Journalisten

Kelsey Wingert Wiki Biografie, echtgenoot, vermogen, familie, kinderen

Kelsey Wingert Wiki en biografie

Kelsey Wingert werd geboren op 20 juni 1992 in Sugarland, Texas, VS, wat betekent dat ze 27 jaar oud is en haar sterrenbeeld Tweelingen is. Kelsey, wiens nationaliteit Amerikaans is, is vooral bekend als sportjournalist die werkt voor Fox Sports South. Omdat ze succesvol was op dat gebied, kreeg Kelsey erkenning bij het publiek, wat ook enkele vragen oproept over haar relatiestatus en vroege leven, en daar zullen we het in het artikel over hebben.

Ik heb me goed geamuseerd bij @BrawlforaCause gisteravond bij MBS! Zo'n unieke manier om zoveel verschillende organisaties bewust te maken. pic.twitter.com/KSjkfLamOk

— Kelsey Wingert (@KelsWingert) 19 februari 2018

Netto waarde

Dus hoe rijk is Kelsey Wingert vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze sportjournalist een vermogen van meer dan $ 500.000, waarbij haar vermogen is opgebouwd uit haar carrière in het eerder genoemde veld. Ze heeft echter niet gesproken over haar bezittingen, zoals voertuigen en huizen, maar ze lijkt financieel voor zichzelf te kunnen zorgen.

Etniciteit en achtergrond

Over haar etniciteit gesproken, Wingert is blank en heeft blond haar en blauwe ogen, wat bij haar huidskleur past. Afgaande op de foto's die op internet beschikbaar zijn, heeft Kelsey een fit figuur en zorgt ze goed voor haar uiterlijk, wat aangeeft dat ze tijd en moeite in haar uiterlijk steekt. Wat haar opleiding betreft, was Kelsey een student aan de Louisiana State University (LSU), waar ze afstudeerde met een BA in journalistiek.

Kelsey Wingert

Sociale media

Wingert zit op het gebied van entertainment, wat natuurlijk betekent dat ze actief is op sociale media, die ze gebruikt om haar werk te promoten en om met haar fans te communiceren. Kelsey heeft Twitter- en Instagram-accounts en wordt gevolgd door 67.000 mensen op de eerste en 42.000 op de laatste. Sommige van haar laatste berichten op Twitter bevatten een Tweet waarin wordt gelezen dat Rockies niet wordt meegesleurd door de #Nats. De voorsprong van #Braves in NL East is nu 4,5 wedstrijden, met zes grote wedstrijden voor de boeg, te beginnen met de Phillies morgen. De Nats zullen de Dodgers ontvangen voordat Atlanta maandag naar DC gaat, waarin ze sprak over het Colorado Rockies-honkbalteam. Daarnaast deelt Kelsey vaak foto's en video's van honkbalvernieuwingen.

Instagram

Kelsey aandelen foto's uit haar privéleven op Instagram, waardoor haar fans een kijkje achter de schermen kunnen nemen. Ze heeft onlangs een foto van zichzelf gepost, met het bijschrift Buckle up, mensen. De tweede seizoenshelft is aangebroken en dit team gaat van start. Een doel. Haar fans leken er dol op te zijn, want ze lieten lieve berichten achter en complimenteerden Wingert met haar uiterlijk. Ze deelde ook een foto van zichzelf waarop ze haar verjaardagstaart aan het snijden was, en voegde eraan toe dat 27 zijn geweldig voelt.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik wil het, ik heb het ??‍♀️ nog een slay job door @theblondesalon ❤️

Een bericht gedeeld door Kelsey Wingert (@kelswingert) op 30 mei 2019 om 18:40 PDT

Relatie status

Ondanks dat ze een publiek figuur is, geeft Kelsey er de voorkeur aan om sommige dingen achter de gesloten deuren te houden, waaronder ook haar relatiestatus en datinggeschiedenis. Dit bracht velen ertoe te geloven dat ze single is, maar we weten het niet zeker. Het enige dat telt is dat ze gelukkig is. Naar verluidt is ze nooit getrouwd geweest en heeft ze geen kinderen, maar wie weet wat de toekomst voor haar in petto heeft.

Carrière

Kelsey begon haar carrière in 2001 , werkte voor TigerTV, en vertrok na twee jaar om voor een paar maanden bij KPRC-TV in Houston, Texas te gaan werken. Daarna was Wingert assistent van het SEC Network. In die functie assisteerde ze de crew van SEC Network en ESPN bij hun shoots en promo's bij de voetbalwedstrijd LSU vs. Florida. In september 2013 begon ze te werken als nevenactiviteitverslaggever voor de Durham-school, waar ze uiteindelijk drie maanden doorbracht voordat ze naar Louisiana verhuisde om voor het NFHS-netwerk te werken en commentaar te leveren voor een live-uitzending. In 2012 werkte Kelsey als PR-voorzitter voor haar studentenvereniging, waar ze lokale media op de hoogte hield van Delta Zeta Sigma-evenementen en hun Facebook- en Twitter-accounts beheerde. In februari 2014 werkte ze korte tijd voor ESPN, waar ze de producenten en verslaggevers assisteerde tijdens de landelijke verslaggeving van de signeerdag.

In maart van datzelfde jaar trad ze toe tot Cox Sports Television, waar ze nog steeds werkt, als nevenactiviteitverslaggever voor de CST-uitzendingen, en verslag doet van middelbare school, universiteit en professionele sporten. Ze bleef hard werken en begon in 2015 voor Fox Sports Southwest te werken als veldreporter voor de LHSAA Softbal- en Honkbalkampioenschappen, en in juli van datzelfde jaar begon ze aan weer een prominente carrièrereis, toen ze sportdirecteur werd voor KALB-TV . Over het algemeen heeft Kelsey zijn vruchten afgeworpen om een ​​hardwerkende jongedame te zijn, omdat ze erkenning kreeg en beter bekend werd in de media, en we zijn er zeker van dat er meer voor haar zal komen.

Youtube

Kelsey is ook te zien op YouTube, aangezien ze te zien was in tal van video's, zoals Kelsey Wingert Red Mini Dress (FOX Sports), Kelsey Wingert (FOX Sports) - 28-02-2018 en Hot Blonde Kelsey Wingert (FOX Sports) .

Aanbevolen