Beroemdheden

Kendrick Lamar's vriendin Whitney Alford Wiki Bio, leeftijd, ouders, etniciteit

Wie is Whitney Alford?

Whitney Alford werd geboren op 12 mei 1986 in Compton, Californië, VS, en is een visagist en een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, maar waarschijnlijk het best bekend als de verloofde van rapper Kendrick Lamar. Haar verloofde is een multi-Grammy Award-winnende artiest en de twee kennen elkaar al sinds ze kinderen waren.

Bekijk dit bericht op Instagram

Deze nagels zijn juwelen, geen gereedschappen. . . Tenzij je me dwarszit? Volgen ?? @beautylane?: Ik? : @parsons ??: @damn_gynna Model: Ik

Een bericht gedeeld door Whitney Alford (@blushedbywhit) op 30 oktober 2018 om 12:06 PDT

De rijkdom van Whitney Alford

Wie is Whitney Alford? Vanaf begin 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 400.000, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Haar rijkdom is ook aanzienlijk toegenomen dankzij het succes van Lamar, die een vermogen heeft dat geschat wordt op meer dan $ 18 miljoen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven, onderwijs en ontmoeting Kendrick Lamar

Whitney is van Afro-Amerikaanse afkomst en haar moeder was biraciaal, hoewel details over haar afkomst niet zijn gedeeld. Van jongs af aan groeide ze op met de sterke hiphopcultuur in Compton, waarvan bekend is dat ze talloze bekende artiesten heeft voortgebracht die de muziekindustrie hebben beïnvloed, waaronder Dr Dre en Ice Cube.

Compton staat echter ook bekend om de misdaad en het geweld in het gebied, berucht om het geweld van bendes, maar er zijn ook veel gezinnen in armoede uit het gebied gekomen. Volgens verschillende bronnen ontmoette Whitney Lamar terwijl ze allebei naar de Centennial High School gingen - Lamars eigen vader was betrokken bij een bende genaamd de Gangster Disciples, terwijl andere familieleden banden hadden met de Bloods. Desondanks ontwikkelden de twee een sterke vriendschap en begonnen na enkele maanden met daten.

Whitney Alford

Verloofde – Kendrick Lamar

Kendrick Lamar wordt beschouwd als een van de meest succesvolle en bekwame hiphopartiesten van zijn generatie. Hij begon zijn carrière onder de artiestennaam K-Dot en bracht een solo-mixtape uit waarmee hij de aandacht trok van het onafhankelijke platenlabel Top Dawg Entertainment (TDE). In 2010 kwam de eerste retail-release Overly Dedicated uit, die hem erkenning begon te bezorgen, en zijn eerste album Section.80 zou hem een ​​sterke online aanhang opleveren en hem in staat stellen samen te werken met spraakmakende hiphopartiesten zoals Snoop Dogg en Busta Rijmt.

In 2012 bracht hij zijn debuutalbum Good Kid, M.A.A.D City uit, dat lovende kritieken kreeg, en het debuteerde op de tweede plaats van de Amerikaanse Billboard 200, dat uiteindelijk platina werd gecertificeerd door de RIAA en verschillende hits bevat zoals Poetic Justice. Zijn derde album getiteld To Pimp a Butterfly bevatte verschillende elementen van spoken word, funk en jazz, en won een Grammy Award. Zijn laatste release is het album Damn, met daarop de single Humble, en dat de top van de Amerikaanse Billboard Hot 100-hitlijst bereikte. Zijn vierde album was het eerste niet-klassieke en niet-jazzalbum ooit. toegekend de Pulitzerprijs voor muziek. . Hij is ook lid van de West Coast hiphopgroep genaamd Black Hippy.

Londen. 7/2 @BSTHydePark https://t.co/0gVYPdS18g pic.twitter.com/mEcFS4pSDO

— Kendrick Lamar (@kendricklamar) 25 juni 2016

Relatie en huwelijk

Alford heeft Lamar's carrière zeer gesteund, omdat hij daar was geweest sinds het begin . Hij zei dat ze bij hem is geweest door zijn jarenlange strijd en zijn uiteindelijke succes. Lamar heeft een hekel aan de manier waarop de samenleving zijn partner als een metgezel heeft genoemd, omdat hij haar ziet als zijn beste vriend en iemand met wie hij zijn angsten kan delen. In 2015 werd ze gezien met een zeer dure ring, wat leidde tot speculatie dat de twee verloofd zijn. Later bevestigde hij dat ze verloofd waren via het radioprogramma The Breakfast Club dat werd uitgezonden via Power 105.1

Er waren ook geruchten dat ze zwanger was, maar dat is niet bevestigd. De verloving heeft een beetje controverse veroorzaakt, aangezien sommige activisten met een donkere huidskleur in opstand kwamen tegen Lamar en zijn beslissing om met een biraciale vrouw te trouwen, maar die slechts een beetje grip kreeg, waarbij veel fans erop wezen dat Whitney zich altijd als zwart heeft geïdentificeerd, eigenlijk driekwart qua afkomst.

Huidige inspanningen en geloof

Hoewel er heel weinig bekend is over Whitney's inspanningen, omdat het altijd overschaduwd is door de carrière van haar verloofde, is het bekend dat ze als visagist werkt. Ze is ook een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, wat een andere term is voor een schoonheidsspecialiste. Een van de redenen waarom er heel weinig informatie is over haar vroegere en huidige leven, is te wijten aan het ontbreken van een online aanwezigheid of account. geassocieerd met een van de belangrijkste sociale media-websites. Het is bekend dat het paar zwijgt over de details van hun relatie en het liever buiten de media-aandacht houdt. Desondanks zijn de twee altijd samen in het openbaar gezien, omdat ze hem tijdens zijn verschillende evenementen heeft gesteund en er was toen hij zijn lofbetuigingen ontving.

Ze staat ook bekend als een christen, omdat haar partner een vrome is, die altijd openhartig is geweest over zijn geloof. Kendrick zei dat hij zich bekeerde tot het christendom na de dood van zijn vriend, en noemt zijn overtuigingen de reden voor zijn succes en voor de verlossing van een leven van misdaad in Compton. Hij gelooft dat zijn carrière goddelijk geïnspireerd is - het is bekend dat zijn muziekreleases onderwerpen bevatten met betrekking tot religie en strijd.

Aanbevolen