Journalisten

Katie Frates (Fox News) Wiki Biografie, leeftijd, getrouwd, echtgenoot, salaris

Het vroege leven, gezin, onderwijs

Katherine Frates Bedford werd geboren op 20 februari 1992; er is geen precieze informatie over de stad waarin ze is geboren, hoewel ze in Washington DC, VS woont. Katie deelde nooit details over haar ouders, broers en zussen of andere familieleden, waardoor haar gezinsleven rustig bleef. Katie studeerde in 2010 af van de middelbare school en ging toen naar Hillsdale College , dat oorspronkelijk werd opgericht in Spring Arbor, Michigan als Michigan Central College in 1844, waar hij afstudeerde met een graad in Financiën met een minor in Economie. Tijdens haar studie op de universiteit sloot Katie zich aan bij de PanHellenic-studentenclub van Kappa Kappa Gamma, en toen ze een tweedejaarsstudent was, werd ze de sociale voorzitter van de studentenvereniging. Katie was lid van de cheerleadingclub van de universiteit. Ze studeerde af aan de universiteit in 2014, hoewel ze nog steeds actief deelnam aan het sociale leven van de universiteit en hielp met fondsenwervers op de campus, zoals de jaarlijkse Relay for Life en Reading is Fundamental.

Bekijk dit bericht op Instagram

– ? @nativekjm

Een bericht gedeeld door Katie Bedford (@worldsbedford) op 14 februari 2019 om 10:28 uur PST

Carrière

Katie was nooit bang om te werken, omdat ze begreep dat ze haar leven alleen kon veranderen als ze zo hard werkte als ze kon. Terwijl ze op de universiteit studeerde, werkte Katie als verkoopmedewerker bij Macy's, een van 's werelds grootste retailers, in Redmond, Washington. Vanaf 2012 bracht ze haar zomers door op dat werk.

Direct na haar afstuderen werd Katie in de zomer van 2014 als stagiaire aangenomen bij de Daily Caller voor een periode van vier maanden, en na haar succesvolle stage was ze in augustus 2014 fulltime werkzaam als associate editor. die functie bijna drie jaar tot maart 2017, waarna ze werd gepromoveerd tot hoofdredacteur, en die functie vervult ze nog steeds. In dezelfde maand werd Katie uitgenodigd om hoofdredacteur te worden van Olympic Media, een bedrijf dat werkt op het gebied van consulting, marketing en technologie, gevestigd in Washington, DC. Tijdens haar carrière is ze vaak uitgenodigd voor kanalen als One America News Network en FOX News, waar ze werd gevraagd om commentaar te geven op verschillende politieke gebeurtenissen en situaties. Haar artikelen waren te zien in The Washington Post, de New York Times en National Review.

Voorlopig werkt Katie bij Major League Gaming (MLG), een divisie van Activision Blizzard, en werd ze uitgenodigd om gastheer te zijn bij eSports-kampioenschappen en -evenementen. Dus Katie organiseert meestal de Overwatch League-kampioenschappen en Call of Duty World League-kampioenschappen, en als een echte nerd geniet ze echt van haar huidige positie. Ze heeft evenementen georganiseerd zoals CWL Las Vegas Open 2019, CWL Pro League 2019 Qualifier en CWL Pro League 2019, CWL Fort Worth 2019 '.

tv-optredens

Katie is veel op tv geweest in verschillende politieke discussies en is ook uitgenodigd om deel te nemen aan meerdere politieke talkshows zoals Cavuto: Coast to Coast, The Next Revolution with Steve Hilton, Fox and Friends, Lou Dobbs Tonight, etc. Katie accepteert zulke uitnodigingen maar al te graag, omdat het altijd een goede gelegenheid voor haar is om wat aandacht te trekken voor de onderwerpen waarop ze zich richt in haar artikelen, voornamelijk feminisme, het probleem van seksisme, enz.

Persoonlijk leven, getrouwd, echtgenoot Christian Bedford

Katie had een aantal jaren een relatie met Christian Bedford; ze ontmoetten elkaar bij Daily Caller, waar Christian als hoofdredacteur fungeert. Ze brachten de feestdagen samen door, Christian stelde vervolgens Katie voor aan zijn familie en stelde haar uiteindelijk op 2 januari 2018 ten huwelijk met een gouden ring met een vierkante robijn omlijst door twee kleinere vierkante diamanten. Katie toonde de ring op haar Instagram-account en legde de foto vast met het citaat van haar grootmoeder: 'Ik achtervolgde hem, totdat hij me betrapte'. Het paar bereidde zich grondig voor op de bruiloft, Katie deelde elke stap met het publiek, toonde haar kledingkeuze, haar schoenen, enz. Christian en Katie trouwden in de kathedraal van St. Matthew de Apostel in Washington DC. Nick Woodall, hun vriend en een fotograaf uit Maryland, was uitgenodigd om de ceremonie vast te leggen, en de wandeling van het paar rond het Great Marsh Estate.

