Journalisten

Ken Dilanian (NBC News) Wiki, leeftijd, echtgenote, etniciteit, familie, kinderen

Ken Dilanian (NBC News) Wiki Bio

Ken Dilanian werd geboren onder het teken Stier op 19 mei 1967 in East Longmeadow, Massachusetts, VS, en heeft dus de Amerikaanse nationaliteit. Hij is populair vanwege zijn carrière als journalist en gastheer, vooral als hij werkt voor NBC Nieuws .

Jeugd en onderwijs

Ken raakte al op zeer jonge leeftijd gefascineerd door nieuws en journalistiek - zodra hij hoorde op welk tijdstip CNN, BBC en NBC hun nieuwsprogramma's vertoonden, ging hij voor de tv zitten en wachtte nieuwsgierig af om ze allemaal te bekijken. Hij besloot dat het iets was dat hij wilde doen, de wereld op de hoogte brengen van al het laatste nieuws, en misschien degene zijn die de wereld zou veranderen.

... hoe routine dit is geworden, hoe onopvallend. Het was niet eens, technisch gezien, zo moeilijk, @KenDilanian beschrijft hoe de Soleimani-staking plaatsvond en hoe eenvoudig technologie het heeft gemaakt om stakingen uit te voeren pic.twitter.com/t6txmnchmN

- Kasie DC (@KasieDC) 13 januari 2020

Zijn ouders werden zich bewust van zijn passie en waren er om hem te steunen wanneer hij die het meest nodig had. Hij praat meestal niet over zijn ouders, omdat hij hun privacy waardeert, maar soms zegt hij hoe dankbaar hij hen is, in een poging hem te motiveren wanneer hij het gevoel had te stoppen. Hij heeft niet gesproken over het hebben van broers en zussen, daarom wordt hij als enig kind beschouwd.

Nadat hij was afgestudeerd aan de middelbare school, schreef Ken zich in aan het Williams College, Massachusetts, en studeerde in 1991 af met een bachelordiploma in politieke wetenschappen en geschiedenis.

Carrière van een verslaggever

Ken begon zijn carrière niet zodra hij afstudeerde aan het Williams College, en het is niet bekend wat hij deed in die zes jaar voordat hij voor de Philadelphia Inquirer begon te werken als hun correspondent, onderzoeks- en politiek verslaggever in Rome. Hij maakte 10 jaar deel uit van hun team en deed verslag van de oorlog in Irak vanuit Bagdad als onafhankelijk verslaggever – hij werkte ook aan immigratie, terrorisme en sociale trends in Europa. Ken werkte ook in het stadhuis van Philadelphia en het Pennsylvania State House, en won de Casey-medaille voor verdienstelijke journalistiek in 2007, na zijn serie over sterfgevallen door kinderwelzijn, heeft hij ook verschillende andere staatsprijzen gewonnen voor series die hij heeft gemaakt over misstanden bij begeleid wonen.

In januari 2007 verliet Ken de Philadelphia Inquirer en nam twee maanden vrij voordat hij voor USA Today begon te werken als correspondent van het ministerie van Buitenlandse Zaken en congres, en onderzoeksverslaggever. Hij bracht meer dan drie jaar met hen door terwijl hij verslag deed van het congres, de presidentiële campagne van 2008, het ministerie van Buitenlandse Zaken en het buitenlands beleid.

Van april 2010 tot mei 2014 werkte Ken voor The Los Angeles Times als correspondent voor de nationale veiligheid en deed hij verslag van de inlichtingengemeenschap in The Times Washington Bureau. Daarna werkte hij van mei 2014 tot januari 2016 voor Associated Press in het Washington-bureau als schrijver van inlichtingendiensten, waarbij hij verslag deed van de inlichtingengemeenschap.

Daarna begon Ken in januari 2016 voor NBC News te werken en maakt sindsdien deel uit van hun team - hij dient als hun inlichtingen- en nationale veiligheidsverslaggever in de onderzoekseenheid en werd dankzij deze baan populair op internet. Het lijkt er niet op dat Ken van plan is om naar een ander netwerk van NBC News te verhuizen, want het krijgen van deze baan was voor hem een ​​droom die uitkwam.

NBC Nieuws

NBC News is de dochteronderneming van het populaire Amerikaanse tv-omroepnetwerk NBC, dat wordt geëxploiteerd door NBCUniversal Broadcast, Cable, Sports and News, dat onderdeel is van NBCUniversal. Het programma werd gelanceerd op 21 februari 1940, de huidige president is Noah Oppenheim en het kantoor bevindt zich in New York City in het Rockefeller Center.

