Beroemdheden

Kelly Frey (WTAE-TV) Wiki Bio, leeftijd, lengte, baby, echtgenoot, familie, salaris

Wie is Kelly Frey?

Kelly Frey werd geboren in 1974 in West Chester, Pennsylvania, VS, en is momenteel dus 44 jaar oud; de werkelijke geboortedatum is echter onbekend in de media. Ze is een televisiepersoonlijkheid, waarschijnlijk het best erkend voor haar werk in de functies van ochtendnieuwsanker en verslaggever bij WTAE-TV voor de show Pittsburgh's Action News 4 This Morning.

Gepost door Kelly Frey WTAE Aan vrijdag 3 mei 2019

Kelly Frey Netto waarde

Nettowaarde is meer dan $ 700.000; jaarsalaris is meer dan $ 90.000.

Het vroege leven en onderwijs

elly bracht haar jeugd door in West Chester, Pennsylvania, waar Kelly naar de Downingtown High School ging. Na haar toelatingsexamen schreef ze zich in aan de Universiteit van Pittsburgh, waar ze afstudeerde.

Kelly Frey

Carrièrebegin

Kelly raakte direct na het behalen van haar diploma betrokken bij de journalistiek. Dus begon ze haar carrière voort te zetten in de functie van verslaggever in de Hometown Cable, gevestigd in Monroe, Los Angeles, en droeg ze ook bij aan KTBS en KTVE Networks.

WTAE-TV-netwerk

Kelly trad in 2000 toe tot het aan ABC gelieerde televisiestation WTAE-TV Network. Sindsdien werkt ze als presentator en presentator voor de show Pittsburgh's Action News 4 This Morning van het kanaal.

Gediagnosticeerd met borstkanker en ziektetoestand

Eind januari 2017 vond Kelly Frey een knobbel waarna ze de eerste fase van borstkanker kreeg, die binnen een maand uitbreidde. Ze bevestigde haar toestand en deelde alle details van haar ziekte, en deelde vervolgens ook alles over het behandelingsproces via verschillende video's op haar officiële Facebook-account, evenals de foto's van zichzelf toen haar haar begon uit te vallen terwijl ze was verschillende cycli van chemotherapie ondergaan in het Hillman Cancer Center. Op 22 november 2017 deelde ze een live-video van haar operatie toen de artsen de knobbels verwijderden. Gelukkig heeft ze de strijd om het leven weten te winnen en is ze nu schijnbaar kankervrij.

Na het verslaan van borstkanker, was Kelly... genaamd de Pittsburgher van het Jaar door Pittsburgh Magazine in 2017 vanwege haar bewustwording van die ernstige ziekte. Ze werd ook geëerd met de 2018 Gracie Award van de Alliance for Women in Media Foundation.

Priveleven

Over haar persoonlijke leven gesproken, Kelly is sinds 2008 getrouwd met Jason Luhn. Haar man staat bekend als tankerpiloot, die werkt op Pittsburgh International Airport, evenals als luitenant-kolonel bij de Air National Guard. Kelly beviel in 2009 van hun eerste kind, een zoon genaamd Bennett Ryan; helaas werd hij gediagnosticeerd met een zeldzame hersenafwijking, Dandy-Walker en epilepsieziekten, maar chirurgie en behandeling hebben de problemen aanzienlijk verlicht. Ze hebben nu hun tweede kind verwelkomd, een dochter genaamd Marena Aubrey. De huidige woning van de familie is in Pittsburgh, Pennsylvania.

Uiterlijk en vitale statistieken

Kort blond haar en groen gekleurde ogen. Hoewel ze halverwege de veertig is, heeft ze een fit figuur; er is echter geen informatie in de media over haar lengte, gewicht en vitale statistieken.

Ik probeer stiekem een ​​foto te maken tijdens de verkeersongeval van Janelle! pic.twitter.com/HVOI32gjwT

— Kelly Frey (@Kelly_FreyWTAE) 14 september 2015

Aanbevolen