Beroemdheden

KBubblez (Twitch-streamer) Wiki, leeftijd, vriendje, vermogen, Bio

Wie is KBubblez?

Ben je een fan van videogames en zoek je andere enthousiastelingen zoals jij? Zo ja, dan ben je zeker al bekend met KBubblez, die een Twitch-streamer is en vaak League of Legends, Overwatch, Hearthstone en andere games streamt, maar ook content uit haar echte leven. Ze heeft nu meer dan 100.000 volgers op haar officieel Twitch-kanaal .

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik ben op bananenschommel? ?

Een bericht gedeeld door Kailey (@kbubblezofficial) op 8 juli 2019 om 13:03 uur PDT

KBubblez Wiki: echte naam, leeftijd, jeugd en opleiding

Geboren als Kailey Hankins op 17 oktober 1998 in New Jersey, VS, is dit helaas alles wat we nu weten over KBubblez als het gaat om haar vroege leven. Ze heeft de namen van haar ouders en hun beroepen niet onthuld, noch of ze broers of zussen heeft of dat ze een alleenstaand kind is. Als het op haar opleiding aankomt, zit KBubblez momenteel aan een universiteit in New York, maar ze heeft niet gezegd welke.

KBubblez

Carrièrebegin

KBubblez was al op jonge leeftijd aangetrokken tot videogames en verbeterde haar spelvaardigheden gestaag, en toen ze eenmaal besefte dat ze kon profiteren van het spelen van games, begon ze haar Twitch-kanaal. Al in juli 2016 begon haar eerste stream en sindsdien is ze een ster geworden. Ze zou games als League of Legends (LoL) spelen en mensen naar haar kanaal lokken, geleidelijk populairder worden met nieuwe inhoud en verschillende games spelen, onder meer van Battle Royale, Overwatch, Fortnite en Hearthstone. Naast videogamestreams begon deze jonge ster ook livestreams van haar leven te maken, waardoor haar populariteit verder toenam.

Stijgen naar het sterrendom

KBubblez veranderde langzaam in een ster en met video's uit haar persoonlijke leven kocht ze de harten van duizenden mensen op internet. Het aantal van haar volgers nam toe en ze werd Twitch-partner zodra ze de 100.000 bereikte. Dat aantal blijft dagelijks groeien, en KBubbles – haar populairste streams hadden ongeveer 5.000 kijkers, terwijl haar meest bekeken video meer dan 755.000 views heeft, wat zeker heeft bijgedragen aan het vergroten van haar rijkdom. Een van haar vele video's werd behoorlijk populair - die waarin ze ruzie maakte met haar vader over enkele persoonlijke problemen, maar ook omdat ze zonder reden van Twitter werd verbannen.

KBubblez Netto waarde

$ 1 miljoen

KBubbles Persoonlijk leven, Daten, Vriendje

Ze had in het verleden een relatie, maar is nu single. Ze is behoorlijk dicht bij rapper Abreezy gegroeid, maar heeft verklaard dat ze gewoon vrienden zijn. We hopen dat KBubblez van gedachten zal veranderen en meer informatie over haar liefdesleven zal gaan delen, hoewel ze pas in juli 2019 Twitterde dat ze klaar om weer te daten .

oranje is mijn nieuwe favoriete kleur? pic.twitter.com/AfNHg2wpoB

— KBubblez (@kaileybubz) 23 juli 2019

KBubblez Social Media Aanwezigheid

Ze is onlangs een merkambassadeur voor GFuel geworden en is vaak te zien met reclame voor het merk op haar Instagram-pagina.

Je kunt KBubblez vinden op Twitter ook, waarop ze meer dan 15.000 volgers heeft, met wie ze gebeurtenissen uit haar persoonlijke leven heeft gedeeld, zoals: verhuizen naar een nieuw huis , naast tal van andere berichten.

Aanbevolen