Journalisten

Kerith Burke Wiki Biografie, leeftijd, lengte, echtgenoot, moeder, lichaam

Wie is Kerith Burke?

Kerith Burke werd geboren op 23 februari 1983, net buiten Seattle, de staat Washington, VS, en is een sportjournalist, vooral bekend van haar werk bij NBC Sports als nevenactiviteitverslaggever. Ze heeft ook als presentatrice gewerkt en is een van de meer erkende omroepen voor het team van de National Basketball Association (NBA), de Golden State Warriors.

De rijkdom van Kerith Burke

Hoe rijk is Kerith Burke? Vanaf medio 2020 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 300.000, verdiend door een succesvolle carrière in sportuitzendingen van de afgelopen 15 jaar.

Bekijk dit bericht op Instagram

Coltrui betekent warm. Ik wil me soms in een jasje melden?

Een bericht gedeeld door Kerith Burke (@warriorskerith) op 14 januari 2020 om 21:03 uur PST

Ze heeft ook voor andere bedrijven gewerkt, hoewel ze naam maakte als onderdeel van de National Broadcasting Corporation (NBC). Haar carrière voortzetten betekent dat haar vermogen zeker zal toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Keriths jeugd was gevuld met reizen, omdat haar familie verbonden was met het Amerikaanse leger, waardoor ze werden toegewezen aan verschillende regio's in het hele land - de langste tijd die ze op een plaats doorbracht was vijf jaar. Haar naam werd haar gegeven door haar moeder, die een Iers klinkende naam wilde; haar naam werd uiteindelijk geïnspireerd door een personage geschreven door James A. Michener in 1965.

Na haar toelatingsexamen van de middelbare school schreef ze zich in bij Washington State University (WSU) om te studeren voor een graad in communicatie en omroep, als onderdeel van het Murrow College of Communication. WSU is een van de oudste universiteiten in het Amerikaanse Westen en biedt een breed scala aan programma's in tal van academische disciplines. Ze hebben jaarlijks ongeveer 30.000 studenten en zijn de op één na grootste instelling voor hoger onderwijs in Washington, na de Universiteit van Washington. De hoofdcampus ligt op een heuvel en er zijn ook campussen in de staat die in 1989 zijn opgericht.

Kerith Burke

Carrièrebegin

Na haar afstuderen bracht Burke een groot deel van het eerste deel van haar carrière door het land om haar vaardigheden als verslaggever, redacteur, fotograaf en anker te ontwikkelen, en werkte ze voor de sportafdelingen van lokale stations in Washington, Idaho en North Carolina. Een van de eerste grote bedrijven waarmee ze in deze periode samenwerkte, was het PAC-12 Network (P2N), waarin ze diende als verslaggever voor basketbal en American Football. Het is een op sport gericht netwerk dat eigendom is van de Pac-12-conferentie, die ook een groep van zes regionale sportzenders exploiteert die gericht zijn op scholen binnen de conferentie.

Ze werd toen ingehuurd door SportsNet New York (SNY) als anker en verslaggever, een regionaal sportnetwerk opgericht als een joint venture tussen de New York Mets, Sterling Equities en Charter Communications. Het zendt voornamelijk games en programma's uit met de New York Mets, de New York Jets en sportevenementen op de universiteit. Tijdens haar tijd bij de zender deed ze voornamelijk verslag van wedstrijden van de Universiteit van Connecticut, de New York Jets en andere driestaten-collegiale en professionele teams. Ze werkte als nevenactiviteitverslaggever en deed verslag van nationale wedstrijden en die van de New York Mets.

Werken met NBC

In 2016 beleefde Kerith haar eerste baan bij het bedrijf NBC en werd ze een deel van het team dat het Amerikaanse basketbalteam voor vrouwen versloeg dat deelnam aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, Brazilië. Het jaar daarop werd ze ingehuurd door NBC Sports Bay Area , toegevoegd aan het uitzendteam om de Golden State Warriors te verslaan. Het regionale sportnetwerk is eigendom van een joint venture tussen NBCUniversal en de San Francisco Giants en bestrijkt professionele sportevenementen in het hele gebied.

Ze behandelde voornamelijk de Golden State Warriors, veel belangrijke evenementen van hun NBA-gerichte programma's, waaronder Warriors Central, Warriors Postgame Live en Warriors Pregame Live. Ze werkt ook als een nevenactiviteitverslaggever en op de andere platforms van het netwerk, afgezien van televisie. Ze heeft content gedaan voor de talrijke social media-pagina's van NBC Sports Bay Area, zoals Instagram, Facebook, Twitter en Snapchat. Haar bekendheid groeide naarmate ze meer tijd bij het bedrijf doorbracht, waarbij veel fans beweerden dat ze kwaliteitsrapporten maakt en een sympathieke persoonlijkheid heeft.

Gepost door Kerith Burke Aan dinsdag 9 augustus 2016

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Burke een relatie heeft, maar onthult niet veel informatie over haar partner. Ze heeft zijn achterste meermaals laten zien op foto's op sociale media, maar heeft geen details gegeven behalve de tijd dat ze samen op reis waren. Veel mensen gaan ervan uit dat ze familie is van een andere NBA-persoonlijkheid voor sportuitzendingen - Doris Burke - die voor ABC werkt, maar Kerith zegt dat ze geen familie zijn, ze is gewoon een grote fan van Doris. Tijdens haar vrije tijd maakt ze er een punt van om actief te blijven en speelt ze basketbal. Haar favoriete sport om naar te kijken is American Football, omdat ze dol is op het Washington State Cougars-team.

Net als tal van sportuitzendingen, is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Ze heeft een account op Instagram en gebruikt het platform om haar leven buiten haar werk te laten zien. Sport blijft een grote passie van haar, zelfs buiten NBC, omdat ze vaak haar mening geeft over sportnieuws terwijl ze ook naar wedstrijden gaat kijken. Ze heeft ook een Twitter-account waarop ze enkele van haar dagelijkse gedachten uitspreekt, terwijl ze communiceert met fans. Een ander account dat ze heeft, is op Facebook, hoewel ze het niet zo vaak bijwerkt als haar andere twee pagina's.

Aanbevolen