Acteurs

Katie Findlay Wiki Bio, etniciteit, ouders, vermogen, echtgenoot

Katie Findlay Wiki en Bio

Katie Findlay was geboren op 28 augustus 1990 , in Windsor, Ontario, Canada wat betekent dat ze 28 jaar oud is en haar sterrenbeeld Maagd is. Findlay, met de Canadese nationaliteit, is vooral bekend als actrice en heeft op dat gebied meegewerkt aan projecten als How to Get Away with Murder en Man Seeking Woman.

wacht er is zoenen in deze aflevering?! @cw_nancydrew pic.twitter.com/Xppg58x3ed

— Katie Findlay (@katedangerfield) 14 november 2019

Netto waarde

Meer dan $ 1 miljoen.

Etniciteit en achtergrond

Katie is blank en heeft bruin haar en bruine ogen en heeft, afgaande op de foto's op internet, een fit figuur, zorgt goed voor haar uiterlijk en wordt vaak geprezen om haar modestijl. Vanaf vandaag woont ze in Vancouver, British Columbia. Naar verluidt, geïnteresseerd in kunst en optreden, was ze 12 jaar ballerina, maar gaf het op vanwege een rugblessure.

Katie Findlay

wanda sykes vrouw en kinderen

Sociale media

Katie zit op het gebied van entertainment, wat natuurlijk betekent dat ze actief is op sociale media, die ze gebruikt om haar werk te promoten en om met haar fans te communiceren. Ze heeft Twitter- en Instagram-accounts, en sommige van haar laatste berichten op Twitter bevatten een Tweet waarin ze gekscherend mijn online jargon van twintig minuten geleden schreef, vernedert me nu, hoe gaan we deze sh*t overleven?

Daarnaast deelde ze een foto van zichzelf met kort haar, en haar fans vonden het blijkbaar geweldig.

Instagram

Katie aandelen foto's uit haar privéleven op Instagram, waar ze onlangs een van haarzelf plaatste waarin ze haar fans haar nieuwe kapsel liet zien, waarbij ze complimenten kreeg over haar uiterlijk. Daarnaast deelde ze een foto van de set van een van haar meest recente projecten, waarbij ze zichzelf promootte en haar fans opdroeg deze te gaan bekijken.

Bekijk dit bericht op Instagram

senpai leeft. eitje. @unicornfieldtrip @fieldtriphair

Een bericht gedeeld door Katie Findlay (@katicatronica) op 28 juli 2019 om 18:18 PDT

Katie houdt van reizen, wat te zien is op haar sociale mediaplatforms, omdat ze die foto's vaak met haar publiek deelt. Ze heeft ook vaak haar vrienden en familie.

Relatie status

Ondanks dat ze een publiek figuur is, is Katie niet zo happig op het delen van te veel met de media en geeft ze er de voorkeur aan geheim te blijven over sommige onderwerpen, waaronder haar relatiestatus en datinggeschiedenis. Bij gebrek aan potentiële liefdesbelangen van haar sociale media, doen velen geloven dat ze single is, waar ze geen commentaar op heeft gegeven.

Sommige mensen speculeerden dat ze misschien uitgaat met een van haar collega's en co-sterren van Straight Up, maar het zijn blijkbaar gewoon vrienden. Findlay is nooit getrouwd en heeft geen kinderen, maar aan de manier waarop ze zichzelf en haar leven in de media presenteert, is ze gelukkig genoeg.

Carrière

Katie maakte haar acteerdebuut in 2010 , toen ze werd gecast om de rol van Jill te spelen in de veelgeprezen tv-serie Fringe.

Ze bleef hard werken en verscheen daarna in Tangled en Psych, en het volgende jaar voegde ze zich vooral bij de cast van The Killing, waar ze Rosie Larsen speelde en samenwerkte met acteurs als Mireille Enos, Joel Kinnaman en Billy Campbell. De genoemde serie behaalde een enorm succes en hielp bij haar snelle opmars naar roem. In 2013 had de actrice twee prominente projecten, werkend aan After the Dark en The Carrie Diaries, waarbij de laatste een prequel was van Sex and the City. Vanaf 2014 was ze te zien in 16 afleveringen van How to Get Away with Murder, in de rol van Rebecca Sutter.

laatste carrière

Vanaf 2017 verscheen Findlay in Man Seeking Woman, dat het verhaal volgt van een romantische man die wanhopig op zoek is naar liefde wanneer zijn oude vriendin hem verlaat. Met veel op haar bord speelde Katie de hoofdrol, Cooper in Lost Generation in hetzelfde jaar. Over haar meest recente projecten gesproken, waaronder Straight Up, waarin ze speelde als Rory, en Heart of Life. Tot slot, Katie heeft 24 optredens gehad en er zullen er waarschijnlijk nog meer volgen, want ze is getalenteerd, hardwerkend en toegewijd.

Aanbevolen