Journalisten

Kelly Nash (MLB) Wiki Biografie, Leeftijd, echtgenoot, doodstheorieën

Wie is Kelly Nash?

Kelly Nash is een Amerikaanse sportzender en verslaggever, die bekendheid verwierf door te werken voor het MLB (Major League Baseball) Network. Ze is te zien in verschillende shows op het netwerk, waaronder The Rundown, onder andere shows. Voor het MLB Network werkte Kelly onder meer voor Fox Sports Florida.

Dus, wil je meer te weten komen over Kelly Nash, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, terwijl we u kennis laten maken met deze prominente sportzender.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dus ik ben nu een soort actrice?… Minder dan 24 uur nadat ik getekend had met mijn geweldige acteermanager @kpa_talent, kreeg ik mijn allereerste acteerauditie, en op de een of andere manier kreeg mijn dramatische a$$ de rol. Tot ziens bij @HBO's 'Succession' seizoen 2. De serie begint vanavond!!!! Ik zal een kleine rol spelen. Bedankt voor de liefde en steun in dit nieuwe avontuur?. Ik ben benieuwd hoe het allemaal is afgelopen ahhhhhh. Ik stuur wat liefde hier naar @daniellelampo omdat ik in de vrieskou van januari naar mijn huis kwam om mijn make-up te doen voordat ik ging filmen, dus ik voelde me op mijn gemak met mijn look. En @brookenfletcher voor het delen van haar manager met mij, jij engel. En mijn nieuwe vriend @sharla_mcbride voor het tonen van de kneepjes op de set!!!

Een bericht gedeeld door Kelly nash (@kellynash) op 11 aug. 2019 om 18:06 PDT

Kelly Nash Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Kelly Nash werd geboren op 22 oktober 1990 in South Carolina, VS, en bracht haar jeugd door naast haar twee zussen, Kaitlyn en Carolyn. Kelly heeft echter geen informatie over haar ouders gedeeld, zoals hun namen en beroepen. Toen ze opgroeide, bezocht ze vaak verschillende sportevenementen met haar vader, waaronder honkbalwedstrijden, waardoor ze verliefd werd op het spel. Voor haar opleiding, toen ze de middelbare school afrondde, schreef Kelly zich in aan de Clemson University in South Carolina, waar ze een bachelor in Youth Development Leadership behaalde. Daarna schreef ze zich in aan de Universiteit van Miami, waar ze een master in Broadcast Journalism afrondde.

Carrièrebegin

Kelly maakte deel uit van het ACC Digital Network voor haar stage en diende als productie-assistent, waarna ze een officiële baanaanbieding ontving en onderdeel werd van ACC Digital Networks. Ze ging aan de slag als sportjournalist, terwijl ze ook interviews deed tijdens de show ACC Kickoff, die op zaterdag werd uitgezonden. Ze bleef tot 2013 twee jaar bij het netwerk, gedurende welke tijd ze ook bijdroeg aan de show ACC NOW.

Kelly nash

Nadat haar stint bij ACC Digital Network eindigde, werd ze een deel van Fox Sports Florida als nevenactiviteitverslaggever, en dankzij haar harde werk werd ze gerekruteerd door de Fox Sports Sun, voor de Tampa Bay Rays, Orlando Magic en Tampa Bay Lightning franchises, berichtgeving over nieuws en verhalen over de betreffende clubs.

Stijgen naar het sterrendom

In 2015 ontving ze een aanbod van MLB Network, en zonder enige aarzeling of twijfel accepteerde Kelly het en trad officieel toe tot een van de grootste sportnetwerken in de VS. Haar liefde voor honkbal maakte haar tot een van de sterren van het netwerk en binnen de kortste keren kreeg ze de co-hostrol voor de show The Rundown, elke weekdag, samen met Matt Yallof. Ze is ook te zien in de show Quick Pitch. Sinds ze lid is geworden van het MLB-netwerk, is Kelly een nationale ster geworden en haar betrokkenheid bij het netwerk heeft een aanzienlijk bedrag aan haar vermogen toegevoegd.

heilzaam

Gepost door Kelly nash Aan Donderdag 3 augustus 2017

Kelly Nash Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Kelly een van de meest populaire sportverslaggevers en -omroepen geworden, en haar succes heeft haar rijkdom aanzienlijk vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Kelly Nash is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Nash bijna $ 1 miljoen bedraagt, terwijl haar inkomen wordt geschat op minimaal $ 80.000 per jaar. Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Kelly Nash Persoonlijk leven, Huwelijk, Daten, Echtgenoot, Kinderen

Hoewel Kelly vrij open is als het gaat om haar professionele inspanningen, kunnen we niet hetzelfde zeggen als het gaat om haar liefdesleven. Deze jonge sterreporter heeft ervoor gekozen om te zwijgen als het gaat om haar persoonlijke zaken en voorlopig kunnen we alleen maar zeggen dat Kelly vrijgezel is en zich concentreert op haar opkomende carrière. Hopelijk begint ze meer informatie uit haar persoonlijke leven te delen.

Dood op een millimeter

Toen ze in 2013 voor de Fox Sports Sun werkte, deed ze een verslag van een wedstrijd in Tampa Bay Rays, en toen ze een selfie maakte in het Fenway Park, vloog er een bal op slechts een paar centimeter van haar hoofd. Als het haar had geraakt, zou de bal haar leven zeker in gevaar hebben gebracht. Gelukkig ging de bal langs haar heen.

Kelly Nash Internet Fame

In de loop der jaren is Kelly behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, met name Twitter en Instagram, hoewel ze ook op Facebook te vinden is. Haar officiële Twitter-pagina heeft meer dan 75.000 volgers en ze heeft haar populariteit erop gebruikt om haar nieuwste carrière-inspanningen te promoten. Ze is ook behoorlijk actief op Instagram , waarop ze iets meer dan 70.000 volgers heeft en ook haar meest recente carrièreprestaties heeft gedeeld. Je kunt Kelly vinden op Facebook ook, waarop ze ongeveer 10.000 volgers heeft.

Dus ik ben nu een actrice?.. Minder dan 24 uur nadat ik getekend had bij een waarnemend manager, kreeg ik mijn eerste acteerauditie ooit, en op de een of andere manier kreeg mijn dramatische a$$ de rol zonder acteerervaring. Zie je op @HBO ’s ‘Succession’ seizoen 2. Serie begint vanavond!!!! Ik zit in afleveringen 2 & 4:) pic.twitter.com/B3bZGbAnJJ

- Kelly Nash (@KellyNash) 12 augustus 2019

Dus, als je nog geen fan bent van deze succesvolle verslaggever, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Kelly Nash Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Weet je hoe lang Kelly Nash is en hoeveel ze weegt? Welnu, Kelly staat op 5ft 9ins, wat gelijk is aan 1,78m, terwijl ze ongeveer 127lbs of 58kgs weegt, en haar vitale statistieken zijn 37-24-35 inches. Ze heeft grijze ogen en bruin haar, hoewel het niet natuurlijk is, omdat ze het verft.

Aanbevolen