en met kinderen. De nieuwsbron Radar Online plaatste een artikel waarin de affaires van Kathryn werden onthuld, maar namen werden niet genoemd. Toen hij dit nieuws van radio en kranten kreeg, verwijderde Rush alle privileges die zijn vrouw had, inclusief zijn privéjet, die ze in feite gebruikte om haar minnaars te ontmoeten, niet alleen om door de VS te reizen. Een goede vriend van hun familie deelde anoniem dat Rush 'iets' had gehoord over de romances van Kathryn, maar negeerde bewust alle geruchten en enig bewijs omdat hij erg bang was haar te verliezen.

Toen alles zich echter via de media verspreidde, was hij ‘verbijsterd en vernederd’, dus startte hij een echtscheidingsprocedure, zonder zich zelfs maar druk te maken over het ontbreken van een huwelijkse voorwaarden. Wat Kathryn betreft, blijkbaar woont ze nu met haar moeder in een luxe hotel in New York. Ze heeft het bovengenoemde nieuws nooit bevestigd of ontkend, en bleef tot vandaag stil. Rush zou zelfs een groep ervaren detectives hebben ingehuurd om Kathryn in de gaten te houden voor meer bewijs van haar ontrouwe levensstijl, en om meer details tegen haar te verzamelen voor de rechtbank, aangezien de echtgenoten vechten voor meer dan $ 600 miljoen aan activa. Medio 2019 is de zaak nog niet afgerond.

Rush Limbaugh en Kathryn Adams Limbaugh

Wie is Rush Limbaugh?

Rush Hudson Limbaugh III werd geboren op 12 januari 1951 in Cape Girardeau, Missouri, VS, en staat algemeen bekend als een conservatieve politieke commentator en presentator van een radiopresentator. Het is interessant dat Rush studeerde aan de Southeast Missouri State University, maar er nooit van afstudeerde, omdat hij liever werkte en geld verdiende. Rush' eerdere huwelijken waren onder meer verkoopsecretaris van radiostations Roxy Maxine McNeely (getrouwd in 1977, gescheiden in 1980), ceremoniemeester Michelle Sixta (1983 - 1990) en fitnessinstructeur Marta Fitzgerald (1994 - 2004). Rush bereikte de lijst van de best betaalde journalisten en mediapersoonlijkheden in de VS en verdiende naar verluidt meer dan $ 82 miljoen in 2018.

Nieuws van het web: Rush Limbaugh adviseert bakkerij-eigenaren die homoseksualiteit afkeuren om de 'angst voor een moslim...

Gepost door SHShumanisten Aan Donderdag 14 mei 2015

Rush is een oude vriend en supporter van Donald Trump, en Trump zelf vaak noemt Rush in zijn berichten op Twitter, goedkeuren zijn werk en het adviseren van het publiek om af te stemmen op de talkshows van Rush.

Aanwezigheid op sociale media

Kathryn is helemaal niet actief op sociale mediaplatforms; ze heeft geen profielen op Instagram, Facebook of Twitter, in tegenstelling tot haar man Rush Limbaugh, die gewoon actief moet zijn op sites als onderdeel van zijn mediawerk. Hij heeft een profiel op Twitter die door meer dan 300.000 mensen wordt gelezen, en Facebook profiel dat wordt 'geliked' en gevolgd door meer dan 2,2 miljoen gebruikers - het is de moeite waard om te zeggen dat Rush nog steeds hun trouwfoto als zijn profielfoto daar, nooit meer veranderd vanaf augustus 2010.

Stem morgen af ​​om 12.00 uur ET om het hele verhaal van de bijgevoegde foto te horen... pic.twitter.com/OKBEygZL

— Rush Limbaugh (@limbaugh) 15 mei 2012

Uiterlijk, kledingstijl

Kathryn heeft lang van nature blond haar en blauwe ogen. Ze is 1,75 m lang en weegt ongeveer 66 kg; haar vitale statistieken zijn momenteel niet beschikbaar. Wat haar kledingstijl betreft, geeft ze de voorkeur aan classy looks en kiest ze vaak voor maxi-jurken, klassieke pakken en vrouwelijke broeken.

Netto waarde

Gezaghebbende bronnen schatten het vermogen van Rush Limbaugh op bijna $ 600 miljoen, met een bekend jaarsalaris van $ 85 miljoen. Er is niets bekend over het vermogen dat als Kathryn's kan worden beschouwd, omdat ze duidelijk niet zoveel geld verdiende als haar man. Haar vermogen kan echter toenemen na de scheiding als Rush-advocaten falen in de strijd om zijn vermogen - Kathryn krijgt misschien de helft van het bedrag, maar er is op dit moment niets duidelijk.

Aanbevolen