Katie en Christian delen hun interesse voor videogames. Ze hebben ook familiesessies van Dungeon and Dragons. Voorlopig heeft Katie geen kinderen.

Katie Frates, Chris Bedford, The Whisky Ball Inauguration Party, op MXDC, 20 januari 2017. Foto door Ben Droz.

Social media activiteit

Hoewel Katie een enorm schandaal veroorzaakte met haar tweets, gaf ze het delen van nieuwe berichten op Instagram en Twitter nooit op. Toen ze met Chris trouwde, nam ze zijn achternaam en veranderde ze haar logins en bijnamen op sociale media. Haar Twitter was vroeger TheWorldsFrates, en nu is het WereldenBenford ; hetzelfde voor haar Instagram-account - men kan Katie's pagina vinden op zoek naar dezelfde bijnaam . Wat haar Twitter betreft, ze heeft bijna 13.500 lezers en haar Instagram-account heeft bijna 2000 volgers. Ze plaatst vaak foto's van haar Call of Duty World League-kampioenschap waar ze optreedt als gastheer. Ze was niet erg actief op haar Facebook-pagina, maar sinds ze verloofd is, heeft ze haar nieuwsfeed op Facebook gevuld met enkele foto's en berichten, en de pagina heeft meer dan 1000 abonnees.

Controverse

De naam van Katie Frates – ze nam de naam aan voordat ze met Christian Bedford trouwde – kreeg veel aandacht op Twitter, na haar post over de demonstranten die zich in maart 2017 rond het Witte Huis verzamelden. In haar tweet, die na een korte Na een tijdje vroeg Katie zich af hoeveel van die demonstranten ze in haar auto zou kunnen overrijden voordat ze gearresteerd zou worden. De tweet kreeg geen likes, maar de screenshots van de tweet gingen viraal en kregen behoorlijk agressieve feedback, niet alleen van de Twitter-community, maar ook van Facebook en andere sociale-mediaplatforms. Mensen waren woedend, probeerden de Daily Caller te bellen en eisten dat Katie uit haar functie zou worden ontslagen. De Daily Caller verliet de situatie zonder commentaar en Katie plaatste drie dagen na haar tweet een artikel waarin ze de tweet zelf 'onvoorzichtig maar er geen excuses voor aanbood' noemde. In het artikel deelde ze op Twitter haar mening over de gang van zaken als iemand iets ‘gewelddadigs’ zegt. Slechts vier dagen voordat ze over de demonstranten tweette, schreef ze: ‘De vrijheid van meningsuiting wordt aangevallen omdat woorden blijkbaar hetzelfde zijn als aanranding … In 2017 worden woorden als geweld beschouwd’. Ze kon nauwelijks vermoeden dat haar eigen woorden over slechts een halve week naar zichzelf zouden verwijzen. Het schandaal was in een paar dagen gekalmeerd, hoewel er veel mensen waren die Katie's kant kozen, zowel in haar mening over de demonstranten als over het feit dat een tweet zelf geen terroristische daad was, en dat bedoelde ze waarschijnlijk niet. ze wilde eigenlijk mensen overrijden met haar auto.

pic.twitter.com/IEwamjwUXM

— Katie Bedford (@WorldsBedford) 23 maart 2019

Verschijning

Katie heeft van nature rood haar van gemiddelde lengte, dat ze graag in losse krullen of steil draagt; ze heeft een bleke huid en groene ogen die opvallen bij haar slanke gezicht. Katie is 1,63 m lang en weegt ongeveer 55 kg. Katie houdt van uit eten gaan en ontzegt zichzelf geen desserts, maar ze blijft fit en heeft een erg slank lichaam, hoewel haar vitale statistieken niet beschikbaar zijn. Ze wordt wel eens ‘een jongere versie van Julianne Moore’ genoemd, omdat veel mensen denken dat ze op elkaar lijken.

Netto waarde

Katie's vermogen wordt door bronnen geschat op meer dan $ 700.000, maar ze heeft momenteel drie banen (hoofdredacteur van Olympic Media, de hoofdredacteur bij de Daily Caller, de gastheer bij Major League Gaming) en verdient zeker een goed bedrag van geld uit deze succesvolle reeks posities. Wat betreft haar man, Christian Bedford, hij is een hoofdredacteur en een auteur - zijn boek The Art of the Donald: Lessons from America's Philosopher-in-Chief werd gepubliceerd op 10 oktober 2017, dus hij profiteert van de verkoop.

Aanbevolen