Beroemdheden

Kaylin Garcia Wiki Biografie, leeftijd, vermogen, relaties, etniciteit

Kaylin Garcia Wiki Biografie

Kaylin werd geboren in Florida, VS op 10 november 1991, dus onder het sterrenbeeld Schorpioen en met de Amerikaanse nationaliteit, werd ze beroemd nadat ze verscheen in de Love & Hip Hop reality-tv-serie van VH1.

Bekijk dit bericht op Instagram

Alleen goede vibes @fashionnovacurve

Een bericht gedeeld door и Gαя ¢ ια (@kaylin_garcia) op 28 april 2019 om 17:54 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Kaylin groeide op in Florida met haar ouders en twee broers en zussen genaamd Simone en JP Garcia - ze praat zelden over haar familie omdat ze hun privacy op prijs stelt en daarom is er niets over hen bekend. Zij en haar broers en zussen zijn van Thaise en Puerto Ricaanse afkomst, aangezien een van hun ouders oorspronkelijk uit Thailand komt, terwijl de andere in Puerto Rico is geboren.

Kaylin zou tijdens haar jeugd verbaal en fysiek zijn misbruikt door haar moeder, en haar broers en zussen hebben hetzelfde meegemaakt: Kailyn vond troost in dansen terwijl ze balletlessen volgde. Ze ging naar het Robert Morgan Educational Center, maar het is niet bekend of ze haar opleiding heeft voortgezet nadat ze zich had ingeschreven.

Kaylin Garcia

Modellen- en danscarrière

Je kunt zeggen dat Kaylins voorbereidingen voor haar carrière begonnen toen ze nog een kind was, omdat ze op zeer jonge leeftijd begon met dansen en gedurende de jaren op haar middelbare school bleef trainen. Ze begon te verschijnen op tal van evenementen en wedstrijden als balletdanser, maar naarmate de tijd verstreek, raakte ze geïnteresseerd in zingen en begon ze uiteindelijk haar carrière op te bouwen in jazz- en hiphopmuziek. Tegelijkertijd volgde Kailyn lessen in Zumba-dansen en na een tijdje werd ze een gecertificeerde Zumba-instructeur.

Ze werd uitgenodigd als gastster in een paar shows toen ze werd opgemerkt door verschillende muziekproducenten, die besloten haar een kans te geven om samen te werken met enkele van de meest populaire rapartiesten, waaronder Birdman, Mystikal en Lil Wayne. Ze verscheen vervolgens in een aantal muziekvideo's, waaronder Roc, Red Bottoms en Original. Rond dezelfde tijd, in 2013 werd ze deelnemer aan de Love & Hip Hop reality-tv-show van VH1, waardoor ze meer fans kreeg - twee jaar daarna werd ze uitgenodigd om deel uit te maken van de reality-tv-show Couple Therapy, samen met haar nu ex-vriend Joe Budden.

Kaylin werkte ook als model en verscheen in verschillende commercials, terwijl de belangrijkste was toen ze poseerde voor Reebok. Het Juicy Magazine heeft Kaylin in 2013 uitgeroepen tot beste lichaam.

#FindTheRose ?? ? @rayan_shingai @findtherose Tag 5 vrienden om te zien of ze de roos kunnen vinden!!!

Gepost door De echte Kaylin Garcia Aan zaterdag 2 februari 2019

Persoonlijk leven en relaties

De eerste van Kaylin's vriendjes die het publiek kent, is de rapper Joe Budden - de twee begonnen te daten toen Kaylin 19 was, maar ze gingen uit elkaar na een paar maanden daten, hoewel ze later weer bij elkaar kwamen, maar nogmaals, het werkte niet uit. Kaylin verscheen op VLADTV om over haar relatie met Joe te praten, en verklaarde dat ze niets wist van zijn drugsproblemen - toen ze erachter kwam, probeerde ze hem te helpen clean te worden, maar het ging niet zoals ze had gehoopt. Ze gaf toe in het verleden ook drugs te hebben gebruikt, maar geen ernstige drugs die Joe gebruikte, waaronder cocaïne en dergelijke.

Het lijkt erop dat Kaylin iets met rappers heeft, aangezien ze een romantische relatie had met de rapper Salie de Tweeling – het paar leek samen gelukkig te zijn en verloofde zich, maar het ging niet goed, en uiteindelijk zeiden ze de verloving af en gingen hun eigen weg. De belangrijkste reden achter hun breuk was dat Sage Kaylin beschuldigde van vals spelen - ze ging opnieuw live op VLAD TV om te verklaren hoe ze nooit iemand zou bedriegen.

Kaylin lijkt momenteel single te zijn - ze is niet getrouwd en heeft geen kinderen. Het gerucht ging dat ze onlangs uit zou gaan met Tory Lanez, een Canadese rapper, maar de geruchten werden door beiden ontkend.

pic.twitter.com/NzOJcx6AaO

— Kaylin garcia (@Kaylin_Garcia) 26 april 2018

Likes en andere interesses

Als model besteedt Kaylin veel van haar tijd aan sporten en dansen - ze gaat meerdere keren per week naar de sportschool om in vorm te blijven, want dat is een noodzaak als ze modellenwerk wil blijven doen. Ze is een grote dierenvriend en heeft een kleine hond genaamd Papadapom . Ze vindt het heerlijk om buiten te zijn, vooral aan het water – aan een meer of op het strand. Er wordt gezegd dat ze een grote fan van waterpijp is.

Kaylin houdt niet van kleding dragen

Tijdens haar interview met The Jasmine Brand legde Kaylin uit dat ze zichzelf als een vrije geest beschouwt en ervan geniet om naakt te zijn, omdat ze heel goed in haar vel zit - ze heeft ook verklaard dat ze nooit kleding zou dragen als ze naakt mocht rondlopen .

Uiterlijk en vermogen

Kaylin is momenteel 27 jaar oud. Ze heeft lang krullend bruin haar dat ze blond verft, bruine ogen, is 1.57 m lang en weegt ongeveer 52 kg – ze heeft een kleine tatoeage op de pols van haar rechterhand. Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Kaylin geschat op meer dan $ 1 miljoen, en zou het uit verschillende bronnen ongeveer $ 250.000 per jaar verdienen.

Aanwezigheid op sociale media

Kaylin is behoorlijk actief op verschillende sociale-mediaplatforms - ze lanceerde haar Twitter-account in augustus 2009 en heeft tot nu toe meer dan 110.000 volgers verzameld en bijna 28.000 keer getweet. Haar Instagram account wordt gevolgd door bijna 850.000 mensen, terwijl ze meer dan 90 foto's heeft geüpload - ze heeft ook een Facebook-pagina getiteld The Real Kaylin Garcia, die wordt gevolgd door bijna 4.000 mensen.

Kaylin heeft ook haar eigen website waarop je haar foto's kunt zien, haar dansvideo's kunt bekijken en contact met haar kunt opnemen als je vragen of suggesties hebt.

Aanbevolen