Acteurs

Kelly Stables (ook bekend als Melissa op 'Two and a Half Men') Wiki Bio, nettowaarde

Wie is Kelly Stables?

Kelly Stables werd geboren op 26 januari 1978 in St. Louis, Missouri, VS, en is een actrice, vooral bekend van haar rollen op televisie, zoals in Two and a Half Men, waarin ze het personage Melissa speelde. Ze verscheen ook in Superstore als Kelly en The Exes als Eden Konkler.

https://www.youtube.com/watch?v=aIYxCEt-OfA

De rijkdom van Kelly Stables

Hoe rijk is Kelly Stables? Vanaf begin 2019 schatten bronnen een nettowaarde van $ 3 miljoen, verdiend door een succesvolle acteercarrière. Ze heeft tijdens haar carrière ook toneelwerk, filmprojecten en stemacteren gedaan, en naarmate ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven, onderwijs en carrièrebegin

Kelly groeide op in St. Louis, maar er is weinig bekend over haar familie en haar jeugd, behalve dat ze naar de Lafayette High School ging, en gedurende haar tijd daar populair werd als cheerleader. Ze stond zelfs in een artikel in het tijdschrift American Cheerleader voordat ze zich inschreef bij Lafayette. Daarna schreef ze zich in aan de Universiteit van Missouri in Columbia, waar ze studeerde voor een graad in communicatie met de nadruk op televisie, en een minor in theatervoorstelling.

Na haar afstuderen begon ze haar carrière verscheen in een aantal toneelproducties, speelde de rol van Wendy in een productie van Peter Pan die is gebaseerd op het personage met dezelfde naam gecreëerd door romanschrijver JM Barrie, een jonge jongen die kan vliegen en nooit volwassen wordt, avonturen belevend in de mythische eiland Neverland. Ze verscheen ook in een productie van Doornroosje als het titelpersonage, dat is gebaseerd op het sprookje over een prinses, een slapende betovering en een prins.

Kelly Stables

Rise to Fame - The Ring

Kelly begon bekendheid te verwerven in Hollywood door haar filmwerk in De ring horrorfilmreeks, beginnend met een stuntdubbel voor Daveigh Chase in The Ring. De film is gebaseerd op de Japanse horrorfilm en de roman Ring, geschreven door Koji Suzuki; de film trok positieve recensies en werd een van de best scorende horror-remakes. Ze nam de rol van Samara Morgan over voor The Ring Two, het vervolg en de remake van de Japanse film Ringu, die weliswaar negatief werd onthaald, maar toch commercieel succesvol was.

Haar populariteit leidde ertoe dat ze in tijdschriften verscheen, en ze begon toen stemwerk te doen in W.I.T.C.H.. Ze had ook een rol in het General Hospital voordat ze verscheen in de pilot van The Grubbs. Tijdens het zesde seizoen van de show Twee en een halve man , begon ze te verschijnen als Alan Harper's receptioniste Melissa - de serie volgt een schrijver, zijn gespannen broer en de zoon van zijn broer terwijl ze gaan samenwonen, wat het leven van de schrijver compliceert. De show was zeer succesvol tijdens de hele run, ondanks problemen met ster Charlie Sheen en zijn drugsgebruik.

Voor goed (slecht) pic.twitter.com/LmOO2WHKzK

— Kelly Stables (@KellyStables) 23 april 2017

Recente projecten

Na in verschillende tv-shows en commercials te zijn verschenen, werd Kelly een co-ster van de show Romantically Challenged naast Alyssa Milano. Haar karakter wordt afgeschilderd als een seksexpert, die advies geeft als dat niet nodig is. De show werd echter al na vier afleveringen geannuleerd. In 2011 maakte ze een gastoptreden in Mad Love voordat ze een vaste rol kreeg in de sitcom getiteld The Exes, die drie gescheiden mannen volgt die in een appartement wonen dat eigendom is van hun echtscheidingsadvocaat. Ze bleef de hele serie van vier seizoenen bij de show, die eindigde in 2015. Een jaar later voegde ze zich bij de cast van de tv-show No Tomorrow, die is gebaseerd op de Braziliaanse serie Como Aproveitar o Fim do Mundo. De show werd uiteindelijk geannuleerd en een epiloog werd uitgebracht om de serie af te sluiten.

Een paar van haar nieuwste projecten omvatten een terugkerende rol tijdens het derde seizoen van de serie Superstore, waarin haar personage de love interest van Jonah Simms wordt. De show volgt een groep medewerkers die werken bij Cloud 9, een fictieve big-box-winkel in St. Louis, Missouri. Ze uitte ook het personage Arrowette in een aflevering van Young Justice, en had een rol in de film Horrible Bosses 2.

Bekijk dit bericht op Instagram

#gamechanger

Een bericht gedeeld door Kelly Stables (@kellystables) op 27 december 2018 om 10:59 uur PST

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Stables in 2005 met Kurt Patino trouwde - hun huwelijk werd aangekondigd na de release van de film The Ring Two. Ze hebben samen twee kinderen, waarbij haar eerste zwangerschap wordt geschreven in het tweede seizoen van de show The Exes. In een interview zei ze dat ze van showdeuntjes houdt en dat haar eerste baan in de entertainmentindustrie als figurant was in 2001's Planet of the Apes, waarin ze werd ontdekt, en leidde tot haar werk in The Ring. Ze zei ook dat ze nog steeds van theater houdt, en tijdens haar jeugd was het de vorm van entertainment in St. Louis. In dat opzicht zei ze dat sitcoms dezelfde sfeer hebben vanwege het feit dat ze een live publiek hebben, en dat ze ervan geniet om voor een menigte op te treden.

Net als tal van actrices, is ze zeer actief online via accounts op grote sociale-mediawebsites zoals Instagram, Twitter en Facebook. Haar accounts tonen vaak foto's van haar familie, samen met een paar throwback-foto's. Ze gebruikt haar accounts om een ​​deel van haar recente werk te promoten en deelt ook haar dagelijkse gedachten. Haar posts liggen vaak weken uit elkaar, afhankelijk van of ze al dan niet bezig is met haar werk.

Aanbevolen