Beroemde Echtgenoten

Kendall Levin WikiBio. Waar is de ex-vrouw van Mark Levin vandaag?

Wie is Kendall Levin?

Kendall Levin werd geboren in Amerikaans Samoa, VS, en is een liefdadigheidswerker, vooral bekend als de ex-vrouw van radiopersoonlijkheid Mark Levin, die bekend staat om zijn syndicaatsprogramma getiteld The Mark Levin Show. Haar man is populair geworden door zijn commentaar dat voornamelijk bestaat uit felle kritiek op de Democraten.

'Sta standvastig, en je zult het leven winnen.' Lukas 21:19

Gepost door Kendall Levin Aan Donderdag 28 juni 2018

Het vermogen van Kendall Levin

Hoe rijk is Kendall Levin? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 500.000, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Haar vermogen is aanzienlijk verhoogd dankzij haar omgang met en scheiding van haar ex-man, die een vermogen heeft dat geschat wordt op meer dan $ 5 miljoen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Vroege leven en carrière

Er is heel weinig bekend over het leven van Kendall vóór haar huwelijk met Mark Levin. Ze groeide op in Amerikaans-Samoa, maar er is geen informatie beschikbaar over haar leven daar, met betrekking tot haar jeugd, familie en opleiding. Ze genoot nooit echt van de roem, zelfs niet nadat ze met een prominente persoonlijkheid was getrouwd, en gaf er de voorkeur aan voor zichzelf te blijven en weg te blijven van de media.

Kendall Levin

coby bell netto waard

Tijdens hun tijd samen gebruikte ze hun familiebanden, rijkdom en verenigingen om haar focus te verleggen naar meer liefdadigheidswerk. Ze was betrokken bij veel liefdadigheidsactiviteiten, maar verscheen ook in de korte film getiteld Gewoon Me-A-PSA zijn . De film werd uitgebracht in 2011 en volgt het verhaal van een jong meisje dat verbaal wordt misbruikt door een groep kinderen omdat ze zichzelf is. Ze krijgt dan de keuze om zich bij de groep aan te sluiten of te proberen een verschil te maken. Afgezien van die korte film, zijn details over haar liefdadigheidswerk schaars, en in overeenstemming met haar standpunt over privacy, heeft ze er niet veel over gedeeld.

Echtgenoot – Mark Levin

markering is van joodse afkomst en begon, na het behalen van een graad in de rechten, in 1981 te dienen als adviseur van het kabinet van Ronald Reagan. Dit leidde er uiteindelijk toe dat hij aan de slag ging als stafchef van procureur-generaal Edwin Meese, en hij diende ook als plaatsvervangend assistent secretaris voor basis- en secundair onderwijs bij het Amerikaanse ministerie van Onderwijs. Hij oefende ook de wet uit en deed liefdadigheidswerk in zijn vrije tijd. Zijn omroepcarrière begon toen hij als gast werd uitgenodigd voor conservatieve praatprogramma's op de radio.

Hij leverde regelmatig bijdragen aan The Rush Limbaugh Show en The Sean Hannity Show, en kreeg uiteindelijk vanaf 2002 zijn eigen radioslot aangeboden op ABC. Vier jaar na zijn laten zien begon, werd het nationaal uitgezonden.

Hij schreef ook het boek Men in Black: How The Supreme Court is Destroying America, schreef vervolgens een non-fictiewerk en zijn boek uit 2009 getiteld Liberty and Tyranny: A Conservative Manifesto werd een bestseller in de New York Times. Hij blijft regelmatig boeken uitgeven, vaak met zijn politieke opvattingen.

Mark Levins politieke opvattingen

Uit een onderzoek dat naar opruiende discours op radio en televisie probeerde te kijken, bleek dat Mark degene was die het meest verontwaardigde spraak of gedrag gebruikte. Politicologen hebben hem een ​​van de meest populaire rechtse gastheren genoemd die hielpen bij het legitimeren van het gebruik van onbeschaafd discours. Hij was zeer kritisch over voormalig president Obama en senator Bernie Sanders, waarbij hij vaak vernederende woorden gebruikte om hen te beschrijven. Hij heeft ook kritiek geuit op Republikeinen zoals John McCain, Lindsey Graham en Paul Ryan.

Hier zijn alle interviews die ik heb gevoerd met mijn geweldige gasten uit Israël! https://t.co/Ufg9nsliUy

— Mark R. Levin (@marklevinshow) 4 juli 2019

Tijdens de 2016 Republikeinse presidentiële nominatie, onderschreef hij Ted Cruz. Later zou hij verklaren dat hij op Donald Trump zou stemmen, ondanks dat hij aanvankelijk in een kamp zat dat een hekel had aan Trump. Later verklaarde hij dat hij niet aansprakelijk is voor domme dingen die de surrogaten van Trump en Trump zeggen. Hij staat zijn hele leven aan de kant van de Republikeinen en beweerde zelfs dat de beschuldigingen van belemmering van de rechtsgang en de onderzoeken naar Russische inmenging tijdens de verkiezingen van 2016 in de Verenigde Staten allemaal een voortdurende staatsgreep waren tegen het presidentschap van Trump, georganiseerd door loyalisten van Obama. Hij heeft ook voormalig president Obama de schuld gegeven van de ebolacrisis, en zelfs verklaard dat hij erop uit was om Israël te vernietigen.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Kendall meer dan twee decennia getrouwd was met Mark Levin, hoewel het publiek ondanks al die tijd samen nooit echt veel wist over hun relatie of hun huwelijk. Er zijn slechts een paar foto's van haar online beschikbaar, maar het is bekend dat ze samen twee kinderen hebben. Het is waarschijnlijk dat de twee politieke opvattingen deelden, aangezien ze het grootste deel van hun huwelijk goed met elkaar konden opschieten. Ergens tussen 2014 en 2016 vond hun scheiding echter plaats, waarover nooit publiekelijk is gesproken. Het enige dat werd gezegd, was dat de scheiding tussen de twee in der minne verliep.

Bekijk dit bericht op Instagram

Fijne zomervakantie ️

Een bericht gedeeld door Kendall Levin (@thekendalllevin) op 23 mei 2019 om 15:47 PDT

Een van de redenen waarom er heel weinig informatie over haar is, is het ontbreken van een sterke online aanwezigheid. Ze heeft geen accounts op een van de grote sociale-mediawebsites zoals Facebook, Instagram en Twitter. Er zijn talloze andere mensen die populair zijn en dezelfde naam als de hare delen, maar op geen enkele manier aan haar verwant zijn. Hetzelfde kan niet gezegd worden van haar voormalige echtgenoot, die net als veel andere radiopersoonlijkheden erg actief is op sociale media, voornamelijk om zijn werk te promoten.

Aanbevolen