Beroemdheden

Kayla Jones (Dancing Dolls) Wiki Bio, vermogen, leeftijd, lengte, echte naam

Wie is Kayla Jones?

Kayla werd geboren in Jackson, Mississippi, VS op 10 mei 1997, dus onder het sterrenbeeld Stier en met de Amerikaanse nationaliteit - ze is een danseres die erkenning kreeg nadat ze in de Dancing Dolls-show in 2008 verscheen, terwijl ze later hun assistent-coach werd .

Het vroege leven, onderwijs en carrière

Kayla's ouders zijn Tina Jones en Terrell Vaughn, en er wordt gezegd dat ze Kayla's danscarrière erg steunen - ze ontdekte voor het eerst dans toen ze twee jaar oud was en viel er meteen voor. Haar moeder was vroeger een geweldige danseres, dus Kayla erfde dat talent van haar – ze werd een deel van de Dansende poppen show toen ze nog maar 10 jaar oud was en naar de vijfde klas van de lagere school ging, terwijl ze later de eerste kapitein werd in de Bring It! laten zien. Zeven jaar op rij was Kayla de Grand Champion van de Bay Area Battle in de show. Haar moeder Tina werkt ook met Bring it!, en is daar de Head Mom die verantwoordelijk is voor het organiseren van feesten en andere evenementen.

Kayla werd tijdens de middelbare school gepest vanwege haar donkere huidskleur en omdat ze klein was, maar dat weerhield haar er niet van om te dansen, sterker nog, dansen hielp haar om de problemen in haar leven te bestrijden. Nadat Kayla was afgestudeerd aan de Callaway High School en niet langer deel kon uitmaken van Dancing Dolls, werd ze door coach Dianna uitgenodigd om als assistent-coach lid van het team te blijven, waar Kayla ja op zei - Mr. Torey werd ingehuurd om Kayla te assisteren totdat ze grip kreeg op de dingen.

Kayla had een broer genaamd Kaos die slechts twee dagen na zijn geboorte stierf.

Na het advies dat ze van Dianna kreeg, schreef Kayla zich in bij Grambling University, maar ze maakt nog steeds een groot deel uit van Bring It! en gaat met hen op tournee terwijl de laatste in 2018 was - een jaar daarvoor, in 2017, speelde ze een kleine rol in de Logan Paul Summer Saga tv-komedie miniserie die vijf afleveringen telt.

Dansstijl

Hoewel Kayla verklaarde dat ze verschillende soorten dans kan uitvoeren, geeft ze de voorkeur aan en is ze het beste in Hip Hop en Majorette - ze houdt niet van dansen op Lyrische en Jazz Funk-muziek en vermijdt het wanneer het mogelijk is.

Afbeeldingsbron

Breng het! TV series

Breng het! is een dansshow die voor het eerst werd uitgezonden in 2014, en is gericht op het dansteam van de Dancing Dolls-show - ze zijn een wedstrijdteam terwijl hun eigen dansstijl Hip-Hop Majorettes wordt genoemd. Lifetime is de producer van de show, terwijl mensen de show als levendig beschrijven en meisjes als leuk om naar te kijken. De hoofdcoach van de show heet Coach D en is erop gericht om de meisjes zo goed mogelijk te laten zijn in wat ze doen - ook al is dit een reality-dansshow, er is niet veel drama dat gewoonlijk wordt verwacht in dit soort serie. Als je graag naar danswedstrijden kijkt, zul je deze waarschijnlijk leuk vinden, omdat het anders is dan je gewend bent - het heeft een score van 6,6/10 op IMDB en telt 106 afleveringen.

Priveleven

Kayla is oud genoeg om te daten en gaat uit met haar vriendje Moe – het stel ging samen naar het bal, terwijl Moe haar ook een verrassingsbezoek bracht aan de Dancing Doll-show. Kayla heeft ook een hechte band met haar beste vriend Sunjai Williams, die haar partner is in de Bring It! serie.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hair n face biet

Een bericht gedeeld door Kayla Jones (@dat.dollkayla) op 18 december 2014 om 11:21 uur PST

Kayla's beste vriend Sunjai Williams

Het lijkt erop dat Sunjai een stuk populairder is dan Kayla - ze werd geboren op 9 februari 1997 onder het sterrenbeeld Waterman en is een danseres in The Dollhouse-fabriek. Haar ouders zijn Selena Johnson, een populaire danseres en reality-tv-ster, terwijl haar vader James J.J. Williams en is een ondernemer. Sunjai danst al sinds ze vijf werd en werd geïnspireerd door een zeer goede vriend van haar. Voordat ze deel ging uitmaken van de Dancing Dolls, was ze lid van de Jackson Stepperettes totdat haar coach met pensioen ging - zowel zij als Kayla verschenen vervolgens in de Bring It! laten zien. Sunjai's tweelingzusjes Star en Sky deden ook mee aan de serie na Kayla en haar.

Ook al zie je Sunjai veel tijdens de show, zij was eigenlijk degene die het minst danste. In juli 2016 kondigde het bedrijf Tonner-One World aan dat Sunjai een contract met hen had getekend en dat ze begonnen met het maken van The Sunjai Doll - een modepop die op Sunjai lijkt.

Ze verliet Bring It! na de voltooiing van het tweede seizoen, omdat ze ervoor koos om haar hbo-opleiding voort te zetten – maar ze heeft een miljoen volgers verzameld op haar officiële Instagram-account dat de naam draagt bad2thebone_3 , en heeft meer dan 1.400 foto's gepost.

Likes en hobby's

Kayla is een van de grootste liefhebbers van vanille-ijs en kan het op elk moment eten, ook in de winter. Ze houdt van kleding en geeft de voorkeur aan sportkleding in plaats van meisjesachtige dingen.

?? chocolade in het wit?

Gepost door Kayla Jones Aan woensdag 28 februari 2018

Uiterlijk en vermogen

Kayla is momenteel 21 jaar oud. Ze heeft lang bruin haar, bruine ogen, is 1,68 m lang en weegt ongeveer 64 kg.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt Kayla's huidige vermogen geschat op minder dan $ 500.000, maar het zal zeker stijgen omdat ze net begint met het opbouwen van haar carrière.

Aanwezigheid op sociale media

Kayla is behoorlijk actief op verschillende sociale-mediaplatforms - ze lanceerde haar Twitter-account in januari 2010 en heeft sindsdien bijna 500 volgers verzameld en meer dan 34.000 keer getweet. Ze heeft een Pictame account met meer dan 1.350 mensen die haar volgen terwijl ze ongeveer 300 keer heeft gepost – er is ook een fanpagina van haar op Facebook, gevolgd door meer dan 21.000 mensen.

Aanbevolen