Bekijk dit bericht op Instagram

We zijn meer dan verheugd om aan te kondigen dat de @msnbc & @nbcnews-crew zich over minder dan twee weken bij ons zal voegen voor #Politicon2018! ❗️#LawrenceODonnell @lastwordmsnbc, @joyannreid, @arimelber, @kasie, @jacobsoboroff, @gadinbc, @morgankradford, #KenDilanian en @richardlui zullen Democracy Village overnemen voor een reeks live panels, gesprekken en vragen en antwoorden. Koop je tickets via de link in onze bio!

Een bericht gedeeld door politiek (@politicon) op 9 oktober 2018 om 8:46 uur PDT

NBC Nightly News wordt beheerd door NBC News en is de best beoordeelde journaaluitzending in de VS, terwijl NBC News ook het zondagochtendprogramma Meet The Press verzorgt, de langstlopende tv-serie in de geschiedenis van de VS. NBC News exploiteert ook het MSNBC-kabelnieuwsnetwerk, dat 24 uur per dag wordt uitgezonden - in 2017 kocht NBC News 25% van Euronews, het Europese nieuwsnetwerk dat ook 24 uur per dag wordt uitgezonden.

Persoonlijk leven en relaties

Ken is erg geheimzinnig als het gaat om zijn liefdesleven, omdat hij niet veel over zijn vroegere en huidige zaken met het publiek heeft gedeeld.

Het is echter bekend dat Ken een getrouwde man is, aangezien hij af en toe foto's van zijn familie op zijn Facebook-account plaatst. Zijn vrouw lijkt Aziatisch te zijn, en ze hebben samen twee jongens waarvan de namen niet bekend zijn. Zijn fans hebben verklaard dat ze begonnen te daten op de universiteit en daarom nu al bijna 30 jaar samen zijn, maar Ken heeft geen commentaar gegeven of details gedeeld. Er zijn geen geruchten of controverses rond zijn liefdesleven - Ken is een erg drukke man die waarschijnlijk geen tijd heeft voor andere vrouwen dan zijn vrouw.

Gepost door Ken Dilanian Aan Donderdag 27 juli 2017

Dit is Kens enige huwelijk en hij heeft geen kinderen uit eerdere relaties.

Hobby's en andere interesses

Ken's grootste passie is rapporteren en de wereld helpen een betere en veiligere plek te worden om in te leven door dingen aan de kaak te stellen die illegaal of gewoon niet goed zijn. Rapporteren is iets wat hij het liefste doet, maar Ken heeft ook andere interesses. Ken was een zeer sportief persoon in die jaren die hij op de universiteit doorbracht terwijl hij volleybal speelde en er erg goed in was, maar hij moest een keuze maken tussen volleybal en verslaglegging en het is vrij duidelijk wat zijn keuze was.

Hij heeft meestal niet veel vrije tijd omdat er altijd projecten zijn waaraan hij werkt, maar hij brengt zijn vrije tijd vooral door met zijn vrouw en hun twee jongens – ze gaan wandelen in parken, kijken samen tv en hebben diner in een nabijgelegen restaurant. Ken is niet zo dol op films kijken, omdat hij denkt dat het veel tijd kost die hij aan productief zou kunnen besteden, en hij is ook niet zo'n liefhebber van dieren.

Uiterlijk en vermogen

Ken is 52 jaar oud. Hij heeft lichtbruin haar en ogen, is 1,82 m lang en weegt ongeveer 95 kg. Hij heeft geen tatoeages of piercings omdat hij ze niet leuk vindt, en ze zijn niet iets dat verslaggevers zouden moeten hebben.

Ken Dilanian

Bobby Lee broer

Volgens gezaghebbende bronnen wordt zijn vermogen vanaf begin 2020 geschat op meer dan $ 1,5 miljoen, en neemt het gestaag toe dankzij zijn werk voor NBC News.

Aanwezigheid op sociale media

Ken is min of meer actief op de populaire social media platforms – ‘meer’ omdat hij erg actief is op Twitter en Facebook, en ‘minder’ omdat hij geen Instagram-account heeft.

Ken lanceerde zijn Twitter account in juni 2011 en heeft meer dan 22.500 keer getweet. Hij is ook erg actief op zijn Facebook-account, maar lijkt het vooral te gebruiken om in contact te blijven met zijn vrienden en familie.

Aanbevolen