Ankers

Katie Beasley (Fox 5 Atlanta) Wiki Biografie, leeftijd, huwelijk, salaris, broer

Wie is Katie Beasley?

Geboren onder het teken Ram op de 13evan april 1989, in Canton, Georgia, VS, Katie Beasley is een 30-jarige blanke journalist, televisiepresentator en nieuwsverslaggever. Ze is misschien het best bekend bij de wereld vanwege haar aanzienlijke aanwezigheid op het tv-scherm en bij nieuwsuitzendingen vanwege de aard van haar werk, met name als verkeersverslaggever in FOX 5's Good Day Atlanta om 04.30 uur. Ze heeft ook een aantal andere successen behaald in de loop van haar soms lucratieve journalistieke carrière sinds 2011.

Bekijk dit bericht op Instagram

Jaaaa!! Ik kom vanmorgen weer in de stemming op @fox5atlanta en het voelt geweldig! Bedankt voor zo'n warm welkom terug! ️❤️

Een bericht gedeeld door Katie Beasley (@katiebfox5) op 25 januari 2019 om 5:06 uur PST

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in Georgië

Katie werd in haar geboorteplaats opgevoed door haar vader David Beasley en haar moeder Tammy Beasley, beiden met nog onbekende beroepen. Ze heeft twee jongere broers en zussen, een zus genaamd Kelly Beasley en een broer genaamd Davis Beasley, die helaas stierf toen hij in 2016 zelfmoord pleegde. Als het gaat om haar vroegste interesses, is er niet veel informatie in gezaghebbende bronnen die details over dit deel van haar leven, hoewel wordt aangenomen dat ze een passie voor journalistiek had.

Wat haar opleiding betreft, ging ze voor het eerst naar de Creekview Middle School en High School in haar geboorteplaats, waar ze in 2007 afstudeerde. Een interessant feit over deze periode is dat ze naar de middelbare school ging als een bijna gecertificeerde journalist, nadat ze het nieuws van haar middelbare school had gepresenteerd tijdens haar tijd daar. Vervolgens besloot ze haar studie voort te zetten door zich in te schrijven aan de University of Georgia, waar ze in 2011 magna cum laude afstudeerde met een Bachelor of Arts-graad in nieuwsjournalistiek.

Gepost door Katie Beasley FOX 5 Aan zondag 14 april 2019

Carrière: een snelle schijnwerper

In tegenstelling tot de meeste journalisten, duurde het niet lang voordat Katie grote bekendheid verwierf in haar vak. Hoewel een grote meerderheid van haar collega's de neiging heeft om minstens drie tot vier keer van baan te veranderen voordat ze de jackpot wint, hoefde ze het maar één keer te doen. Na het afronden van de universiteit behaalde ze de co-ankerpositie in het First at 5 TV-programma van News 12 in Augusta, Georgia, en later werd ze ook de hoofdverslaggever en een fotojournalist voor hetzelfde kanaal. Terwijl ze daar was, behaalde ze verschillende prijzen voor journalistiek, zoals drie Georgia Association of Broadcasters Awards, een Georgia Association of Broadcasters Merit Award en een Georgia Associated Press Award.

Uiteindelijk kreeg ze in de tweede helft van 2012 een baan aangeboden bij FOX 5 en vanaf januari 2013 begon ze om 04.30 uur over het verkeer te rapporteren voor de nieuwszender in Good Day Atlanta. Toen ze eenmaal naam had gemaakt op het kanaal, ontving ze ook haar eigen SKYFOX Traffic, die de hele ochtend duurt en de kijkers in staat stelt het verkeer in Georgia constant in de gaten te houden. Dit is de positie die ze vandaag ook heeft, en ze heeft tot nu toe geen plannen geuit om het mediakanaal waarvoor ze werkt te veranderen.

Love Life: Haar bruiloft en dochter

Wat betreft haar romantische betrokkenheid voorafgaand aan de huidige, is er bijna geen informatie over alle geloofwaardige bronnen die dit deel van haar leven nauwkeurig zou kunnen beschrijven. Dat gezegd hebbende, het is algemeen bekend dat Katie trouwde met haar langdurige vriend, in feite haar studieliefde, genaamd John Milliner. De twee zouden minstens vier jaar hebben gedateerd voorafgaand aan hun privéceremonie op een niet-gespecificeerde locatie op de 25evan mei 2013. Samen hebben ze twee kinderen, een dochter genaamd Ava James, die werd geboren op de 5evan oktober 2015 in Forsyth County, en een zoon genaamd Cole die in november 2018 werd geboren. Tot nu toe is er geen controverse geweest rond hun verbintenis, en het gezin woont blijkbaar gelukkig samen in Atlanta.

Gewijzigd door verlies

Katie's eerder genoemde broer is helaas niet meer bij haar, omdat hij eind november 2016 zelfmoord heeft gepleegd. Zoals te lezen is hier , Katie verklaarde dat men nooit te zeker kan zijn over de geestelijke gezondheid van hun dierbaren, zeggende: 'Hij was een vrije geest en ik was altijd een beetje jaloers op die mentaliteit. Ik had het gevoel dat hij geen enkele zorg in de wereld had en terugkijkend had ik het niet meer bij het verkeerde eind kunnen hebben.' Sinds de dag van de tragedie is Katie een fervent voorstander van voorlichting over geestelijke gezondheid, en is zeer toegewijd om haar uiterste best te doen om zoveel mogelijk depressieve Amerikanen te redden.

Katie Beasley

Wat is de nettowaarde van Katie Beasley?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Katie Beasley is, vanaf begin 2019? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totale vermogen van Katie bijna $ 400.000 bedraagt. Ze verdiende haar fortuin door haar journalistieke expertise in de loop van haar carrière aan een paar media te lenen, met name aan FOX 5 als verkeersverslaggever voor Good Day Atlanta om 04.30 uur. Aangezien haar carrière doorgaat en zich ontwikkelt, zal het genoemde bedrag de komende jaren zeker groeien.

Lichaams metingen

Als het gaat om haar fysieke specificaties, is er op dit moment onvoldoende informatie uit geloofwaardige bronnen om haar exacte lengte, gewicht, kledingmaten en vitale statistieken te verifiëren, maar haar lichaamsvorm wordt over het algemeen beschreven als fit. Het is echter bekend dat Katie's haar lichtblond is, evenals dat haar ogen lichtblauw zijn en dat haar teint meestal een nogal heldere toon heeft.

Goedemorgen! Fijne dinsdag. Ik drink niet elke dag koffie ... maar vandaag heb ik het nodig. ?? En mijn koffie is eigenlijk een vanille milkshake K-cup. Ik kan gewoon geen zwarte koffie zetten. ?? pic.twitter.com/Dd1kJ10T8c

— Katie Beasley (@KatieBFOX5) 5 februari 2019

Aanbevolen