Beroemdheden

Kelly Eden's Wiki Bio, leeftijd, breuk met verloofde, vriendje

Wie is Kelly Eden?

Kelly Eden werd geboren op 7 augustus 1989 in Colorado, VS, en is zowel een cosplayer als een alternatief model, vooral bekend van haar verschijning in verschillende alternatieve modebladen. waaronder Sinical, Tabu en Skin Art. Ze heeft ook een YouTube-kanaal dat honderdduizenden abonnees heeft gekregen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mijn picknickprinses-vibe opvoeren met deze #ginghamdress van @collectifclothing #toshiwatch #picnicprincess #bluehair #tattooedgirls #redlipstick? #nikkohurtadotattoo #zomerdag

Een bericht gedeeld door Kelly Eden (@kellyeden) op 19 juni 2019 om 17:42 PDT

Het vermogen van Kelly Eden

Hoe rijk is Kelly Eden? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door succes in haar verschillende activiteiten. Ze heeft online veel bekendheid gekregen, wat op haar beurt haar rijkdom aanzienlijk heeft vergroot. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven, onderwijs en carrièrebegin

Er is heel weinig bekend over Kelly's leven voordat ze beroemd werd, omdat ze niet veel details over haar familie en jeugd heeft gedeeld. Het is bekend dat ze de Denver School of the Arts (DSA), een openbare school gericht op zowel kunst als academici. Studenten die DSA volgen, worden vaak voorbereid op een carrière in de conservatoriumstudie, de kunsten en het hoger onderwijs. Ze hebben meer dan 11 kunst-majors, waaronder toneel & design, theater, dans & beweging, creatief schrijven, bands, beeldende kunst, vocale muziek, videofilmkunst, piano, orkest en gitaar.

Kelly Eden

Na haar toelating tot de middelbare school nam Kelly een ander pad dan andere studenten, terwijl ze zich concentreerde op het verkrijgen van een licentie voor het tatoeëren. Een tatoeëerder is iemand die permanente tatoeages aanbrengt die vaak worden gedaan via een salon, winkel of studio gericht op de kunst. Ze leren hun vak meestal onder een getrainde en ervaren mentor, doorlopen een stage voordat ze hun eigen licentie verwerven.

Modellencarrière

Het was tijdens deze periode dat ze werd ontdekt door een reeks fotografen die haar scoutten en haar uitnodigden om modellenwerk te doen. Sindsdien heeft ze veel modelleringsprojecten aangenomen, meestal voor alternatieve mode. De naam is afgeleid van het feit dat het los staat van commerciële mode en heeft specifieke subculturen die bij bijna iedereen bekend zijn, waaronder emo, hiphop, heavy metal, cyberpunk, Lolita en goth. Het is echter niet beperkt tot deze, aangezien alternatieve mode wordt gedefinieerd als mode die niet voldoet aan populaire stijltrends. Ze zijn meestal buitengewoon opvallend en meer artistiek dan praktisch.

Even naar AX. Ik zal er alleen zijn om het Rilakuma-café te bezoeken met mijn vriend @AzusaBarbie
Als je ons ziet, zeg hallo! Laten we een geheime handdruk bedenken? pic.twitter.com/1ZdDZxDZlR

- Kelly Eden (@kellyeden) 6 juli 2019

Enkele van de publicaties waarin ze te zien is geweest, zijn Sinical, Tabu en Skin Art, allemaal publicaties die inspelen op alternatieve modestijlen. Haar populariteit nam aanzienlijk toe en haar inspanningen moedigden haar ook aan om te gaan cosplayen. Cosplay - of kostuumspel - is een kunst waarbij deelnemers zich verkleden om een ​​specifiek personage uit de popcultuur te vertegenwoordigen, met bronnen zoals stripboeken, tekenfilms, anime, manga, videogames, televisieshows en live-actiefilms. Het begon als een hobby in de jaren negentig en is sindsdien een wijdverbreid fenomeen geworden in tal van landen.

Online inspanningen

Naast haar modellenwerk besloot Kelly haar bereik verder uit te breiden door haar tijd te investeren in verschillende populaire online websites, waaronder het starten van haar eigen kanaal op YouTube. Het is een website voor het delen van video's en de op één na populairste op internet volgens Alexa Internet. Het is een van de grootste bronnen van videomedia geworden, waaronder documentaires, clips van televisieshows, livestreams, videoblogs (vlogs), korte films en nog veel meer. Creators kunnen hun eigen inhoud uploaden en met video's kunnen inkomsten worden gegenereerd via het Google AdSense-programma.

Ze begon haar kanaal met het plaatsen van video's van haar cosplaying, waarbij ze naar verschillende cosplay-evenementen ging. Ze besloot toen om meer van haar leven te laten zien door middel van vlogs en beelden van zichzelf op populaire evenementen. Enkele van haar meest populaire video's zijn haar huistour, die vaak thema's bevat die vergelijkbaar zijn met haar modestijl. De afgelopen maanden heeft ze veel alternatieve schoonheidsgerelateerde inhoud geproduceerd, terwijl ze ook video's heeft gemaakt over enkele van haar recente interesses, waaronder videogames. Ze is dankzij haar werk naar verschillende locaties over de hele wereld gereisd en heeft meer dan 200.000 abonnees op haar kanaal gekregen.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Eden. Ze heeft verschillende foto's met mannen gepost, maar ze is niet romantisch met hen bezig omdat het haar vrienden of fotografen zijn. Ze houdt van reizen, videogames en verschillende andere iconen van de popcultuur. Ze houdt ook van Disney, anime en Pokémon.

Ik ben nu live! Link in bio! Ik heb 3 uur aan deze make-up besteed :)Twitch.tv/kellyedenofficial

Gepost door Kelly Eden Aan vrijdag 12 april 2019

Net als tal van modellen en cosplayers, is ze zeer actief online via accounts op verschillende grote sociale-mediawebsites. Haar Instagram-account heeft meer dan 270.000 volgers, waarop ze veel van haar dagelijkse inspanningen plaatst, waaronder vakantiereizen en fotoshoots. Onlangs bezocht ze Japan met een aantal van haar vrienden. Ze heeft ook een Twitter-account waarop ze meer dan 30.000 volgers heeft, die voornamelijk haar YouTube-inhoud promoot en op de site streamt. Ze publiceert ook enkele van haar gedachten en meningen over haar interesses, waaronder die over videogames. Ze heeft ook een Facebook-pagina, die meer dan 320.000 likes heeft en waarop ze foto's plaatst die zijn gemaakt van shoots. Ze had haar eigen persoonlijke website, maar die is niet meer actief omdat ze meer aandacht heeft besteed aan haar sociale media-accounts.

Aanbevolen