Ankers

Kay Adams (NFL) Wiki, leeftijd, lengte, echtgenoot, salaris, vermogen

Wie is Kay Adams?

Kay Adams is een rijzende ster in de televisiewereld; ze is een sportverslaggever en omroepster, die beroemd is geworden door voor het NFL-netwerk te werken. Ze is momenteel de gastheer van de Good Morning Football.

Bekijk dit bericht op Instagram

helemaal opgefleurd en nergens heen OMDAT MANHATTAN VERKEER IK HAAT JE EN IK GAAT MIJN VLUCHT MISSEN ???????

Een bericht gedeeld door Kay Adams (@heykayadams) op 19 juli 2019 om 12:16 uur PDT

Kay Adams Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Kay Adams werd geboren op 6 april 1986 in Chicago, Illinois, VS, de dochter van Poolse ouders die op een bepaald moment in hun leven naar de VS emigreerden. Ze is trots op haar Poolse afkomst en spreekt nu vloeiend de Poolse taal. Kay is de jongste van drie kinderen en heeft een oudere broer en zus. Als het op haar opleiding aankomt, ging ze naar Whitney M. Young Magnet High School en schreef ze zich later in aan de University of Missouri, waar ze haar bachelor behaalde.

Carrièrebegin

Tijdens haar jaren aan de universiteit was Kay een in-game presentator voor de St. Louis Cardinals-honkbalfranchise, en na haar afstuderen waagde ze zich in professionele wateren, en werd aangenomen als presentator van de show Livin' the Fantasy op SiriusXM, en een andere SiriusXM-show Fantasie rijden. Geleidelijk aan werd ze meer ervaren en populair, en in 2012 werd ze uitgenodigd om als gast te verschijnen in The Late Late Show met Craig Ferguson, wat haar populariteit alleen maar verder verhoogde.

Kay Adams

Stijging naar bekendheid

Geleidelijk aan kreeg Kay meer bekendheid en kreeg ze aanbiedingen van grote televisiemaatschappijen. Het was in 2016 dat haar harde werk eindelijk zijn vruchten afwierp, toen ze een aanbod ontving van het NFL Network. Met een glimlach op haar gezicht en zonder enige twijfel accepteerde Kay het aanbod en werd officieel lid van het NFL-netwerk. Ze werd gekozen als toevoeging aan de Good Morning Team-show, naast Nate Burleson, Peter Schrager en Kyle Brandt.

Sindsdien is Kay een topsportverslaggever geworden en hebben haar populariteit en rijkdom nieuwe hoogten bereikt. Naast haar taken als gastheer van de Good Morning Football, is ze gastheer van speciale evenementen voor de Chicago Bears, de American Football-franchise uit haar geboorteplaats. Om verder te praten over haar prestaties, Kay is de presentator van Fantasy Football Live op het Fantasy Zone-kanaal, dat deel uitmaakt van DirecTV, naast andere professionele inspanningen, die allemaal haar rijkdom in grote mate hebben vergroot.

Kay Adams netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière heeft Kay een lange weg afgelegd om zich aan te sluiten bij een van de meest prominente sportnetwerken en om een ​​van de meest bekeken shows op het specifieke netwerk te hosten, en haar succes heeft haar rijkdom aanzienlijk vergroot. Het vermogen van Kay is zo hoog als $ 1 miljoen.

Kay Adams Persoonlijk leven, daten, vriendje, huwelijk

We hebben enkele feiten ontdekt over deze succesvolle verslaggever en sportverslaggever. Kay is momenteel vrijgezel en richt zich uitsluitend op haar opkomende carrière, hoewel ze van 2015 tot 2016 een relatie had met de NFL-brede ontvanger Danny Amendola, die nu speelt voor de Detroit Lions.

?helpen… pic.twitter.com/5ekXVaRzM6

— Kay Adams (@heykayadams) 28 augustus 2019

Kay Adams aanwezigheid op sociale media

Kay is ook behoorlijk populair op Instagram , waarop ze bijna 150.000 volgers heeft, en voornamelijk enkele details uit haar persoonlijke leven heeft gedeeld, zoals tijd doorgebracht met haar vrienden, naast andere berichten.

Kay is ook te vinden op Facebook, waar ze iets meer dan 45.000 trouwe fans heeft.

Lichaamsafmetingen en uiterlijk

Kay staat op 5ft 5ins (1.65m), ze weegt ~117lbs of 53kgs; haar vitale statistieken zijn op dit moment onbekend, hoewel het duidelijk is dat ze een slank figuur heeft. Kay heeft lichtbruin haar en groene ogen.

Aanbevolen